local-stats-pixel fb-conv-api

Dārgākās mūsdienu Krievijas monētas28

229 8

Šitas intresēs vairāk tiem,kuru vecāki,vai viņi paši braukā uz Krieviju darba darīšanās,pievērsiet uzmanību sīcenei,ko jums izdod.

Jūsu makā pēc šāda brauciena var atrasties pat vairāki desmiti tūkstošu ASV dolāru vērtas monētas.Varu saderēt,ka tie kuriem mājās glabājās Krievijas federācijas monētas izlasot šo rakstu pārbaudīs savas burkas ar sīceni.Daži pat ies ciemos pie draugiem,lai apskatītu viņu sīceni. Tagad parādīšu jums šo monētu cenu ,kas nav pirmā svaiguma,taču ļaus jums aptuveni noprast par kurām monētām ir runa un cik daudz naudas varat dabūt.Ja jums ir aizdomas,ka esat ticis pie kādas no šīm monētām ejiet pie kāda numismāta un viņš atbildēs uz jūsu jautājumiem.Uzzināsiet tās cenu,kas atkarīga no monētas stāvokļa,protams,pāris tūkstoši dolāru nevienam nebūs lieki.

Jūs jautāsiet kāpēc tās ir tik dārgas? Pirmkārt tās izlaistas ierobežotā skaitā,otkārt daļa no tām vispāri oficiāli nekad nav laistas apgrozībā,taču kaut kādā veidā tās nejauši ir nonākušas apgrozībā.

Uzmanību,jubilejas monētas tā paša nomināla un izlaiduma gada neskaitās. Tās tika izlaistas lielā skaitā,lai būtu pārliecināti aplūkojiet fotogrāfijas.

Nav nekādas nozīmes monētas vecumam,bet gan skaitam cik tās ir saglabājušas un pieejamas plašākai sabiedrības daļai,tas arī nosaka to vērtību.

229 8 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Man nepaveicās! :(

14 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " da kāda starpība, " Ja tāds jautājums, tad skaidra cepumu fermera ideoloģija.

6 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " Tev žēl,ka man ir tik dzudz kraukšķu,no kur... " Ja man būtu žēl, es Tev mīnusiņu ieliktu un noskaustu kraukšķīti.

4 0 atbildēt

Tipiska krievu mistika - monēta nav nemaz laista apgrozībā, bet reāli jau vairākus gadus izmanto kā maksāšanas līdzekli... :D Gan jau kaltuves darbinieki bāž saujām kabatā, tāpēc arī tā sanāca, ka nemaz nav izlaista monēta, bet citi jau izmanto... :D 

Un kā vispār tādas monētas pieņem veikalos, bankās? Tā tak nav oficiāla nauda nemaz - viltojums, pakaļdarinājums! Kamēr nauda nav izlaista apgrozībā, tā nav nauda, bet gan metāla/papīra gabals. Tāpat kā te - pamēģini iedod pārdevējai vai bankā pieclatnieku ar kūlas dedzinātāju ūdenszīmē un degošu sērkociņu ozola vietā... :D

4 0 atbildēt

Interesanti. Nu, ja man būtu pilna d***a ar naudu, es ,iespējams, arī pirktu.

Diez kāda vērtība mūsu vecajiem sudraba piecīšiem?

2 0 atbildēt

man ir 50 kapeikas ar tādu burtu zem pakava, bet man ir 2005 gada

0 0 atbildēt

darn neesmu braucis uz ru :D nav nekaa :D

0 0 atbildēt

man faaterim ar ir dafiga lai neteiktu vairaak ar visaadaam daargaam moneetaam un lietaam :D

0 0 atbildēt

Mlje, man kkur ir tā 25 000 rubļ vērtā, tik žēl, ka rublis nav nav neko vērts :DDD Vienīgi Krievijā xD

0 0 atbildēt

atbildot uz lcis komentāru " man no šīm pašam 4 ir! :O nu bet neticās,ka... " Ieliec sludinājumu netā,varbūt kāds numismāts atsaucas.Ja izdodas-pasaki paldies

0 0 atbildēt

atbildot uz maza158 komentāru " ES esmu bagaata :D Tikai jabrauc pec vizas ... " man no šīm pašam 4 ir! :O nu bet neticās,ka no manīm tā te nopirks kāds :D

Pasaki,kur tu to rāvi,ka tādās cenās pērk??? :p

0 0 atbildēt

ES esmu bagaata :D

Tikai jabrauc pec vizas un japardod :D

0 0 atbildēt

hmm ja es nekljuudos tad 25 000 rublji ir k kaadi 500 Ls..  nav slikti par suuda kapeiku

0 0 atbildēt

huh..ja jau nav laistas apgrozībā tātad kkāda cilvēka personīgi taisītas un wnk dotas no rokas-rokā.

0 0 atbildēt

Tikpat labi katrs amatnieks var gatavot monētas, kas nekad nav laistas apgrozībā.

Ja tādas monētas apgrozībā nav, tad tas nebūs viltojums!

0 0 atbildēt

zināms triks, jābūt garām piedurknēm ;)

0 0 atbildēt

atbildot uz Yellers komentāru " Ja man būtu žēl, es Tev mīnusiņu ieliktu un... " redzi manijās apstākļi šajā dzīvē,atkal esmu no tiem,kam pašlaik ir darbs,vismaz uz mēnesi un nav laika tulkot tik produktīvi kā agrāk  

0 0 atbildēt

atbildot uz Yellers komentāru " Ja tāds jautājums, tad skaidra cepumu ferme... " Tev žēl,ka man ir tik dzudz kraukšķu,no kuriem nav nekādas jēgas?

0 0 atbildēt

atbildot uz Yellers komentāru " Ja tāds jautājums, tad skaidra cepumu ferme... " nu iztolkoju tieši nosaukumu nepiedomājot un?

0 0 atbildēt

atbildot uz Stone komentāru " nafig russiaN? " kas gadījās pa rokai to iztulkoju

0 0 atbildēt