local-stats-pixel fb-conv-api

Dārgākās mūsdienu Krievijas monētas28

229 8

Šitas intresēs vairāk tiem,kuru vecāki,vai viņi paši braukā uz Krieviju darba darīšanās,pievērsiet uzmanību sīcenei,ko jums izdod.

Jūsu makā pēc šāda brauciena var atrasties pat vairāki desmiti tūkstošu ASV dolāru vērtas monētas.Varu saderēt,ka tie kuriem mājās glabājās Krievijas federācijas monētas izlasot šo rakstu pārbaudīs savas burkas ar sīceni.Daži pat ies ciemos pie draugiem,lai apskatītu viņu sīceni. Tagad parādīšu jums šo monētu cenu ,kas nav pirmā svaiguma,taču ļaus jums aptuveni noprast par kurām monētām ir runa un cik daudz naudas varat dabūt.Ja jums ir aizdomas,ka esat ticis pie kādas no šīm monētām ejiet pie kāda numismāta un viņš atbildēs uz jūsu jautājumiem.Uzzināsiet tās cenu,kas atkarīga no monētas stāvokļa,protams,pāris tūkstoši dolāru nevienam nebūs lieki.

Jūs jautāsiet kāpēc tās ir tik dārgas? Pirmkārt tās izlaistas ierobežotā skaitā,otkārt daļa no tām vispāri oficiāli nekad nav laistas apgrozībā,taču kaut kādā veidā tās nejauši ir nonākušas apgrozībā.

Uzmanību,jubilejas monētas tā paša nomināla un izlaiduma gada neskaitās. Tās tika izlaistas lielā skaitā,lai būtu pārliecināti aplūkojiet fotogrāfijas.

Nav nekādas nozīmes monētas vecumam,bet gan skaitam cik tās ir saglabājušas un pieejamas plašākai sabiedrības daļai,tas arī nosaka to vērtību.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
229 8 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 28

0/2000

atbildot uz Yellers komentāru " Ja tāds jautājums, tad skaidra cepumu ferme... " Tev žēl,ka man ir tik dzudz kraukšķu,no kuriem nav nekādas jēgas?

0 0 atbildēt

atbildot uz Yellers komentāru " Ja tāds jautājums, tad skaidra cepumu ferme... " nu iztolkoju tieši nosaukumu nepiedomājot un?

0 0 atbildēt

atbildot uz Stone komentāru " nafig russiaN? " kas gadījās pa rokai to iztulkoju

0 0 atbildēt

Ne sēta, bet nams...

1 1 atbildēt

ieskrāpēšu 50sant un mēģināšu notirgot pa 1000 Ls

1 1 atbildēt

atbildot uz Yellers komentāru " Ne sēta, bet nams... " da kāda starpība,

0 1 atbildēt

Russian 4 eva :D

1 6 atbildēt