local-stats-pixel fb-conv-api

Dimiters atzīstas: nodarbojies ar virtuālo seksu4

Pirms trim gadiem Dimiters kaismīgi aizstāvēja lielo seksu un nosodīja mazo seksu. Tagad noskaidrojies, kādu seksu iecienījis pats sludinātāja kungs. Izrādās, viņam tīkamākas ir virtuālās izpriecas. Metafiziska orientācija šim kungam, patiesi.

Neliels fragments no Dimitera bloga:

Kādu vakaru atveru Facebook un redzu, ka piesakās draudzēties būtne, kas ir man tuva radinieka sievas māsa (radinieks par viņu 27 gadus vecāks). Klāt bildīte un man raidītas nopūtas: “esmu viena..”, “gaidu…” u.tml. Būtnei (tālāk Risky) 30 gadi, izskats lauciniecisks, bet seksīgs. Nošancēja kā dzirkstelīte sausā kūdrā. Lai slēptu savu degšanu, kā sev tā viņai izveidoju e kameras. Sarakste - sākumā mērens, tad aizvien kvēlāks virtuālais sekss. Tāds, ka rokas trīcēja pat dienas laikā. Lai to dzēstu, sāku pa vakariem ielaist “Martini” un virtuāli abpusējo masāžu turpinājām. No viņas puses nevienas prātīgas frāzes. Nekā tāda, kas mani kā slīpētu tekstu un domu manipulētāju varētu aizraut. Tikai viens mērķis - tikties un nokārtot “būtisko”.

Tāds, lūk, ir mūsu svētulis un grēcinieku gānītājs. Visu stāstiņu var izlasīt Dimitera blogā. Vislabākais gan ir nobeigums, kurā Dimiters norāda - pie visa vainīgas sievietes. Viņa liecība esot brīdinājums brīdinājums, ka virtuālajā telpā ganās vesela suga būtņu, kas aizdedzina padzīvojušus večus.

Aleluja! Ja šis humanoīds patiešām ir kristietis, tad es labāk dodos uz elli...
4 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
emotion es ar eju atdoties :))))
3 0 atbildēt
Dimiters pats par sevi taads divains un manupraat traks chaliitis...no kristietiibas vinjaa ne smakas..tikai krusts un biibele maajaas!
2 0 atbildēt
katru dienu kāds makes my day ;D
2 0 atbildēt
eu, nevajag tiešām pilnīgi visus no tribines rakstus likt :| ;)
2 0 atbildēt