local-stats-pixel fb-conv-api

Dārgumi ar Google Earth palīdzību9

7 0
Muzikants Nātans Smits (Nathan Smith) no Losandželosas apgalvo, ka pakalpojums Google Earth palīdzējis viņam atrast spāņu kuģi ar dārgumiem, kurš nogrima 1822. gadā netālu no pilsētas Korpus Kristi, ziņo Fox News.

Smita vārdiem, dārgumus ar interneta palīdzību viņš sācis meklēt pēc tam, kad izlasīja grāmatu „Pazudušo Amerikas dārgumu vēsture”. Atbraucis uz purvu, kurā tad arī, pēc Smita domām, atrodas zudušie dārgumi, viņš sāka izpētīt visu ar metāldetektora palīdzību. Ierīce parādīja, ka tajā vietā atrodas zelts un sudrabs.

Zemes īpašnieks Smitam kategoriski aizliedza veikt jebkāda veida izrakumus. Zemes īpašnieka advokāts paziņoja, ka Smitam nav nekādu pierādījumu, ka kuģis tiešām atrodas purvā.

Tiesa šajā sakarā sākās jau 2008. gada decembrī un federālais tiesnesis grasās paziņot par savu lēmumu martā.

Fox News atzīmē, ka pat, ja Smitam tiks atļauti izrakumi, viņa draud arvien jaunas tiesu prāvas, jo zeme, kurā atrodas it kā nogrimušais kuģis, atrodas Teksasas štatā un štata valdība neatdos viņam dārgumus. Jāpiebilst, ka sava daļa dārgumu pienāktos arī Spānijai.
7 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Dargumu kaste ar uzraakstu Volvo emotion emotion emotion
6 0 atbildēt
Vai tas zemes ipasnieks ir.... butu sadalijusi dargunus.
4 0 atbildēt
mhh.. es tā zemes īpašnieka vietā būtu vienojies, ka atļauju rakt ja saņemu pusi no dārgumiem.. vai kkā tā !
4 0 atbildēt
normāli!!!
4 0 atbildēt
Bā...kāds viņam būs abloms, ja tomēr atļaus rakt...jo es jau sen tos dārgumus esmu izracis un notriecis, toreiz atstāju tur droši iesaiņotas grāmatas "Kā izdzīvot purvā" un "Mantu meklētāju veiksmes un neveiksmes".
4 0 atbildēt
70% iespejamiba ka bus abloms, jo ne nu vinsh ir konstatejis kuga pedas, ne pashu zeltu, vienigi atsauces. lidz purvs nebus nosmelts - pigu tev :D
2 0 atbildēt
varbūt zemes īpašnieks nepiekrita,jo ir tur noslēpis līķus ar zelta un sudraba gredzeniem
2 0 atbildēt
nja tas vikingu kugis gan jau parvedaaja kkadus S-series Volvo emotion
2 0 atbildēt
Tad VOLVO Labs :D :D :D
0 0 atbildēt