local-stats-pixel fb-conv-api

Čehija -Latvija ( manā skatijumā)31

127 1

Tātad mazliet par šodienas spēli.

 

1.Periods Spēle sākas vissai neveiksmīgi  Edgaru Masaļski apagāja čehu komandas spēlētajs Davids Krejči kurš bija dabujis labu piespēli no Martina Erata rezūltāts 1:0.

Veiksme turpināja vajāt čehu izlasi un otros vārtus guva Milans Mihaleks. spele tikko bija sākusies, kad 6 minūtē tikka iemānīti 3 vārti kurus iemānija  Jamorins Jagrs ( šitais tiešām professionāls hokeists) lielākoties laika mēs bijām mazākuma, un tas mums samazināja cerības izkūlties no zaudējuma , bet kautkā izdēvas pirmo periodu izvilkt ar 3:0.

2.Periods Otrais periods sākas ar patīkamu momentu mes bijām vairākuma, bet  tas nebija faktors lai gūtu vārtus. tad mēs bijām atkal mazākumā un mūsu vārtus rotāja velviens iemetiens no čehu komandas puses ko izpildija Tomašam Kaberlem. Latvijas sejās savelkās rūpes un satraukums ( kā nu būs? ) Vai maz mums ir kādas izredzes nepalikt uz nullītēm? Likās, ka Latvijas izlasei deguni gaisā, vai arī vnk nebija vell pamodušies. pēcak Reķis tika noraidīts no laukuma jau otro reizi, principā Reķis visu laiku tika noraidīts tiesnešiem kautkas viņā nepatika :D.

Bija vairāki bīstami metieni pa vārtiem, bet tie tika aizsargāti.  2 perioda 16 minūtē mēs atkal nedaudz uzsmaidijām jo  Sotnieks parādija klasi, un ieblieza vartus [ Vissi pieleca kājas, un skaļi kliedz Urrrrrāāā! ]   nepagāja necik ilgs laiks kad Latvijas izlase guva nākamos vārtus pateicoties Martina Karsuma piespēlej vartus guva Ģirts Ankipāns. liela loma bija tam, ka  Čehu superspēlētajs Jagrs atradās uz noraidīto solina , un otrais periods beidzāš ar 4:2 čehijas labā.

  Vissiem latvijas komandas atbalstītājiem parādijās milzīgas cerības ka LV varētu arī vinnet Čehus .

 

3.Periods Intensīva cīņa starp Čehijas un Latvijas izlasēm  - cīņa spraiga tad cīna notiek pie mūsu vārtiem, tad pie čehu, tā tas atkārtojās dučiem reižu. pašos sākumos jau uz noraidīto soliņa dodās Reķis un vēlak  Miķelis Redlihs. Starp abām komandām notika tāda spriedze, ka vissi vēroja un cerēja ka Tulīt būs vārti Latvijas labā, bet tā arī tie nepienāca. pēdējas sekundēs  latvijas izlases vārtus rotāja5 gols ko iesvieda Patriks Eliašs . rezūltāts  5:2.

 

Spēle bija laba, sākumā nedaudz neveiksmīgi, bet rezūltāta mēs tikpatkā atspēlējāmies. metienu ziņā šaiba pa masaļska vārtiem tika mesti gandrīz divas reizes vairāk reižu.

Tiesneši bija netaisni ( iespējams uzpirkti ) , jo Latviesu izlases hokejisti vissu laiku tika noraidīti pat pa  pavisam nenozīmīgiem pārkāpumiem, bet savukārt čehu izlases spēlētajiem bija jādodas uz noraidīto solina tikkai tādos gadijumos, kad nevarēja izlikties ka viņi nav redzējuši kas notiek.

 

p.s bildes ņemtas no sport.cz.

 

Neķeriet škrobi par gramatiskajam kļūdam- domu sapratīsiet. 

127 1 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

1rd un 2rd :DDDDDDDDDDDDDDD taads retaards tu esi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

6 0 atbildēt

tiesnešus nogalinat!!!!

5 0 atbildēt

Tieneši vnm ir uzpirkti, kaa tas besī :=[

6 1 atbildēt

sākums katastrofa.nekaunēšos teikt - kā govis uz slidām.Personīgi es nevaru izskaidrot kur ir problēma ar pirmo periodu.Ja basketbola izlasei klupšanas akmens vnm. bija 3.cet. tad mūsu hokejistiem 1.periods.Trešais periods lieliski parādīja to,ka ja mēs gribam mēs varam.Protams,uz papīra mēs zaudējam gandrīz visām olimpiādes komandām,bet mums ir saliedētība(vismaz tai vajadzēja būt).Ļoti patīk Daugaviņa spēle,ar redzēt ka Bārtulis ir ļoti stabils,Kaža bez komentāriem.pārējiem jāpiestrādā pie psiholoģijas.

P.S. ja mūsu hokejisti tā turpinās spēlēt,tad Edža var arī 'sabrukt'.Katru spēli laist iekšā pa 5+ goliem nav normāli.

5 0 atbildēt

1RD 2RD :DDD nebiiji domaajis 1ST un 2ND? :DD

5 0 atbildēt

atbildot uz jacky komentāru " Tieneši vnm ir uzpirkti, kaa tas besī :=[ " visi profesionali sporta veidi palikushi tadi, tpc sports pa TV paliek vien neinteresantaks un neinteresantaks

5 0 atbildēt

atbildot uz Trakais Kāmis komentāru " sākums katastrofa.nekaunēšos teikt - kā govis... "  

Daugaviņš,labi nospēlēja , + abi vārtu guvēji Sotnieks un ančipāns, ka arī  bez Karsuma piespēles, jau nu nekā! :)

4 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru "   Daugaviņš,labi nospēlēja , + abi v... " biju patīkami pārsteigts,ka tieši Sotnieks bija tas kurš iesita pirmo golu.Iemest pret vienu no labākajiem šībrīža NHL vārtsargiem,un ja tu vēl esi aizsargs(būsim reāli vēl zaļš gurķis),tad vispār cepuri nost.

4 0 atbildēt

 

atbildot uz aWare komentāru " 1rd un 2rd :DDDDDDDDDDDDDDD taads retaards t... " ņjā..te tev es piekrītu..

3 0 atbildēt

atbildot uz Cumosniks komentāru " 2 un 3 tresdalja perfekta, spele bija skatam... " Rīt jāpaņem drusku vairāk alini, un aidāāā!

3 0 atbildēt

2 un 3 tresdalja perfekta, spele bija skatama :) rit tad gaidam bobus un atkal sezam lidz rita pie tv :D

3 0 atbildēt

nu es vel skatos taka velak lasisu!

3 0 atbildēt

Bāc! Kas tās par stulbībām??? Un iemācies rakstīt!

3 0 atbildēt

p.s. Dukurs vecākais izcinija sudrabu! :)

2 0 atbildēt

atbildot uz Hronus komentāru " nu ko lai saka saakums ljoti neveiksmiigs , ... " Mūsējie malači, tikai sākuma nebija gatavi ka no čehu komandas būs tāda jauda.

2 0 atbildēt

atbildot uz Trakais Kāmis komentāru " atbildot uz donorvo komentāru "   Daugaviņš,l... "  

es vell domāju ka Daugaviņš varētu iemest, jo viņš tāds žiperigs, bet sotnieks, cūkas laime vai kas, bet cepuri nost !

2 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru "   es vell domāju ka Daugaviņš varētu... " tu zini,ka šoreiz tiešām izskatījās mērķtiecīgs metiens starp kājsargiem.Toreiz pret Omsku gan bija haļava.:D

Zini,ka es gaidu golus no pus komandas :D bet ja nopietni tad gribās lai mūsu jaunie pāris golus salādē - Daugaviņs,Miķelis,Meija,Dārziņš(viņš tak ar vēl nav veterāns).  

2 0 atbildēt

atbildot uz kule komentāru " pa kuru kanālu ies lv pret sk? "

Man liekas, ka LTV7. Vismaz pret Čehiju bija pa turieni  

2 0 atbildēt

nu kaut viena spēle viņiem jāuzvar.

Paldies, donorvo, par aprakstu :) man arī tiesneši nepatika.

2 0 atbildēt

Njaaa, kljuudains un gruuti lasaams raksts, ar sportu esi uz Juus un veel vairaak

1 0 atbildēt