local-stats-pixel fb-conv-api

Attieksme veikalā11

5 1
Šovakar tads rakstiski aktīvs laikam esmu, ja ta var teikt.. Bet aizmirsu visu, ko esmu skolā latviešu valodā mācījies un vēl mācīšos :D
Tātad, notikums iz dzīves.. Vēl sanāk, ka šodien..
Tātad, citāts no tā, ko pierakstīja mana draudzene no ta, ko viņai stāstīja viņas mamma..

"Īsts kuriozs notika veikalā ''Pie Sergeja''.
Mans bērns paņēma Ferrero Roche konfekšu kastīti,es biju netālu pie cepumu plauktiem.Bērns atnesa man parādīt ko paņēmis,es protams to konfešu kastīti noliku atpakaļ plauktā.Tagad pie manis atnāk Spīdolas apsardze [Sieviete](kura nemāk latviešu valodu),un saka:Jums jāsamaksā par konfešu kastīti!'.Es protams atteicos to darīt,jo nedzirdēju ka kastīte būtu kritusi.Tad sākās bargu vārdu birums un draudēšana pat ar policiju."

Pats minētajā veikalā esmu bijis tikai vienu reizi. Īsts krievu veikaliņš. No ārpuses tāds neliels izskatās, bet kad ieiet iekšā, paveras skats, līdzīgs Liepājā bieži sastopamajos Top veikalos. Pārdevējai laikam ar latviešu valodas prasmi neveicas varteikt vispār. Manuprāt veikals noteikti ir tā vieta, kur jāprot latviešu valoda. Neesmu nekāds citu tautu nicinātajs, bet nu tomēr, valsts valoda ir latviešu, viekals atrodas Latvijā, nosaukums ari latviešu valodā. Bet tas jau aiziet beztēmā. Mans viedoklis - par šo notikumu vajadzētu zināt un uzmanīt savus bernus, lai viņi kaut ko "nenomet zemē" vai neizdara ko citu, par ko jums vēlāk varētu but problēmas.. Samērā aktuāla problēma taču.. Varbut pat minētā konfekšu kastīte sabojāta pašu darbinieku dēļ un vini vnk atradusi veidu, kā to labot..
5 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Da vispar Latvijaa vieni krievi vien ir,visur to urlu dialektu vien dzird,naher vinjus,pa nezcik gadiem nav tik daudz pratinja lai iemaciitos valsts valodu,kuraa dzivo ,maksa nodoklus.protams visi tadi nav un cepuri nost to prieksa kuri ir kaut cik integreejusies,bet parejos uz sudaina pieta un atpakal uz mati krieviju sibirijas ledu grauzt.
3 0 atbildēt
ta jau likas, ka stasta bus iesaistiti krievi............ emotion
2 0 atbildēt
Lai viņs parāda pierādījumu ka tavs(viņas) bērns to ir sabojājis.
1 0 atbildēt
Man kautkas liidziigs bij! Paneemu no plaukta veikalaa kruzi apskatiit tuvaak, nu protams apskatiijos un noliku vietaa, nebij laba> Bet tad kad gaaju aaraa sargs saaka chakareet smadzenes , ka es esot paneemis to kruuzi, un vinsh neredzeeja ka es vinu noliku atpakal plaukta, nu taa tas turpinaajaas min 5 kameer man neapnika un es neaizgaaju!
1 0 atbildēt
Valstī ir krīze...
1 0 atbildēt
ja veikalā kaut ko nomet zemē- par to nekad nav jāmaksā. protams ja tas ir netīšām, izņēmums laikam ir privātie veikali, jo cik es zinu, veikals ir rēķinājies ar to, ka kaut kas var saplīst.
1 0 atbildēt
Nu bet tur jau ta lieta, ka neko nevarēja pierādīt.. Cik no draudzenes sapratu, viņas mamma pat policiju izsaukusi, bet tomēr nācies pirkt to konfekšu kastīti.. Un Tas neko daudz nemaina, vai krievs vai latvietis..
1 0 atbildēt
Tas vis ir atkarigs no pardeveja vai apsarga , jo ja prece nokrit pie plaukta tad pircejs var aiziet prom bet ja pircejs kaut pus metru pagajis nost no plaukta un tad vinam prece nokrit tad ir jamaksa... Man bij gadijums ar alu nemu 4paku liku gruzina, bet ko si , starp plauktu un grozinu 4paka sadalijas, visas 4 pudeles beigtas pieskreja pardeveja un ker lai maksa es ateicos vina izsauca policiju sie apskatijas noverosanas video un pateicu ka drikstu doties priom. Tas bij Maxima...
1 0 atbildēt
"pie sergeja" veklas i vnk prom biidams...vnm ka ieiet ieksha, lai tu ar neko nedariitu tevi ar naidu aci luuur virsu emotion emotion
0 0 atbildēt
stulbie krievi!
0 1 atbildēt
Nūū, Maxima jau ari ir kārtīgs veikals.. Bet šis gan tāds ne pārāk..
0 1 atbildēt