local-stats-pixel fb-conv-api

Bin Ladens ir dzīvs175

1231 52
1231 52 175 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 175

0/2000

ahā, a moš tāds bin ladens nekad nav pastāvējis? moš 11. septembra terorakti ir tikai ASV aizsegs cīņai par naftu? moš tas viss ir liels teātris un visos video, kur viņš itkā ir redzams, tas ir parasts aktieris, kas saka to, ko viņam liek teikt? moš visi vienkārši tiek čakarēti un patieso bildi tā arī nekad neuzzinās? :D

270 14 atbildēt

Pajāt,es no Latvijas

183 1 atbildēt

Esmu dzīvs.

88 4 atbildēt

Da poh*j par to binlādenu. Mani vairāk uztrauc tas, ka amerikāņi tik viegli savu trumpja kārti atmeta. Vispasaules grēkāzi, kura medībām nekas netika žēlots. Kā viņi tagad attaisnos savu okupāciju tuvo austrumu valstīs? Meklēs jaunu grēkāzi? Sagatavos vēl krutākus teroraktus? Možka tiešām uzspridzinās Eiropā to atombumbu vai netīro bumbu, tā teikt, sagatavojot augsni tālākajām militārajām operācijām? Tas mani visvairāk baida. Sēdētu un ķerstītu to binlādenu kaut 50 gadus. Tagad atkal jāgaida, ko šie jaunu izdomās. Neomulīgi, bje.

78 5 atbildēt

Kā jau rakstīji - tavs subjektīvais viedoklis. Un tas par to dns bija galīgi tukši, tev šķiet, ka amīši ir tādi klauni, ka nav tikuši pie dēla dns?:D:D:D Subjektīviķis. 

48 3 atbildēt

Sauciet mani par muļķi vai stulbeni, bet es vienmēr esmu domājis, ka tas Binlādens tik tāds viltus terorists ar ko baidīt "bērnus". Manuprāt, Binlādens un viņa Al-kaīda ir radīta, lai novērstu pasaules uzmanību no kaut kā lielāka. Un tagad kad viņš ir it kā atrasts un novākts (starpcitu, pilnīgi visur ir minēts, ka tie ir bijuši tieši ASV dienesti, karavīri vai bruņotie spēki) ASV var parādīt savus muskuļus un teikt : redz, Mēs, ASV, esam novākuši "bīstamāko" cilvēku Pasaulē!   Tā, man škiet, ir ļoti labi izplānota sazvērestība.    TAS TIKAI MANS SUPER_SUBJEKTĪVS VIEDOKLIS!

28 0 atbildēt

Neuzskatu, ka tas nogalitātais ir kāds no dubultniekiem, jo paļubomu ASV tur visu sīki un smalki ir pārbaudījuši, pirms to visai pasaulei izkliedza.

29 2 atbildēt

cik tu gudrs

21 2 atbildēt

Pats Obama bik līdzīgs bin Ladenam, salidziniet bildes :)) 

14 0 atbildēt

agri vai vēlu, bet tam bija jānotiek, dabīga nāve vecumdienās tam dvieļgalvai nespīdēja jeb kurā gadījumā.

14 1 atbildēt

man liekas ka vins naw beigts!!!

14 2 atbildēt

Jāpiemin ka wiki Osama Bin Ladens ir atzīmēts miris 2.maijā

10 0 atbildēt

Ja tā padomā.... Tagad iedomājies Bin Ladena sejubez bārdas? Vai man vienīgajam liekas ,ka viņš peč sejas ir gaužām līdzīgs Obamai? emotion

3 0 atbildēt

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/46616/osama-bin-ladens-nogalinats

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/46651/izplatitas-bin-ladena-lika-fotografijas-ir-viltojums

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/46640/asv-mediji-bin-ladens-apglabats-jura

 

apmēram šādā secībā man kļuva skaidrs ka kāds izdomājis šo stāstiņu, ka viņš ir miris.

fake bilde

līķa nav, pēkšņas bēres jūrā.

bet nu medijiem arī kaut kā jāpelna!

2 0 atbildēt

you`ll never know! Tavs viedoklis var būt subjektīvs/objektīvs bet neko tas nemainīs un patiesību Tu nekad neuzzināsi (tikai neraksti ka Tu tikai izsaki savu viedokli, jo es to nekritizēju) emotion ;)

2 0 atbildēt

Osama bin Ladens nav miris, jo viņš nemaz nekad nav eksistējis. Tā ir naivajiem amerikāņiem izdomāta pasaciņa, aptuveni tāpat kā mums leģenda par Lāčplēsi un Kangaru, tikai atšķirība ir tā, ka amerikāņi to ņem pa pilnu. Tik varena nācija, kas nebaidās pat no Krievijas, bet baidās no kaut kāda alās dzīvojoša noaugušu mērkaķu bara kaut kādā totālākajā djerevņā.... Pilnīgi paradoksāls sviests. Tas tak ir acīmredzami, ka tas viss ir aizsegs zemūdens akmeņiem. Agri vai vēlu, tie nāks atklātībā.

2 1 atbildēt

Noņirgšos līks, ka čels uztaisīs vēlvienu viģiku, kā bija toreiz. ;DDD

1 0 atbildēt

Ķip - "Domājiet, ko gribat, tas ir mans subjektīvais viedoklis, bet es šim notikumam nepievēršu nekādu īpašo uzmanību," bet tik un tā uzcepšu rakstu... ar ļoti daudz saviem viedokļiem :D

LOLOLOL (žēl, ka te nav tās LŌŌŌŌŌL sejiņas)

2 1 atbildēt

”Hello, Barack! It’s me, Osama. Surprised?” :D 

1 0 atbildēt

Avīzēm ir jātic

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »