local-stats-pixel fb-conv-api

Diskusējam jautājums,...35

46 6

Nezinu kāda jums citiem attieksme pret kristiešiem un kristietību..,, bet man tā ir tuva tēma, un tāpēc ka jauniņā nolēmu ko nopietnaaku uzrakstiit...

Pati rakstīju ZPD par kristietību, un nolēmu padalīties arī ar jums :)

 

Kristietība-Tā monoteiska ir reliģija, kas balstās uz Jēzus Kristus dzīvi un mācību, kāda tā ir aprakstīta Bībelē.

 

Bībelē teikts, ka kristieši tic uz Jēzu Kristu, ka tas ir Dieva dēls un viņš mira par mūsu grēkiem, lai cilvēkiem būtu tāda iespēja, ka caur viņu nāks piedošana.

Es Bībelē atrada pamatojumu, kam tic kristieši- Pāvila 1. vēstulē Korintiešiem 15:1-4 ir teikts: „Brāļi, es jums atgādinu evaņģēliju, ko jums jau esmu pasludinājis, ko jūs esat dabūjuši un kurā jūs arī stāvat, kas jums arī dod pestīšanu, ja jūs to paturat tādā veidā, kā es jums to pasludināju; citādi jūs būtu velti kļuvuši ticīgi. Jo es jums vispirms esmu mācījis, ko es pats saņēmu, ka Kristus ir miris par mūsu grēkiem pēc rakstiem un ka Viņš aprakts un trešajā dienā augšāmcēlies pēc rakstiem’’.

Es jums varētu rakstītt un rakstiit kapēc es ticu, kas uz to mani mudināja un kapēc man tas ir svarīgi,, bet varu teikt vienu , ka šai krīzes laikā kad cilvēkiem zem kājām zūd pamats, viņi atgriezas pie garīgām vērtībām un veido attiecības ar Dievu, rodot viņā mieru.

kā piemēru varu minēt, ka pirms darba aizstāvēšanas bija uztraukums, kā kāds sāka runāt par aizstāvēšanu vai prezentācija jau gatava vēderā viss sagriezās un kļuva slikti,, bet pēdējā vakarā pirms aizstāvēšanas gāju gulēt un lūdzu Dievu,, un varu teikt, ka šodien pamodos bez stresa un miera pilna,, un ZPD man likas ka aizstāvēju labi :))

šo darbu pievienoju pie aktuāli sadaļas, jo mūsdienās ticība ir aktuāla, un nav tā ka mēs esam kristieši super svētie un pareizie,, bet vnk. mēs apzinamies ka esam grēcinieki,..

 

 

 

 

MMonoteisms- Ir uzskats, ka eksistē viens un tikai viens vienīgs dievs.

 

46 6 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://savs ZPD darbs
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 35

0/2000

pfffff :D

2 2 atbildēt

and the point is...?

0 0 atbildēt

Ew, skat, Aladins un septiņi, pag, nav īstā pasaciņa...

Spoki.lv nav tādām tēmām, bet ja tev tas nav saprotams tad gatavojies saņem apkārtējo domas, kas nebūs pozitīvas :(

0 0 atbildēt

Uzskatu,ka katra reliģija(nevis sektas) ir svēta un tīra. Uzskatu arī,ka katra reliģija ir jārespektē,tas tomēr it kaut kas garīgs un katram cilvēkam ļoti intīms un īpašs.  

3 3 atbildēt

atbildot uz PizhikZ komentāru " Tu gadījuma pēc nemācies 100. vidusskolā? :D " nee nemacos :D

1 1 atbildēt

Jes! Hā hā un kur tagad ir jūsu iedomu tēls?

0 0 atbildēt

atbildot uz Kļavas lapa komentāru " Ja Tev palaimēsies nodzīvot līdz sirmam vecu... " Nedomaaju ka ticet dievam ir racionali, tas ir apm. tas pats kas ticet zobu fejam un no zinatnes viedokla ari vinjas nevar ne noliegt ne apstiprinaat (taapat kaa ar dieva existenci) , bet racionali domaajot vairums cilveku noliegs feju esamibu, bet drosh par to newar nekaadi buut, jo tas ka neviens vinjas naw redzejis nenozime ka vinjas nepastaav( tapat kaa arii Dievs) veel 1 piem. ir puķi, visi ir par vinjiem dzirdejushi tachu vai tadelj mums jatic ka vinji existee? 

Mūsdienās jaunieshiem ir pieejams liels daudzums informacijas pateicoties tam pasham netam, taj skaitaa info par to ka religijas pasaule ir milzum daudz un ka visam lietam ir pamatots izskaidrojums lidz ar to dievam sheit vairs nav vietas, kadreiz teica pukjes kalpo cilveka labuman (saskanja ar baznicas macibu viss shai pasaule kalpo muusu labumam) bet tgd zinams ka pukju daudzveidiba un to spilgtas krasas (kas mums tik ljoti patiik) domaats bitem lai tas pievilinatu un rezultata pukje tiek apputeksneta un bite paedusi ar nektaru, taa ir simbioze abiem ir labi un tas viss notiek tikai taadelj lai pukje vareetu vairoties ( viss shai dziivee saistits ar izdzivoshanu un vairoshanos, pukjem ir pilnigs pohujs ka mums vinjas patiik vinjaam interesee bites)

0 0 atbildēt

atbildot uz jariks1 komentāru "EM>atbildot uz Kļavas lapa komentāru " Ja Tev p... "  es runāju par sirmgalvjiem, kuri mirstot var tikai zaudēt, viņi nodrošinās. Es viņus par to nevainoju.

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru "EM>atbildot uz Kļavas lapa komentāru " Par diev... "  kurā vietā tad es lamājos, bērniņ?

0 0 atbildēt

atbildot uz Limit komentāru " Gribi teikt, ka Bībeli sarakstījuši Dieva i... " VD nebija Kristus, taču daudzkas vēstī, ka Viņš nāks un atnāca ar tā jau ir Jaunā derība., bet ja tu domā, ka es maldos, tad uzprasi jebkuram mācītājam. Nedomāju, ka kāds teiks, ka nu reiz vienu vakara bariņš čaļi apsēdās pie galda un sāka rakstīt. 

Jā šī tēma tiešām ir ļoti diskutējama. 

0 0 atbildēt

Mans viedoklis - reliģija sūkā...

Ja par šo saņemšu kaut vienu mīnusu tad  tas būs pierādījums, ka man ir taisnība, jo mani nevar sodīt, ka dzīvoju savā pasaulē nevis jūsējā :P

2 3 atbildēt

Tu gadījuma pēc nemācies 100. vidusskolā? :D

0 1 atbildēt

Par dievībām nerunāsim, kosmisko enerģiju jau var skaidrot kā tīkas, bet vienu gan piebildīšu - reliģijas gan nav cool. Izdrāzta tēma.

P.S. pffff :/

1 2 atbildēt

atbildot uz Billy komentāru "   Es arī ticu :) Un vispār šeit... " interesanta ideja :))

vnk. sodien bija zpd aizstavesana un nespeeju savas *ciajs taalaak neizpaust, jo lepojos ar paveikto :)  

0 2 atbildēt

 

Es arī ticu :)

Un vispār šeit spokos, manuprāt, vajag sadaļu reliģijas vai tml., kur varētu rakstīt ne tikai pa kristietību vai Dievu, bet arī par citām reliģijām. 

2 7 atbildēt