local-stats-pixel

Atbalsts Gruzijai.108

44 20
Tie, kam nav vienaldzīga Krievijas Federācijas izveiktā militārā ofensīva Gruzijā, tiek aicināti piedalīties Latvijas Transatlantiskās organizācijas rīkotajā gājienā, kas notiks pirmdien, 11.augustā plkst. 17:30 pie Brīvības pieminekļa, lai pavadītu ar Gruzijas karogu apklātu zārku gājienā garām ASV, Francijas un Vācijas vēstniecībām, noslēdzot to pie Krievijas vēstniecības plkst. 18:30.

Gājiena dalībnieki tiek aicināti ierasties uz akciju ar baltām rozēm, kuras plānots nolikt pie Krievijas vēstniecības, tādējādi apliecinot Latvijas tautas līdzjūtību Gruzijas tautai, cieņu nogalinātajiem un paužot sašutumu par Krievijas Federācijas rīcību. Gājiena sauklis – ‘Atstāti vieni Kaukāzā’ – atspoguļo neapskaužamo situāciju, kādā Gruzija šobrīd atrodas.


Arī Latvijas Gruzīnu biedrības priekšsēdētāja Nino Jakobidze aicina tos, kuriem nav vienaldzīga Krievijas Federācijas veiktā militārā ofensīva Gruzijā, piedalīties gājienā. "Neesi vienaldzīgs, Gruzijas vietā varētu būt Latvija!" teikts organizācijas aicinājumā. Sakarā ar notikumu straujo attīstību, trešdien plānotās “miera sapulces” tiek atceltas un to dalībnieki tiek aicināti pievienoties pirmdienas gājienam. Neesi vienaldzīgs, Gruzijas vietā varētu būt Latvija!




Rīt plkst. 17:30 pie "Brīvības pieminekļa" tiek aicināti cilvēki kuriem nav vienaldzīga šī karadarbība. Visiem jasapulcējas ar baltām rozēm - 17:30 pie "Brīvības pieminekļa" Atbalstīsim gruziju.


44 20 108 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 108

0/2000
:D :D:D
20 4 atbildēt
Pagaidam uz konflikta vietu pasi neaizbrauksim neuzzinasim patiesibu.......... emotion
20 4 atbildēt
ko teica lv zinjas es nezkatijos !!! tas ko visu runa par krieviem ir Provokacija !!
21 5 atbildēt
'tas pats Jaanis' Kaads te sakars starp Latviju un Gruziju? Atkaartoshos : 1mai - Osetija un Abhaazija iisti nepieder Gruzijai. (ja ne gruzija - taas jau sen proklameetu sevi kaa neatkariigas) 2rais - Gruzija pati labu laiku ieprieksh sleedza ar Krieviju liigumu, par krievu mirotvorciem Osetija. Gan jau peec ASV veelmes iesaaliit Krieviem, Gruziini uzbruuk Osetijai, BET Krievi tikai pilda savu miera missiju, balstoties uz nosleegto liigumu. to Anoniimais Besii cilveeki, kuri ne suuda no veestures nezin, bet tik izklaasta savu IMHO balstoties uz stereotipiem un safabriceetaam muljkiibaam, ko pie mums raada pa TV.
19 3 atbildēt
Kaarteeja provokaacija he? nunu..
19 3 atbildēt
interesanti lasīt šīs diskusijas. Bet nu es esmu PreT krieviem, nafig viņi lien kur nevajag. Lai gruzija un osetija tiek paši galā. kas krieviem traucē dzīvot...!!!
20 5 atbildēt
Brokolis
20 5 atbildēt
oneonly laiakm tu to vienigajs saproti parejie neparak to.........
19 4 atbildēt
OppII_ALk MAZAAA POLITIKE, tavai zinashanai Krievija nesaka karu un viniem tads nebija vajadzigs. Ka man riebjas kad cilveki runa un spriezh par ko nesaprot....
19 5 atbildēt
Lol kada agresija tas jau nekas ka pirmstam gruzija iegaja tajaa rietumsosijaa vai kada tur valstii un nogalinaja 2000 parastos iedzivotajus :/ tikai tapec krievi iejaucaas
19 5 atbildēt
kā man besī LV ziņas sakūdī tautu pret krieviem
20 6 atbildēt
Baac, 1992 g ( tieshi datumu neatceros) starp Krieviju un Gruziju bija liigums, kas atlauj krievijas Mirotvorciem atrasties D-Osetijaa, idiotiem paskaidroshu, ka Mirotvorec ir tas, kas vesh mieru un nepielauj, lai kaada bamboshka saakas teritorija. Taa kaa tas debiils uzbruka Osetijai, Krieviem IR tiesiibas to aizstaaveet. Pieleca beigu beigaas?
19 5 atbildēt
hahahaha ma ni tas nosita "principa dēļ nepirkšu Borjomi ūdeni :D" vins na wgarsigs tas udens emotion
19 5 atbildēt
ko var apraudaat nabaga gruziinjus pashi uzsaaka vinji karu un lai tad mieriigi nobeidz.(tiem kas nezin)jaa gruziinji visu uzsaaka
20 6 atbildēt
Kaadi wisi ir mullaapi - jautaajums numur 1 - Kas tad pirmais aizsaak to kaar? ha - Gruzija - Maitas taadas!!! Kas pirmais wareeja iejaukties - Kriewija - jus kroplju bars taads!!! un tas ka gruzija grib ASV atbalsstu ir skaidri redzams - blje - neskatieties to TV - taa ir tikai smadzenju skaloshan - lai taadus bezsmadzenradiijumus kaa Jus kas ir pret KR Fed darbiibaam - izmanto!!! IZMANTO - juus esat tikai peshkas - ierocis - kas paliidzees Izraisiit taadas probleemas - jus ko tieshaam grib lai Te atkal aukstais karsh saakas? da blje - shoreiz ar to ka izjauks Muuri Berliines centraa nepietiks - ja dabuusit pa galvu - tad es ceru ka taa kaartiigi!!!!
21 7 atbildēt
emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion
19 5 atbildēt
Heheh tulit saksies milzigs kommentaru piepludums...... emotion emotion
19 5 atbildēt
arī taisnība...
17 4 atbildēt
wurstbrot Tas viss var buut tikpat reali kaa jebkurs cits uzbrukums vai terora akts ka tas ir noticis citaas valstiis. Ari par tornju sabruksanu nevienam nekas tads pat murgos nevienam neraadiijas.
17 4 atbildēt
Tiesnesis komentārs 2008-08-11 13:20:39 taa tik turpiniet gruziju atbalstiit un pasi dabuusim no krieviem aatombumbu sejaa, labaakais buutu seedeet raami un nejaukties citu valstu lietaas kaa to izdarija asv. pieraadiijums tam ir 11. septembris. Taakaa ejiet tik ar savaam rozeem, atbalstiet ko gribat bet iznakums jau taapat zinams un mes to dabuusim. ja protams ka mes kko izdaram ta krievs naks virsu nu mulkibas krievijas valdiba tomer nav sirzofreniki un netaisas visu pasauli sev iegut jo kas tad butu jebkura valsts kko pasaka pret krieviju ta uzreiz blac krievi ieksha un stute savu neparak d*kratisko valdibu augsha tas ir mukjibas ka rus varetu uzsakt karu ar baltiju tik del ta ka baltija aizstav gruziju
17 4 atbildēt
« 1  2  3  4 »