local-stats-pixel

Dažādas fīlijas38

44 1
ZOOFĪLIJA Tā ir dzimumakta izdarīšana ar dzīvniekiem - govīm, lieliem suņiem utt. Tā sastopama gan vīriešu gan sieviešu vidū. Dažkārt zoofīliju izraisa garīgi traucējumi. Tā gadās arī dažiem dzīves nomāktiem cilvēkiem, kuriem tā „aizstāj" normālu dzimumaktu. Zoofīlija nav nekāds retums Āfrikas iedzimto, vientuļo zemnieku utt. vidū. Šo pašu novirzi sastopam pie garīgi nelīdzsvarotiem, bikliem cilvēkiem un snociem. Dažkārt zoofīlija ir saistīta ar apmātību vai savienojas ar citām seksuālām novirzēm, piemēram, sadismu vai mazohismu.
PEDOFĪLIJA Šo personu (sieviešu un vīriešu) seksuālā izvēle kopš jaunības pamatā ir pievērsta maziem zēniem vai meitenītēm. Dažkārt šie cilvēki savu profesiju pakārto iespējai strādāt, bieži kontaktēties ar bērniem. Ievieto sludinājumus internetā, piedāvā interešu pulciņus, draudzību, materiālu palīdzību. Ir gadījumi, kad pedofils vienlaicīgi lieto arī narkotiskas vielas. Tie var būt indivīdi, kuri baidās veidot kontaktus ar pieaugušu personu, baidās piedzīvot neveiksmi šajās dzimumattiecībās.
Ir personas, kurām piemīt tieksme stāties dzimumsakaros ar pusaudžiem un jauniešiem: to dēvē par efebofiliju.
UROFĪLIJA ir seksuāla deviācija, kad cilvēks gūst seksuālu apmierinājumu, dzerot sava partnera urīnu vai, kad partneris urinē viņam virsū.
KOPROFĪLIJA Šajā gadījumā pilngadīga persona seksuālo apmierinājumu gūst vienīgi defekācijas akta laikā vai arī apvieno dzimumtuvību ar šo aktu.
MONUMENTOFĪLIJA ir indivīda perversa seksuāla tieksme mīlēties ar statuju, pieminekli, kurā atveidota sieviete vai vīrietis, zēns vai meitene, nereti - sirmgalvis: tādā veidā tiek gūta bauda.
NIMFOMĀNIJA(sievietēm) , SATIRIĀZE(vīriešiem)
Izjūt uzmācīgu, nemitīgu tieksmi pēc dzimumattiecībām, ļoti daudziem orgasmiem, nereti stājas dzimumsakaros ar sava un pretēja dzimuma indivīdiem, vēlas netradicionālus seksa paņēmienus, piekopj dzimumtuvību grupā, orģijās.
NEKROFĪLIJA ir indivīda perversa tieksme veikt seksuālas darbības ar līķi, dzimumakta praktizēšana ar mirušu cilvēku. Šo personu ārstēšanā nepieciešama psihiatra konsultācija un psihofarmakoloģiska terapija. Normāla, harmoniska un "tīra" seksualitāte ir ļoti liels retums. Kāpēc? Tāpēc, ka tā ir atkarīga no visas personības līdzsvarotības. Un arī tāpēc, ka kauna atmosfēra, kas pastāv ap seksualitāti, tikai veicina anomāliju attīstību.
Seksualitāte ir vissmalkākā no cilvēka uzvedības izpausmēm.Tā prasa ļoti augstu inteliģences līmeni, līdzsvaru, iekšēju atraisītību un augstsirdību. Vājš cilvēks varbūt spēj paveikt lielus darbus, bet nekad viņiem neizdosies atbrīvoties pašam no sevis un piepildīt sevi seksuāli. Mazvērtības izjūta dažkārt rada lielus "varoņdarbus", jo par tādiem viņi kļūst, pateicoties mazvērtības izjūtai, pūloties sevi pārspēt. Bet dzīvē šis "varenais" paliks nožēlojams.
Dzimumdzīve ir vienīgā joma, kur nav iespējams blēdīties! Pareizi saprasta seksualitāte ir vienkārša, jo to rada personiba, kas vienkāršojusi un padalījusi skaidras savas iekšējās problēmas. Patiesa seksualitāte(un mīlestība) prasa nepārtrauktu iekšējā stāvokļa līdzsvaru. To gūst atbrīvojoties no kompleksiem, aizturēm un bailēm.
Reklāma
Reklāma
44 1 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 38

0/2000
netaa kaadreiz kliida kur eezelis panjeema sievieti, nopludinaaja vinju un peec nedeeļas viņa nolika ķelli dēļ kaut kāda iekšēja plīsuma
6 0 atbildēt
Tūrists fū tad nav mana vaina
5 0 atbildēt
Zoopedonekrofilija ir tad kad mīlejas ar dzīvnieku mazuļu izbāzeņiem emotion
4 0 atbildēt
ko noziimee defekācijas akts? bet raksts tieshaam izgliitojosh un labs :)
4 0 atbildēt
eu..a ja es,piemēram, kāmīti gribu..tad tā vairs nav zoofīlija? :(
4 0 atbildēt
arlabunakti, FUJAK. :P :D
3 0 atbildēt
....Traka ta pasaule!
3 0 atbildēt
Fujak - nu paldies... :D ja mēs mēģinātu ar ēzeli domāju, ka mēģinātu pirmo un pē'dejo reizi... ;/ :D
3 0 atbildēt
SnoopShady nodarbojas arī ar ēzeļiem kādam rāda arī bildes?
3 0 atbildēt
Interesanti. Te laikam jāizvēlas, kas grib būt?
2 0 atbildēt
defekācijas akts- kakāšana
2 0 atbildēt
mnda
2 0 atbildēt
ok, jāiet izdrāzt kādu beigtu apkakājušos mopsi, vēlams tīņa gados (giggle)
2 0 atbildēt
iisteniibaa labs raksts... :)
2 0 atbildēt
SnoopShady sēne gulēt?
2 0 atbildēt
kā sieviete var nodarboties ar seksu ar suni, piemēram? :/
2 0 atbildēt
zupaspleve kkas ar augiem? SnoopShady es rredzu pēc kā ir pieprasījums
1 0 atbildēt
ā, tu priekš mums - AUDITORIJAS - speciāliliec ja? :P :D
1 0 atbildēt
bet kā gan? es nesaprotu... atkarībā vai tas ir labi,ka bremzē vai nē? :D
1 0 atbildēt
SnoopShady pavasarī noģērbies un nometies četrrāpus lielāka suņa priekšā, dabūsi tā, ka nemetas ;) :D
1 0 atbildēt