local-stats-pixel fb-conv-api

Atrasts cilvēka skelets uz mēness44

122 9

     ASV laikraksts New York Times publicēja sensacionālu rakstu: uz mēness atrasts cilvēka skelets. Šī ziņa neizskatās kā parasto avīžu "pīle". Šo ziņu pavēstīja atzīta autoritāte - vadošais Ķīnas astronoms Mao Kans. Un šis zinātnieks visticamāk nemelo: proti - Mao Kans1988. gada  ziemā izraisīja šoku zinātnieku un sabiedrības aprindās, publicējot Pekinā konferencē cilvēka pēdu nospiedumu fotogrāfijas uz Mēness virsmas. Šos datus viņš esot saņēmis no kāda ļoti uzticama avota NASA.


   Par tehnisko pusi - nekas nav iespējams. Modernā optika mūsdienās ir tāda, kas skaidri atspoguļopat  no orbitālajiem satelītiem virsrakstus uz zemes. Un uz mēness nav atmosfēras, kas vaētu traucēt saskatīt detaļas. Vienīgais jautājums ir - kā skelets tur nokļuva un kāpēc amerikāņi, kuriem pieder šīs fotogrāfijas, nekādi nesteidzas dalīties ar tām zinātnes pasaulē.

No otras puses, skaidrs - kosmoss ir straēģiska vide un nedalīšanās ar informāciju ir saprotama. Tas kurš zina vairāk noslēpumu par kosmosu - tas arī ir stiprāks par potenciālo pretinieku (šajā gadījumā laikam Krievijas federāciju un Ķīnu)

Fakts, ka Nils Ārmstrongs esot redzējis uz mēness (mums neredzamās puses) NLO kuģi. Tātad skeleta parādīšanās uz mēness varētu tikt izskaidrota, ka vai nu tas ir citpanētiešu sklets vai arī viņu nogādāts skelets no zemes uz turieni. Ir arī versija, ka tas esot slepenas izgāzušās operācijas rezultāts, vai arī sklets tika nogādāts pie pirmās nolaišanās uz mēness.

Tādējādi Mao Kans apsūdz ASV sazvērestībā un bilžu nepubliskošanā, jo faktus par cilvēka pēdu nospiedumiem uz mēness viņi esot slēpuši 20 gadus, bet šo faktu par skeletu - vēl ilgāk!

ASV kosmiskās izpētes iestādes šādas zņas nenoliedz, bet arī nekomentē, jo Mao Kanam esot pierādījumi gandrīz 1000 bildes par abiem šiem notikumiem. Bildes diemzēl vēl nav pubicējis arī Mao Kans..... Varbūt ka tās viņam nemaz nav?!

Bet jautājums paliek atklāts - kā šis skelets nokļuva uz mēness?!

Avots: www.cosmosfera.ru

122 9 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 44

0/2000

Stulbs neesmu, ir arī augstākā izglītība, bet fakts paliek fakts!!! _ _ atbildot uz Star komentāru "EM>atbildot uz Suspect komentāru "   "Nevi... "  

0 0 atbildēt

atbildot uz Suspect komentāru "   " Neviens jau nesaka ka tu uzrakstiji, visi saka ka tu esi pietiekami stulbs ka noticeeji (un veel iztulkoji) ;) Nenjem ljaunaa luudzu

1 1 atbildēt

Bet es tak to neizdomāju - mietpilsoni! es tikai iztulkoju šo rakstu! Vajag originālrakstu, aizsūtīsu! :) _ _ _atbildot uz Star komentāru "EM>atbildot uz 123 komentāru " Bullshit!!! Vai ... "  

0 0 atbildēt

man ir ne tikai 1000 bet 10 tuukstoshi iedomaato bilzju lai vareetu pieraadiit visu par saviem rozaa kakjiem kas gulj zem varaviiksnes un eed ruukjiishu zeltu tikai visas taas bildes ir neredzamas ;)

1 1 atbildēt

atbildot uz Jaromejs komentāru " nav tādas aparatūras ar kuru varētu nofočēt... " bet Mao Kans ir apmēram 1000 bildes uzņemtas uz mēness :D

0 0 atbildēt

es pat pusi neizlasiju no tava debiilaa raksta un jau 2 lietas kas reaalaa dziivee neeksistee atradu. taka es ar savu maajas teleskopu atradu zemenju kraasas, rudens kakjus ar 4wd riepaam savaa LSD pasaulee

1 1 atbildēt

atbildot uz Jaromejs komentāru " nav tādas aparatūras ar kuru varētu nofočēt... " Skaidrs, ka nav, bet lūk tekstā rakstīts, ka

"Modernā optika mūsdienās ir tāda, kas skaidri atspoguļopat  no orbitālajiem satelītiem virsrakstus uz zemes. Un uz mēness nav atmosfēras, kas vaētu traucēt saskatīt detaļas."

Tādēļ jau man radās jautājums par bildēm.

0 0 atbildēt

Ja jau mūsdienu aparatūra ir tik izcili laba, kāpēc nav nevienas bildes kur būtu redzamas skelets uz Mēness virsmas. Tad varbūt šis raksts liktos patiesāks.

Satrūdēt tur arī nav iespējams, jo lai sāktos trūdēšanas proces ir vajadzīgs skābeklis, siltums, mitrums un baktērijas. Uz Mēness tur nekā no tā nav.

0 0 atbildēt

atbildot uz Krokodils komentāru " nu tad nahuj tu bljed atpalikushais cirvi lie... " a ko Tu trako? ko Tava lamāšanās dos?  

0 0 atbildēt

atbildot uz Wicked Sick komentāru " monētas uz marsa, skeleti uz mēness... ko vēl... " nuu, par moneetam bija tizli, bet, par skeletu-kapeec nee? tev jau vismaz noliegt to faktu,parastais cilveek.

0 0 atbildēt

atbildot uz Krokodils komentāru " taas divas bildes ko tu te esi ielicis jau da... " taas nav taas bildes,par ko iet runa :D durak,tas ir random vnk ;D duuuuraaaks :D hahah

0 0 atbildēt

uzraksti tak googlē "skeleton on the moon" un tas arī viss!!! zb kritiķis atradie! :D __ _ atbildot uz Krokodils komentāru "taas divas bildes ko tu te esi ielicis jau dahu... "  

0 0 atbildēt

    www.cosmosfera.ru  - - -  atbildot uz viduklis komentāru "avots? "  

0 0 atbildēt

atbildot uz monster123 komentāru " Aga, baigi noticēju/noticējām:P " Cik tev gadu, ka jokus nesaproti ?

0 0 atbildēt

nu jāemotion

0 0 atbildēt

avots?

1 1 atbildēt

Naša NASA nas berežot :D _ _ atbildot uz Wicked Sick komentāru "monētas uz marsa, skeleti uz mēness... ko vēl n... "  

0 0 atbildēt

atbildot uz ltniksgt komentāru " Es vakar skatījos uz mēnesi un redzēju tur st... " Aga, baigi noticēju/noticējām:P

0 1 atbildēt

iemācies rakstīt,lasot pazūd teksta jēga,ja vienā vārdā 3 kļūdas!

1 2 atbildēt

Raksta autor - lasot tekstu radās tāda sajūta, ka rakstot tekstu tu esi ik pa brīdiem iesnaudies ar galvu uz klaviatūras !

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »