local-stats-pixel

«Dinamo» smagā cīņā pieveic «Sibirj» vienību4

5 1
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) turnīra spēlē piektdien Latvijas klubs Rīgas «Dinamo» ar rezultātu 6:4 (3:1, 2:2, 1:1) Krievijas komandu Novosibirskas «Sibirj».

«Dinamo» labā divus vārtus guva Marks Hartigans, bet pa reizei precīzi meta Aleksandrs Ņiživijs, Ģirts Ankipāns, Marsels Hosa un Krišjānis Rēdlihs, savukārt «Sibirj» rindās pa vienam precīzam metienam izdevās Aleksejam Tertišnijam, Jevgēņijam Muratovam, Jevgēņijam Lapinam un Ivanam Čeņikam.

Šajā mačā «Dinamo» sastāvā laukumā atgriezās komandas kapteinis Rodrigo Laviņš, bet vienības pamatvārtsargs Martins Pruseks, kurš arī pēdējā laikā ārstēja savainojumu, šoreiz vēl atradās rezervē.

Jau ziņots, ka abi spēlētāji guva savainojumus 19.janvāra KHL regulārā čempionāta spēlē ar Jaroslavļas «Lokomotiv» komandu.

Arī pēdējās četras spēles regulārajā čempionātā «Dinamo» aizvadīs savā laukumā. 21.februārī Rīgas vienība vēlreiz tiksies ar «Sibirj», 23.februārī «Arēnā Rīga» viesosies Novokuzņeckas «Metallurg» hokejisti, bet regulāro čempionātu «Dinamo» noslēgs ar diviem mačiem pret Habarovskas «Amur» 25. un 26.februārī.

Čempionāta kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 79 punktiem 52 spēlēs kopvērtējumā pakāpās uz 12.vietu, bet «Sibirj» ar 57 punktiem 53 mačos ieņem 20.pozīciju.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 56 mačiem un cīņu par Gagarina kausu turpinās pirmās 16 vienības.

5 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
spraiga speele bija!! labi ka izbaaza!! emotion
2 0 atbildēt
cali bij domajus tikt pie vieglas uzvaras bet nu neka viegla nebi, rit gan drosi ka vieglak panems sos...
2 0 atbildēt
Apsveicu :)
2 0 atbildēt
labs
0 0 atbildēt