local-stats-pixel fb-conv-api

Atlantīda netiek atrasta6

10 0
Par spīti pagājušonedēļ pavīdējušajām ziņām, ka Google Earth programmā ir redzama Atlantīda, kompānija oficiāli noraidījusi šādu iespējamību. Paziņojumā minēts, ka jūras dibena reljefs tiek iegūts ar kuģu sonariem, kas var sniegt arī kļūdainus datus.

Kā zināms, Atlantīdas nogrimšanu 9000 gadu pirms Kristus ir aprakstījis Platons. Pagājušonedēļ Lielbritānijas aeronautikas inženieris Bernijs Bamfords (Bernie Bamford) pavēstīja, ka ar Google Earth palīdzību ir atradis mistiskas tīklveida struktūras okeāna dibenā netālu no Rietumāfrikas, kas zinātnieku vidū tiek uzskatīta par iespējamo Atlantīdas atrašanās vietu.

"Lai arī ar "Google Earth" ir veikti pārsteidzoši atklājumi, kā, piemēram, senas romiešu pilsētas atliekas Mozambikas mūžamežos, tomēr šajā gadījumā tā ir sonaru kļūda. Tīklveida līnijas ir peldlīdzekļa atstātais ceļš, kad tas ar sonaru vāc datus," ir teikts Google oficiālajā paziņojumā.

Daudzi fizmati.lv lasītāji jau noteikti ir informēti, ka pavisam nesen "Google Earth" tika papildināts ar paplašinājumu "Google Ocean", kas ļauj izpētīt okeāna dzīles, peldēt starp vulkāniem, apskatīt kuģu vrakus un uzzināt daudzas citas interesantas lietas.
10 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
ietu labāk un pārbaudītu
2 0 atbildēt
Viss ticamāk ka jā, jo uz viņas eksistenci ir norādijušas arī citas kultūras.
2 0 atbildēt
Jup jo grieķi esot karojuši ar atlantidiešiem :)
2 0 atbildēt
kaa jus domaatajat tada atlandiitda vispaar pastaaveeja kadrez?
1 0 atbildēt
uz cik deram ka nav reāli atstāt tādus nospiedumus no kuģa un pietam tad sanāk ka viņš vienā punktā vislaik riņķojis :D
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt