local-stats-pixel fb-conv-api

Čehija -Latvija ( manā skatijumā)31

127 1

Tātad mazliet par šodienas spēli.

 

1.Periods Spēle sākas vissai neveiksmīgi  Edgaru Masaļski apagāja čehu komandas spēlētajs Davids Krejči kurš bija dabujis labu piespēli no Martina Erata rezūltāts 1:0.

Veiksme turpināja vajāt čehu izlasi un otros vārtus guva Milans Mihaleks. spele tikko bija sākusies, kad 6 minūtē tikka iemānīti 3 vārti kurus iemānija  Jamorins Jagrs ( šitais tiešām professionāls hokeists) lielākoties laika mēs bijām mazākuma, un tas mums samazināja cerības izkūlties no zaudējuma , bet kautkā izdēvas pirmo periodu izvilkt ar 3:0.

2.Periods Otrais periods sākas ar patīkamu momentu mes bijām vairākuma, bet  tas nebija faktors lai gūtu vārtus. tad mēs bijām atkal mazākumā un mūsu vārtus rotāja velviens iemetiens no čehu komandas puses ko izpildija Tomašam Kaberlem. Latvijas sejās savelkās rūpes un satraukums ( kā nu būs? ) Vai maz mums ir kādas izredzes nepalikt uz nullītēm? Likās, ka Latvijas izlasei deguni gaisā, vai arī vnk nebija vell pamodušies. pēcak Reķis tika noraidīts no laukuma jau otro reizi, principā Reķis visu laiku tika noraidīts tiesnešiem kautkas viņā nepatika :D.

Bija vairāki bīstami metieni pa vārtiem, bet tie tika aizsargāti.  2 perioda 16 minūtē mēs atkal nedaudz uzsmaidijām jo  Sotnieks parādija klasi, un ieblieza vartus [ Vissi pieleca kājas, un skaļi kliedz Urrrrrāāā! ]   nepagāja necik ilgs laiks kad Latvijas izlase guva nākamos vārtus pateicoties Martina Karsuma piespēlej vartus guva Ģirts Ankipāns. liela loma bija tam, ka  Čehu superspēlētajs Jagrs atradās uz noraidīto solina , un otrais periods beidzāš ar 4:2 čehijas labā.

  Vissiem latvijas komandas atbalstītājiem parādijās milzīgas cerības ka LV varētu arī vinnet Čehus .

 

3.Periods Intensīva cīņa starp Čehijas un Latvijas izlasēm  - cīņa spraiga tad cīna notiek pie mūsu vārtiem, tad pie čehu, tā tas atkārtojās dučiem reižu. pašos sākumos jau uz noraidīto soliņa dodās Reķis un vēlak  Miķelis Redlihs. Starp abām komandām notika tāda spriedze, ka vissi vēroja un cerēja ka Tulīt būs vārti Latvijas labā, bet tā arī tie nepienāca. pēdējas sekundēs  latvijas izlases vārtus rotāja5 gols ko iesvieda Patriks Eliašs . rezūltāts  5:2.

 

Spēle bija laba, sākumā nedaudz neveiksmīgi, bet rezūltāta mēs tikpatkā atspēlējāmies. metienu ziņā šaiba pa masaļska vārtiem tika mesti gandrīz divas reizes vairāk reižu.

Tiesneši bija netaisni ( iespējams uzpirkti ) , jo Latviesu izlases hokejisti vissu laiku tika noraidīti pat pa  pavisam nenozīmīgiem pārkāpumiem, bet savukārt čehu izlases spēlētajiem bija jādodas uz noraidīto solina tikkai tādos gadijumos, kad nevarēja izlikties ka viņi nav redzējuši kas notiek.

 

p.s bildes ņemtas no sport.cz.

 

Neķeriet škrobi par gramatiskajam kļūdam- domu sapratīsiet. 

Reklāma
Reklāma
127 1 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 31

0/2000

Masaļskis pēc pirmā perioda arī samērā normāli sāka sargāt. Patika kā spēlēja Daugaviņš un Sotnieks, kurš ne tikai guva vārtus, bet labi arī aizsardzībā nospēlēja pret 2 čehiem.

1 0 atbildēt

nu ko lai saka saakums ljoti neveiksmiigs , peec tam kkaa atguvaas muuseejies un tad jau vareeja vizmaz kautko pretii likt

1 0 atbildēt

sausmiigi kludains raksts :)

0 0 atbildēt

atbildot uz minka3 komentāru " atbildot uz epg komentāru " Tu neredzēji - ta... " Pareizi, mes nesakam ka tam nav domāti komentāri.

0 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " Tu neredzēji - tad nerunā! " labi ka tu redzeji un uzrakstiji savu speles apsaktu jo tagad pat tie kuri neredzeja var uzzinat speles gaitu.protams no tava viedokla bet man diemzel ir cits un piedodiet ja kadam nepatiik,bet cik zinu komentari ir domati tieshi tapeec lai izteiktu savas domas.

0 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz minka3 komentāru " tur nav ko redzeet tapat skaidrs pat neskat... " Tu neredzēji - tad nerunā!

0 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " Tu neredzēji - tad nerunā! " tur nav ko redzeet tapat skaidrs pat neskatoties un vienmeer lai kaa butu katru reizi kad Latvija zaudee ir vainigi uzpirktie tiesneshi ;D saprotu ka jatbalsta sava komanda bet ne jau akli kadreiz jaatzist ka ta ir pashu speletaju vaina.

0 0 atbildēt

atbildot uz minka3 komentāru " es atzistos ka speli neskatijos jo sports ne... " Tu neredzēji - tad nerunā!

0 0 atbildēt

es atzistos ka speli neskatijos jo sports neiintresee bet tieshaam cik gruti atzit sakavi ??kapec  uzreiz javaino tiesneshi..ja jau visi ir uzprikti tad kadaa veidaa latvija dabuja sudraba madaljas??nju ko var gribeet no Latvijas izlases ka vinji vien satiekas uz olempiadem un turniriem jabut komandaa saspelei nevis jaspelee katram par sevi un tad arii buus normali un nekadi ''uzpirktie '' tiesneshi nevarees neko padariit.

0 0 atbildēt

protams ka uzpirkti,savādak mes viņus sarautu

0 0 atbildēt

atbildot uz unknown komentāru " mans mūžīgais favorīts Ņiživijs ar cīnījās zv... "

 

:D Tu skatiijies speeli ? Ko tu te gudro ? Galvinju nenoraidiija nevienu reizi, vinsh speeleeja tikai 1.periodaa  

0 0 atbildēt