local-stats-pixel fb-conv-api

Anime...43

25 4
Ko es esmu redzējis.

Tāda lieta izies ik pēc 3 dienām, bet tagad būs tikai Anime, bet vālāk īss no mana skata punkta izteikts apraksts arī par Multfilmām un seriāliem kā arī Filmām.

Jā es zinu, ka esmu tāds liels bērns, bet tomēr Multenes un Anime skatīties nekad nav slikti. xD

Tāpēc te būs īss aprakstiņš par pārs Anime, ko pēdējā laikā esmu redzējis. Aprakstā ir aprakstīts tikai pats sākums katras anime un maza tās doma, lai nebūtu garlaicīgi skatīties ja sagribēsies.

Bleach
Anime, kuram pašlaik ir 212 sērijas un katru trešdienu iznāk jauna www.bleachexile.com var izlasīt jaunājās Mangas kā arī lejuplādēt jaunākās sērijas.
Par ko ir anime:
Anime ir par to kā jauns zēns kuru sauc Ichigo un, kuram ir tikai 16 gadi, kas kļūs par Mirušo dievu jeb Shinigami. Par Shinigami viņš kļuva tāpēc, ka viņa ģimenei uzbruka Holovs (Ļaunā sabojājusies dvēsele), kuru centās apturēt Ruki (viena no shinigami), bet pārs lietu dēļ viņai trūka spēka un tad viņa pārvērta Ichigo par vienu no shinigami un viņš ar pārs vēzieniem novāca ļauno Holovu, bet tas bija pretlikumīgu pēc viņu likumiem un tāpēc Rukijai uzlika sodu, kas bija nāves sods un tā Ichigo dodās uz Soul Sociaty (Shinigami pasaule), kur viņš iet un cīnās pret vairākiem stipriem cīnītājiem, lai glābtu Ruki.

P.S.
Tas viss notiek tikai kādās pirmajās 60 sērijās pēc tam jau citas problēmas. Un tas ir ļoti vispārināts teksts, jo negribējās iegrimt sīkumos.

Naruto
Pāšlaik ir 220 parastās sērijas, kur naruto itkā ir ap 11 gadiem, bet pēc tām jau iet Shipudeni kuriem jau ir 102 sērijas, kas ir tupinājums itkā 220 sērijām tikai Shipudenā Naruto jau ir ap 16 gadiem. Iznāk laikam katru ceturtdienu.
Par ko ir anime:
Anime ir par jaunu Nindzu Naruto kas dzīvo Konohā (Vai arī Sleptajā Mežā par vietas nosaukumu neesmu iedziļinājies) un, kuram nav īsti neviena drauga, jo viņā ir ieslodzīts 9 astu Lapsas Deimons, kas reiz uzbruka ciematam un tāpēc visi tā kā no viņa baidās kautgan viņš pats sākumā par to neko nenojauš, bet tā ar laiku viņam parādās draugi un paši labākie ir Saske un Sakure kā arī viņu komandas treneris Kakaši ! Tā Naruto kopā ar saviem biedriem dodās visdažādākajās misijās un cinās pret visdažādākajiem ļaundariem no kuriem pirmajās 220 serijās lielākie ir Orichimaru un Itachi, bet vēlāk jau parādās pavisam cita līmeņa ienaidnieki! Un Visa Anime laikā pārsvarā rit tāda kā sacensība starp Naruto un Saski, kurš ir labākais.

Death Note
Ir tikai pārs sērijas ap 38 vai 39 īsti neatceros, jo es šo anime darbu skatījos ļoti, ļoti sen.
Par ko ir anime:
Anime ir par jaunu Studentu kurš kādu dienu skolas pagalma zālājā atron dīvaina paskata burtnīcu , kura pēc rakstītā pieder mirušo dievam un rakstot tajā cilvēku vārdus un zinot kā tas izskatās tā persona nomirst. Un zens kurš atron burtnīcu, kas vēlāk plašākai sabiedrība pazīstams top ar savu segvārdu Kira sāk pa mazām savu tā saucamo Dieva ceļu nogalinot visus, cietumniekus, bet neviss ir tik viegli viņam pretī stājās super izmeklētājs "L" kura īsto vārdu neviens nezin kā dēļ viņu arī nogalināt nevar.

One Piece
Pašlaik ir 393 sērijas un vēl nav pārstājušas nākt jaunas, bet kādās iznāk jauna kāda sērija es īsti nezinu, jo neesmu vēl cik tālu ticis, lai par to domātu un ja kāds zzin lūdzu pasakat.
Par ko ir anime:
Anime ir par jaunu zēnu vārdā Luffīs, kas dzīvo Pirātu Zelta laikmetā un kā daudzi citi dodās jūrā precīzāk sakot uz "Grand Line" kur atronās sala uz, kuras atronās pasaulē lielākās bagātības, kuras tur ir savedis Zelta Rodžers un, kas iegūs šīs Bagātības varēs saukties par Pirātu Karali. Tā Luffījs dodās ceļā, kurā pa mazām vāc sākumā sev komandu. Ceļā Luffijam stājās daudz stipru Cīnītāju, bet nevienam neticot Luffījs visus uzvar par spīti visam, jo viņam tic viņa "Nakamas"" vai arī aizskarot viņa cepuri viņš paliek super nikns un super stiprs xD . Pagaidām viņam ir uz kuģa ieskaitot viņu 7 cilvēki:
Roronoro Zoro, Čopers, Niko Robin, Nami, Usops, Sandži, Luffi.

Tā ir pirmā daļa!!!


Reklāma
Reklāma
Reklāma
25 4 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 43

0/2000
kjekata ???? kĀDAAs 217?? es pats nesen nokačāju 212 sēriju :D Jaunāku nav :D Atvaino es mazliet nepareizi izteicos par to salīdzināšanu es negribēju teitk ka tu salīdzini :D
0 0 atbildēt
kjekata Jā par gaumi nestrīfās un par to Death Note un Naruto un one piece un Bleach gribu teikt ka viņus salīdzināt vienkāŗsi nedrīkst jo tie ir divi dažādi žandri :D
0 0 atbildēt
« 1  2  3 »