local-stats-pixel

Cīņa pret Android16

70 16


Stīvs Džobs : “Līdz pat savai pēdējai elpai es cīnīšos, lai iznīcinātu Android. Es vēlos, lai Android beigtu zagt mūsu idejas

Jau pavisam drīz – pirmdien, iznāks pirmā Stīva Džobsa biogāfija, kuru sarakstījis Valters Isaksons (Walter Isaacson). Interesanti, ka šajā biogrāfijā ir atrodama arī informācija par nedienām starp Džobsu un Ēriku Šmitu (Eric Schmidt) – Google un vienu no galvenajiem Android vadītājiem.

Biogrāfijā tiek atklāts, ka sākotnēji, Ērikam strādājot pie Apple 2006. – 2009. gadā, kamēr viņš tajā pašā laikā bija arī Google vadītājs, notika kāda nepatīkama lieta – Google sāka veidot iOS pretinieku – Android operētājsistēmu. Neilgi pēc tam Ēriks arī aizgāja no Apple un turpināja darbu kā viens no galvenajiem Android vīriem un Google vadītājs.

Protams, Džobs bija ļoti dusmīgs un uzskatīja, ka Ēriks ir nozadzis un ielicis Android vairākas iOS inovācijas. Džobs palika īpaši dusmīgs, kad 2010. gada janvārī HTC izlaida savus pirmos Android viedtālruņus, kas tika aprīkoti arī ar vairāku pieskārienu jūtīgu displeju – multitouch – tas bija tīrs Apple izgudrojums. Džobs teica – “Līdz pat savai pēdējai elpai es cīnīšos un iztērēšu katru no Apple 40 miljardu penijiem, lai iznīcinātu Android, jo tā ir tīrākā zādzība no Apple. Es tā dēļ esmu gatavs uzsākt termo-kodolkaru.”

Vēlāk Džobs ar Ēriku satikās lai izrunātu neskaidrības un teica – “Man nevajag tavu naudu. Pat ja tu man piedāvāsi 5 miljardus ASV dolāru, es tos negribēšu. Nauda man ir. Es vēlos tikai to, lai Android beigtu zagt mūsu idejas.”

Pēc šīs informācijas atklāšanas uzreiz tapis skaidrs, kādēļ Apple tik ļoti cenšas aizliegt visu Android ierīču tirdzniecību.

70 16 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://boot.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 16

0/2000

.....un android izrādījās spēcīgāks

20 3 atbildēt

Iemeti rakstu lai te komentāros naidu varētu pakurināt, apple fanāti pret androidfanboyiem? Te būs ļoti reti, kāds sakarīgs teikums(pārējie lielākā daļas būs apple rullz, iphone da best, android the best) tā kā bērndārzā.

9 0 atbildēt

es par android emotion

8 3 atbildēt

Jau Stīvs Džobss tik tiešām tā ir teicis, tad jau viņš bija dikti mantkārīgs cilvēks. Wow, apple izgudroja multitouch funckiju, tagad vairs neviens cits to nevarēs izmantot? Kkāds stulbums. 

5 0 atbildēt

android the best ....emotion

6 3 atbildēt

Principā, gan apple gan android ir forši, bet es tomēr piekrītu Stīvam...emotion

4 1 atbildēt

Tā kā Apple man ne pārāk patīk es nostāšos Android pusē ;D

4 1 atbildēt

Apple, pēc manām domām, ir ierūsējis. Protams, iPhone liekas "kruts", bet, ja tā padomā, kas tad katrā jaunākajā  versijā mainās? Izskats? Nē, varbūt paliek plānāks, bet savā ziņā vienāds. Vienīgi, kas mainās ir uzlabojumi, kas telefonā ir iekšā. Bet kāda jēga no tā, ja tu paņem telefonu, kas pēc izskata ir kā tavs vecais telefons, un maksā arī nedaudz dārgāk? Protams, mans viedoklis varētu būt 100% greizs, jo šādu telefonu pati neesmu izmantojusi.

3 0 atbildēt
H avatarsH

google tomēr pārņem pasauli un apple tur neko nepadarīs:)

4 2 atbildēt

Who cares? Nokia 3310 FTW!

1 0 atbildēt

man abi patiik, bet izveelos to kuru sirds vairaak kaaro :) (android)

3 2 atbildēt

Hmmm....Nu ko lai saka Man Samsung a tam BADA tā ka man po par tiiem abiem!!!!!!

0 0 atbildēt

Smieklīgi ka komentāros kur netieks slavēts tārpainais aizgruastais ābols ir ieliktī mīnusi! KO lai saka ta jau ir ka lielākajai daļai ābolu lietotāju deguns sniedzas mākoņos kur ir retināts gaiss tāpec  smedzenēm nepiekļūst pietiekami daudz skābekļa un ar to domāšanu ir kā ir! emotion

0 0 atbildēt

all android anti apple

0 0 atbildēt

8 1 android uzvar

0 0 atbildēt

un galvenais ka shis raksts ir C&P no tvnet...... jau nepietiek ka vinreiz suudi sanaaca ..... :D 

abols vienmeer ciiniisies jo grib naudu ......

 

android pirmam kartam pats var izstraadaat/parbuvet/uzlabot utt...... jo tas ir linux!  open source rlzzz :D 

smiekliigaakais jau ka apple os jau saakuma arii bija open source kameer stiiva kungs netika klaat..... - BSD ...... 

1 8 atbildēt