local-stats-pixel

Atbalsts Gruzijai.108

44 20
Tie, kam nav vienaldzīga Krievijas Federācijas izveiktā militārā ofensīva Gruzijā, tiek aicināti piedalīties Latvijas Transatlantiskās organizācijas rīkotajā gājienā, kas notiks pirmdien, 11.augustā plkst. 17:30 pie Brīvības pieminekļa, lai pavadītu ar Gruzijas karogu apklātu zārku gājienā garām ASV, Francijas un Vācijas vēstniecībām, noslēdzot to pie Krievijas vēstniecības plkst. 18:30.

Gājiena dalībnieki tiek aicināti ierasties uz akciju ar baltām rozēm, kuras plānots nolikt pie Krievijas vēstniecības, tādējādi apliecinot Latvijas tautas līdzjūtību Gruzijas tautai, cieņu nogalinātajiem un paužot sašutumu par Krievijas Federācijas rīcību. Gājiena sauklis – ‘Atstāti vieni Kaukāzā’ – atspoguļo neapskaužamo situāciju, kādā Gruzija šobrīd atrodas.


Arī Latvijas Gruzīnu biedrības priekšsēdētāja Nino Jakobidze aicina tos, kuriem nav vienaldzīga Krievijas Federācijas veiktā militārā ofensīva Gruzijā, piedalīties gājienā. "Neesi vienaldzīgs, Gruzijas vietā varētu būt Latvija!" teikts organizācijas aicinājumā. Sakarā ar notikumu straujo attīstību, trešdien plānotās “miera sapulces” tiek atceltas un to dalībnieki tiek aicināti pievienoties pirmdienas gājienam. Neesi vienaldzīgs, Gruzijas vietā varētu būt Latvija!




Rīt plkst. 17:30 pie "Brīvības pieminekļa" tiek aicināti cilvēki kuriem nav vienaldzīga šī karadarbība. Visiem jasapulcējas ar baltām rozēm - 17:30 pie "Brīvības pieminekļa" Atbalstīsim gruziju.


44 20 108 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 108

0/2000
Nu vispaar Osetiju pievienoja Gruzijai, kad taa bija PSRS sastaavaa, peec noteikumiem Gruzijai bij jaaveic referendums peec atdaliishanaas no PSRS, nekaada referenduma nebij, tak 4to Osetija iisti nepieder Gruzijai. Pie tam pati gruzija pielaava, ka Krievija kljuva pa Osetijas 'Mirotvorcu'. Tagad tai mauka stulbi apnika 4akars ar to Osetiju un nezeeliigi bombardeeja to (( Taa kaa Krieviem ir tiesiibas tagad to aizstaaveet. Galvenais, ka uzbrukums bij veikts Olimpisko speelu laikaa....kas krievien nav paaraak labveeliigi....gan jau ASV te kaut ko sa4akareeja...Un viss tas bullshits, ko raada pasaules valstiim...blin cilveeki tam tik tieshaam tic ((
26 3 atbildēt
Par shitaadu izriikoshanos Sukashvilli vajag aiz olaam pakaart
22 3 atbildēt
karš iet starp ossetiju un gruziju.
22 3 atbildēt
Tur kautkas nav tīrs par šito lietu. Man liekas mēs daudz ,daudz ko nezinām.
21 2 atbildēt
lohs esi krievi visp kā 3 spēki tikai palīdz, lai Gruzija neiekaro Ossetiju+ vēl krievi dāvina 10 miljardus pilsētu atjauošanai.
22 3 atbildēt
jo krievijai ir labas attiecības ar ossetiju, un viņiem tas ir politiski izdevīgi.
21 3 atbildēt
Hitzefrei emotion emotion emotion
20 2 atbildēt
tas pats Jaanis ne krievija ne gruzija nau nato un ari ne eiropas savieniibaa, mes esam eiropa un ari nato. Taapec labak nelist tur kur nevajag lai nesanak nozeelot. Latvija nevaretu pat aizstaaveeties, pec 10 gadiem mums joprojam ir triis tanki un prostitucija kura ir labaak atiistiita par izgliitiibu skolaas. Laikam tu neredzeeji kads bij iznakums kad asv ieliida tur kur nevajag ...
20 3 atbildēt
gruzīniem bija iemesls=dabūt vairāk melnstrādniekus un jaunas zemes.
21 4 atbildēt
Ukaraina arī grib būt iekš nato
20 3 atbildēt
1)kreivija neubrugs nekad latvijai jo mees esam eiropas savieniiba un NATO ja uzbruktu velak kreivi pasi buutu aprakit ..taka viniem nav izdeviigi Tu tieshaam domaa ka krieviem ir bail no Nato vai ES.. driizaak jau ir otraadi, eriopai bail no krieviem..
21 4 atbildēt
jūs te izlaižat faktu ka karu sāka gruzijas pewzidents un ir tak pilns net ar vide kas topierāda.
21 4 atbildēt
oneonly laika tu vienigajs to saproti citit to neparak saprot....
20 3 atbildēt
Un peec katra liidziiga atgadiiluma es dzili nozeeloju,ka esmu latvietis....uzneemaat filmu par to kaa iisti bija padomju latvijaa, lai cilveeki paskataas uz visu no latvieshu skatu punkta, un tagad akli ticat visam, ko staasta CNN utt, galvenais, ka krieviem sliktaak - tak neslinkojiet un palasiet mazliet veesturi, vismaz sapratiisiet kapee krievi gaaja aizstaaveet ositiinieshus. ppc ne tauta.
21 4 atbildēt
izklausas pēc flashmoba organizēšanas :P
21 4 atbildēt
taa tik turpiniet gruziju atbalstiit un pasi dabuusim no krieviem aatombumbu sejaa, labaakais buutu seedeet raami un nejaukties citu valstu lietaas kaa to izdarija asv. pieraadiijums tam ir 11. septembris. Taakaa ejiet tik ar savaam rozeem, atbalstiet ko gribat bet iznakums jau taapat zinams un mes to dabuusim.
20 3 atbildēt
bet gruzija gribēja Nato
20 3 atbildēt
par kara sākšanos pat negribu domāt... ja karš sāksies (it īpaši ja ies vaļa ar kodoliročiem un bakteriālajiem) tad ļoti iespējams eiropu noslaucīs no zemes virsas... labāk negribu par to domāt :(
20 3 atbildēt
Iskatas, ka daudzi doma ar citu galu... Jus vsp iedomajaties, kas notiks, ja iejauksies NATO??? Tie, kas doma, ka Krievija bus viena, smagi maldas, vinjas sabiedrotie ir kaut vai Kina... ja iejauksies citas lielvalstis saksies 3 pasaules kars un tad jus varesiet skraidit ar saviem karogiem pie tam vesniecibam ar lugumu beigt karu.... Domajat blat ar galvu vairak..
21 4 atbildēt
:D :D:D
20 4 atbildēt
« 1  2  3  4 »