local-stats-pixel fb-conv-api

Bin Ladens ir dzīvs175

1231 52
1231 52 175 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 175

0/2000

Ja tā padomā... Bin Ladens ir savā ziņā ģēnijs. Šitā prast slēpties un visas tās figņas ko viņš dara, bet vienalga nav notverams. (nu varbūt tagad ir).

0 0 atbildēt

huinja....

0 0 atbildēt

Tu šo aizsūti kādam no TV raidījumiem  . ;D

piem, - BEZTABU ! )

0 0 atbildēt

Kā es rēktu, ja viņš būtu viens no viņa dubultniekiem, vai pats arī, jo līdzību ar saskatu. :D it kā jau nemaz nav smieklīgi, bet tomēr. Doh. Agri vai vēlu visi saņem pelnīto sodu.

0 0 atbildēt

Pohuj, par miljoniem nevainīgu iedzīvotāju.... moš tik pat labi ASV varētu būt neapmierināt ar Latvijā esošo oligarhu pārmērīgo ietekmi uz politiskajiem spēkiem tapēc, lai būtu mazāks čakars viņus medījot rokās uzmetīsim atombumbu LV, lai nosprāgstam arī visi mēs tajā skaitā arī tu!

0 0 atbildēt

es pilniba peikritu ka tas ir fake, pirmkart jau nau nekadu acimredzamu pieradijumu. Ir tikai viena bilde kur redzams vinjsh miris bet to jau sen nosauca par fotoshopu un kasjauns.lv jau ir pieradijumi, otrkart vinji teica ka izmeta vinju likji okeana jo tada esot izslamu tradicija.. Islamu tradicija saka ka okeana apglaba to kas mirusi saistiba ar okeanu nevis kaut kada maja... Nesaprotu ka cilveki vel var ticet sadiem meliem

0 0 atbildēt

Protams, ka tas nelietis ir dzīvs

0 0 atbildēt

”Hello, Barack! It’s me, Osama. Surprised?” emotion

1 1 atbildēt

Es arī nedomāju, ka viņš ir beigts! Um amīši atkal kaut ko te pirž.

0 0 atbildēt

davai, nevajag mani ne par ko pārliecināt. man ir tiesības uz savu viedokli un manas domas NEKAS nemainīs. Būs viņš tomēr dzīvs ok, būšu kļūdījusies, bet tagad es uzskatu tā.

0 0 atbildēt

Man tas viss škiet aizdomīgi. Teroristi tagad sāks dumpoties, un pie tam vēl daudz hoatiskāk nekā līdz šim. Tas, protams, radīs vēl lielāku postu. Un te pēkšņi amerikāņiem parādās iemesls lai paplašinātu savu ietekmes zonu...

0 0 atbildēt

a varbūt tas osama ir beigts jau un vienkārši visu laiku tie ir bijuši viņa līdzinieki, kā nekā visi bārdaini, viena ādas krāsa un parādas acīs citiem reti.... kā viņi vispār var pateikt kurs ir kurš?

0 0 atbildēt

viņš ofits ir dzīvs! tikko ziņās teica, ka viņš jau ir apglabāts kkur jūrā..

Nu nafig! Tak parādiet pasaulei - reku ir, skataties, beigts, bet jau ,tjip, apglabāts. Tādēļ vien liekas, ka viņš vēl jo projām tusē pa kalniem..

0 0 atbildēt

neesmu lietas kursā par šito emotion

0 0 atbildēt

Tikko lasīju ka Talibi atriebšot viņa nāvi Pakistānai un ASV. Un izlasot tavu, es secināju, ka viss sakrīt, jo viņa nāve ir ellīgi labs iemesls, lai visi viņa sekotāji un padotie apvienotos vienotā karā pret ASV.!

0 0 atbildēt

Pats tā, uz 50 pret 50, nav faktu, kas to pierāda vai apgāž :/

0 0 atbildēt

neticu ka tas kaut ko labos tagad ASV un rietumeiropai būs jauni teror akti visi tagad Amerikā jūsmo ka Bind ladens ir miris un viss ir laimīgi beidzies.... šas būs jauni upuri par kuriem būs jāmeklē nākamais vainīgais

0 0 atbildēt

Es patiesībā esmu Bill Ladenens:D

0 0 atbildēt

Bin Ladenu apmācīja Amerikāņi, kad viņš cīnījās pret padomju varu, kad tā tika sagrauta, tad radās jauns ienaidnieks, tā kā nav ko brīnīties no kurienes DNS.

0 0 atbildēt

Tas pats jau bija ar Hitleru. Tas kuru nogalināja bija Hitlera dubultnieks nevis viņš pats.

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »