local-stats-pixel fb-conv-api

Atrasts cilvēka skelets uz mēness44

122 9

     ASV laikraksts New York Times publicēja sensacionālu rakstu: uz mēness atrasts cilvēka skelets. Šī ziņa neizskatās kā parasto avīžu "pīle". Šo ziņu pavēstīja atzīta autoritāte - vadošais Ķīnas astronoms Mao Kans. Un šis zinātnieks visticamāk nemelo: proti - Mao Kans1988. gada  ziemā izraisīja šoku zinātnieku un sabiedrības aprindās, publicējot Pekinā konferencē cilvēka pēdu nospiedumu fotogrāfijas uz Mēness virsmas. Šos datus viņš esot saņēmis no kāda ļoti uzticama avota NASA.


   Par tehnisko pusi - nekas nav iespējams. Modernā optika mūsdienās ir tāda, kas skaidri atspoguļopat  no orbitālajiem satelītiem virsrakstus uz zemes. Un uz mēness nav atmosfēras, kas vaētu traucēt saskatīt detaļas. Vienīgais jautājums ir - kā skelets tur nokļuva un kāpēc amerikāņi, kuriem pieder šīs fotogrāfijas, nekādi nesteidzas dalīties ar tām zinātnes pasaulē.

No otras puses, skaidrs - kosmoss ir straēģiska vide un nedalīšanās ar informāciju ir saprotama. Tas kurš zina vairāk noslēpumu par kosmosu - tas arī ir stiprāks par potenciālo pretinieku (šajā gadījumā laikam Krievijas federāciju un Ķīnu)

Fakts, ka Nils Ārmstrongs esot redzējis uz mēness (mums neredzamās puses) NLO kuģi. Tātad skeleta parādīšanās uz mēness varētu tikt izskaidrota, ka vai nu tas ir citpanētiešu sklets vai arī viņu nogādāts skelets no zemes uz turieni. Ir arī versija, ka tas esot slepenas izgāzušās operācijas rezultāts, vai arī sklets tika nogādāts pie pirmās nolaišanās uz mēness.

Tādējādi Mao Kans apsūdz ASV sazvērestībā un bilžu nepubliskošanā, jo faktus par cilvēka pēdu nospiedumiem uz mēness viņi esot slēpuši 20 gadus, bet šo faktu par skeletu - vēl ilgāk!

ASV kosmiskās izpētes iestādes šādas zņas nenoliedz, bet arī nekomentē, jo Mao Kanam esot pierādījumi gandrīz 1000 bildes par abiem šiem notikumiem. Bildes diemzēl vēl nav pubicējis arī Mao Kans..... Varbūt ka tās viņam nemaz nav?!

Bet jautājums paliek atklāts - kā šis skelets nokļuva uz mēness?!

Avots: www.cosmosfera.ru

122 9 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

emotion emotion

13 0 atbildēt

tele2 akcija! :D

10 0 atbildēt

Varbūt Nils tur savu līdzpaņemto skeletu aizmirsa?! :D _ _ atbildot uz Jaromejs komentāru "Idjotisms. Uz mēnes nav atmosfēras, tātad nenot... "  

6 0 atbildēt

Kaut kā ticība kam tādam ir reāli maza, drīzak Ķīna vienkārši ar NASA grib par kaut ko principa pēc pacepties. :D

5 0 atbildēt

atbildot uz Jaromejs komentāru " Idjotisms. Uz mēnes nav atmosfēras, tātad nen... "

+ temperatuura ir ledaina taakaa galja vnk sasalst  

3 0 atbildēt

atbildot uz 123 komentāru " Bullshit!!! Vai kāds tam visam tic??? " kaa var neticeet? es pats vakar pat tur biju peec alus. pilniigi nopietni

3 1 atbildēt

Idjotisms. Uz mēnes nav atmosfēras, tātad nenotiek trūdēšanas process. ja kāds cilvēks nonāktu uz mēness viņš nesapūtu. Skelets tur nevar atrasties.

6 4 atbildēt

tik smiekliigs pēdējais teikums. - '' Bet jautājums paliek atklāts :D''

2 0 atbildēt

monētas uz marsa, skeleti uz mēness... ko vēl neizdomās...

2 0 atbildēt

Man šķiet Malderam un Skallijai būtu ko teikt šajā jautājumā

2 0 atbildēt

Jāņonkulis paštaisītajā raķetē aizlidoja, bet aizmirsa uzpildīt degvielu arī atpakaļ ceļam :/

1 0 atbildēt

Veca klaviatūra, tāpēc sorry ka pa kādam burtam iztrūkst!!! Nepiesienas pareizrakstībai bet gan faktam! :) Es to neizdomāju !!!!_ _ atbildot uz paljto komentāru "nolaidies no mēness un iemācies pareizrakstību! "  

1 0 atbildēt

" Un uz mēness nav atmosfēras, kas vaētu traucēt saskatīt detaļas. Vienīgais jautājums ir - kā skelets tur ..."

Ja uz mēness nav atmosfēras, kā no dzīvas būtnes tur var izveidoties skelets?

Pūšanas procesu nav, žurku un maitu ēdāju putnu - nav.

Tātad, tam rumpim tur ir jābūt veselam! Apmēram tādā izskatā, kādas ir Ēģiptes mūmijas, tikai nesavīkšķītām lupatās emotion

1 0 atbildēt

 

atbildot uz molko komentāru " atbildot uz Jaromejs komentāru " nav tādas ap... " Muļķības. Mēness virsmas bildes var iegūt tikai aizlidojot uz turieni. Neviens teleskops no zemes to nevar izdarīt. Es esmu pārliecināts, jo ja varētu, tad jautājums ASV bij vai nebij uz mēnes neeksistētu. Pietiktu nofotografēt mašīnīti uz mēness virsmas lai pierādītu to ka bija. Bet to nevar izdarīt ar to aparatūru kura mums ir un speciāli neviens nelido uz turieni.

1 0 atbildēt

vispār uz mēness temperatūra svārstās no -170 līdz +130, atkarīgs kur tu atrodies.

1 0 atbildēt

 

atbildot uz Sperovs komentāru " Ja jau mūsdienu aparatūra ir tik izcili laba... " nav tādas aparatūras ar kuru varētu nofočēt objektu uz mēness. 

1 0 atbildēt

    www.cosmosfera.ru  - - -  atbildot uz viduklis komentāru "avots? "  

0 0 atbildēt

uzraksti tak googlē "skeleton on the moon" un tas arī viss!!! zb kritiķis atradie! :D __ _ atbildot uz Krokodils komentāru "taas divas bildes ko tu te esi ielicis jau dahu... "  

0 0 atbildēt

atbildot uz Krokodils komentāru " taas divas bildes ko tu te esi ielicis jau da... " taas nav taas bildes,par ko iet runa :D durak,tas ir random vnk ;D duuuuraaaks :D hahah

0 0 atbildēt

atbildot uz Wicked Sick komentāru " monētas uz marsa, skeleti uz mēness... ko vēl... " nuu, par moneetam bija tizli, bet, par skeletu-kapeec nee? tev jau vismaz noliegt to faktu,parastais cilveek.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »