local-stats-pixel

Derbijas jaunajā slimnīcā iemitinājies spoks12

16 0
Jaunās slimnīcas, kura atrodas Lielbritānijas pilsētā Derbijā, administrācija bija spiesta izsaukt eksorcistu, jo slimnīcas personāls sāka sūdzēties par spoku, raksta The Sun.

Darbinieki stāsta, ka pēdējā laikā sākuši slimnīcā ievērot vīrieša figūru tumšā apmetņi, kurš bieži pārvietojas cauri sienām no vienas palātas uz citu. Īpaši bieži spoks parādoties telpās, kuras atrodas blakus slimnīcas morgam.

Lai nomierinātu slimnīcas darbiniekus, slimnīcas vadītāja izsūtīja visiem darbiniekiem elektronisko vēstuli, kurā tiek ziņots, ka sūdzības par spoku tiek nopietni uztvertas, „Nevēlos jūs baidīt vairāk, kā tas ir nepieciešams, bet uzskatīju, ka labāk būtu brīdināt visus par to, kas notiek un ko mēs grasāmies darīt lietas labā”, rakstīja slimnīcas vadītāja, piemetinot, ka lūgusi slimnīcas mācītāju organizēt eksorcisma rituālu.

Paranormālo parādību eksperti paziņoja, ka spoks, iespējams, ir Romas karavīra, kuru 1920. gados nogalināja vietā, kur tika uzbūvēta vecā slimnīca, dvēsele. Celtnieki toreiz ignorēja vietējo iedzīvotāju sūdzības un nogrāva daļu no romiešu uzbūvētā ceļa, bet jauno slimnīcu uzbūvēja vecās slimnīcas vietā.
Reklāma




16 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000
diezgan baisi.. BEt video gan manuprāt visi ir FAKE
9 0 atbildēt
EAS avatarsEAS
es ticu,ka tā var būt. bildes un video neskatījos,jo jau redzēti un nedaudz neticami. uzskatu, ka bildes var safabricēt, bet ja pats redzi, tā ir cita lieta :)
7 0 atbildēt
ilfazins - tevi nolaupīs un aizvedīs uz citu realitāti :DDD
7 0 atbildēt
vajag izsaukt ghost busters!
6 0 atbildēt
stāstam es ticu, bet video gan nee :)
5 0 atbildēt
Njā. Intresanti.
5 0 atbildēt
:D liekas reaali, a kas tur nereals ka spoki ir?!
4 0 atbildēt
Nosacīti ticu!Jo pašam bija saskarsme ar Vadātāju,tākā....
3 0 atbildēt
nē nu tās bildes vnk kriminālas! :DD video īsti neticu... daudzi neizskatījās reāli P.S. pirmais video nereāli ātri uzlādējās! :D
2 0 atbildēt
un ko tie s**a spoki mums var izdarīt??? atopieties ļautiņi!!!
3 2 atbildēt
video 100% fake,jo ja nemaldos Video kameras leeca or smthng nespeja pietiekami labi reagjet uz mateeriju (spokiem) tam vajadzigs specials aprikojums vai ljoti laba kamera o-O Bildes nu 50-50% jo tas ir uznjemtas sen sen atpakalj un tad nepastaveja tadas lietas ka photoshops :D vao datori,Bet atkal toreiz fotoparatiem bija objektiivu un leecu problemas kas nedaudz pakropljoja bildes,Kkas paliek melnaaks,kkas gaishass utt. Un neliekas ari sakarigi ka bildes butu redigjetas tagad lai gan tas ari ir ljoti iespejams. P.s Pats ticu spokiem,jo ir bijusi nelaaga pieredze..
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt