local-stats-pixel fb-conv-api

Atcels eksāmenus?146

1286 90

Nevienam no mums nav noslēpums, ka ir sācies nepatīkamais eksāmenu laiks. 9. un 12.klašu skolnieki nu pirms eksāmeniem cenšas iemācīties visa gada vielu. Taču kamēr starp izlaiduma klasēm un skolotājiem valda saspringta gaisotne, mazākie bērni jau var sākt iejusties vasarā, jo mācības tikpat kā beigušās. Lai netraucētu eksāmenus, pārējie stundu laikā dodas sauļoties skolas parkā vai spēlēt bumbu...

Taču kuram gan ir izdevīgi centrlizētie eksāmeni? Šodien papētīsim, cik daudz līdzekļus mēs spētu ietaupīt šajos tik grūtajos, ekonomiskās krīzes laikos....

Tad nu ķeramies pie lietas...

1286 90 146 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 146

0/2000

Pirmais pamatakmens uz analfabētismu ir ielikts. Eksāmeni vajadzīgi priekš tā, lai skolēns varētu atspoguļot savas visu gadu zināšanas. Ja nevari nolikt elementāru eksāmenu tad uz ko ceri turpmākajā dzīvē? Ka visu pienesīs vecāki uz paplātes? Ātri kļūt bagātam? Dzīve nav pasaka, ja kas.

181 6 atbildēt

Exāmeni ir 1x gadā! Diez cik naudas/lapas tu iztērē zīmējot krāniņus citu kladēs? Domāju ka vairāk emotion

160 4 atbildēt

Centies esi, bet neredzu jēgu nekādu..

Tas ka valsts iztērē līdzekļus jauniešu izglītībai nav nosodāms.. un cik man zināms darbus vairs neved... tos izprintē skola!

59 2 atbildēt

SharK par prezidentu ! emotion

64 18 atbildēt

Mums šodien bija mutvārdu daļa; Tiem kam izvilks 6. biļeti uzreiz varu pateikt jautājumus:

 

1uzd.

 

Skolēns nr1.

 

Kurš sporta veids ir populārs?

 

Sk. nr2.

 

Kurš sporta veids nav populārs?

 

Sk. nr1.

 

Kuram sporta veidam vajag fizisku gatavību?

 

Sk. nr2.

 

Vai sportists tā ir professija?

   

2.uzd.

 

Sk. nr1.  Būs par tīribu

 

Sk nr2 Būs divi vēsturiski attēli (tur būs viegli pastāstīt)

 

3.uzd.

 

Jāizlemj kur doties meičai ar draugiem varianti bija tādi (Mežs, jūra, upe, savs variants, un vel kkas)

Tiem kam interesanti rakstat skype krist116 varu no klasesbiedriem viņu biļetes uzzināt

35 0 atbildēt

Tad kaads ponts vispar iet skola, ja nav ekšu.. ?

34 2 atbildēt

Tikai gala centralizētie eksāmeni veido kaut kādu zināšanu līmeni jauniešiem, jo jaunieši pastiprināti mācās, lai tos labi nokārtotu. Ja atcels šos eksāmenus, tad no lielas daļas Latvijas vidusskolu nāks ārā cilvēki, kas būs tupi kā zābaki, un tādi veidos mūsu valsti. Un tad šai valstij pavisam noteikti nebūtu nākotnes.

31 0 atbildēt

+ par to ka sargā dabu :)

15 0 atbildēt

lai atslaucītu pakaļu cilvēks savā mūžā iztērē 6 kokus :D

14 0 atbildēt

+ vēl skolotāju algas par darbu labošanu. ;D

14 1 atbildēt

Galvenā centralizēto eksāmenu priekšrocība ir godīgs zināšanu novērtējums visiem skolniekiem. Lai nav tā, ka viena skolotāja vienā skolā saliek visiem 10, bet citā skolā, cits skolotājs augstāko liek tikai 8. 

12 0 atbildēt

Latvija tērē naudu arī daudz nejēdzīgākām lietām!

Pats  šodien nolika 9klases latv. val eksāmenu! Teikšu, ka likās viegls, lai gan vairāku gadu vielu iemācijos pagājušajā vakarā un no rīta pirms eksāmena! emotion

11 0 atbildēt

Eh šie eksāmeni ir nekas, salīdzinot ar Stradiņa universitātes eksāmeniem :D ticiet man, vispār vidusskola ir nieks, salīdzinot ar universitāti! Un ne vienmēr tie teicamnieki kļūst par tiem veiksmīgākajiem, vienīgi labas atzīmes ir stimuls tik budžetā.

9 0 atbildēt

Aprēķināts feini, bet ideja manuprāt debīla. 

10 2 atbildēt

Jā, atcelsim eksāmenus, lai visa mūsu tauta sastāvētu no vieniem vienīgiem deģenerātiem. :))

7 0 atbildēt

Mani fascinē tavs optimisms.emotion

6 0 atbildēt

Jūs esat diezgan lieli tizleņi cepjoties par eksāmenu atcelšanu? Kurš jums viņus atcels ? Eksāmenus kārto visā pasaulē, to atzīmes veido iespējas tev tikt labāk atmaksātā darbā.. Bet nu ok, pārrakstiet vēlreiz manis teikto un sākiet raudāt par eksāmenu atcelšanu tikai tādēļ, ka es spokos ieliku šāda veida rakstu.

6 1 atbildēt

Man klasē ir viena kas dabūja ārsta zīmi lai varētu nelikt eksāmenus. Nu vienkārši nožēlojami. Es varu saprast cilvēku kurš noliek eksāmenu uz d, bet tie kas grib bēgt no grūtībām ir vienkārši nicināmi. Jums liekas ka eksāmeni ir stress un grūtības? Tad īstajā dzīvē kūs vienkārši samals.

5 0 atbildēt

Jau tā pilna valsts stulbu sīko, kuri neko neprot, ja vēl eksāmenus atcels, tad jau tā sarūkošā inteliģento letiņu daļa tiks iznīcināta.emotion

Tāpēc autor, padomā vēlreiz ir vēl daudzi citi prātīgāki veidi kā taupīt budžetu.

Un vēl viena dīvaina lieta, ko sīkie (vairāk attiecas uz 9jiem) raustās no tiem eksāmeniem, pats esmu gan 9. gan 12. licis uz nevienu eksāmenu neesmu mācījies un visus esmu nokārtojis bez grūtībām, un neesmu nemaz nekāds pārgudrais ģēnijs. Kur problēma???

6 1 atbildēt

Varbūt vēl kontroldarbus atcelsim? ^^ Bet ja tā parēķina forša summiņa sanāk.

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »