local-stats-pixel fb-conv-api

Anime...43

25 4
Ko es esmu redzējis.

Tāda lieta izies ik pēc 3 dienām, bet tagad būs tikai Anime, bet vālāk īss no mana skata punkta izteikts apraksts arī par Multfilmām un seriāliem kā arī Filmām.

Jā es zinu, ka esmu tāds liels bērns, bet tomēr Multenes un Anime skatīties nekad nav slikti. xD

Tāpēc te būs īss aprakstiņš par pārs Anime, ko pēdējā laikā esmu redzējis. Aprakstā ir aprakstīts tikai pats sākums katras anime un maza tās doma, lai nebūtu garlaicīgi skatīties ja sagribēsies.

Bleach
Anime, kuram pašlaik ir 212 sērijas un katru trešdienu iznāk jauna www.bleachexile.com var izlasīt jaunājās Mangas kā arī lejuplādēt jaunākās sērijas.
Par ko ir anime:
Anime ir par to kā jauns zēns kuru sauc Ichigo un, kuram ir tikai 16 gadi, kas kļūs par Mirušo dievu jeb Shinigami. Par Shinigami viņš kļuva tāpēc, ka viņa ģimenei uzbruka Holovs (Ļaunā sabojājusies dvēsele), kuru centās apturēt Ruki (viena no shinigami), bet pārs lietu dēļ viņai trūka spēka un tad viņa pārvērta Ichigo par vienu no shinigami un viņš ar pārs vēzieniem novāca ļauno Holovu, bet tas bija pretlikumīgu pēc viņu likumiem un tāpēc Rukijai uzlika sodu, kas bija nāves sods un tā Ichigo dodās uz Soul Sociaty (Shinigami pasaule), kur viņš iet un cīnās pret vairākiem stipriem cīnītājiem, lai glābtu Ruki.

P.S.
Tas viss notiek tikai kādās pirmajās 60 sērijās pēc tam jau citas problēmas. Un tas ir ļoti vispārināts teksts, jo negribējās iegrimt sīkumos.

Naruto
Pāšlaik ir 220 parastās sērijas, kur naruto itkā ir ap 11 gadiem, bet pēc tām jau iet Shipudeni kuriem jau ir 102 sērijas, kas ir tupinājums itkā 220 sērijām tikai Shipudenā Naruto jau ir ap 16 gadiem. Iznāk laikam katru ceturtdienu.
Par ko ir anime:
Anime ir par jaunu Nindzu Naruto kas dzīvo Konohā (Vai arī Sleptajā Mežā par vietas nosaukumu neesmu iedziļinājies) un, kuram nav īsti neviena drauga, jo viņā ir ieslodzīts 9 astu Lapsas Deimons, kas reiz uzbruka ciematam un tāpēc visi tā kā no viņa baidās kautgan viņš pats sākumā par to neko nenojauš, bet tā ar laiku viņam parādās draugi un paši labākie ir Saske un Sakure kā arī viņu komandas treneris Kakaši ! Tā Naruto kopā ar saviem biedriem dodās visdažādākajās misijās un cinās pret visdažādākajiem ļaundariem no kuriem pirmajās 220 serijās lielākie ir Orichimaru un Itachi, bet vēlāk jau parādās pavisam cita līmeņa ienaidnieki! Un Visa Anime laikā pārsvarā rit tāda kā sacensība starp Naruto un Saski, kurš ir labākais.

Death Note
Ir tikai pārs sērijas ap 38 vai 39 īsti neatceros, jo es šo anime darbu skatījos ļoti, ļoti sen.
Par ko ir anime:
Anime ir par jaunu Studentu kurš kādu dienu skolas pagalma zālājā atron dīvaina paskata burtnīcu , kura pēc rakstītā pieder mirušo dievam un rakstot tajā cilvēku vārdus un zinot kā tas izskatās tā persona nomirst. Un zens kurš atron burtnīcu, kas vēlāk plašākai sabiedrība pazīstams top ar savu segvārdu Kira sāk pa mazām savu tā saucamo Dieva ceļu nogalinot visus, cietumniekus, bet neviss ir tik viegli viņam pretī stājās super izmeklētājs "L" kura īsto vārdu neviens nezin kā dēļ viņu arī nogalināt nevar.

One Piece
Pašlaik ir 393 sērijas un vēl nav pārstājušas nākt jaunas, bet kādās iznāk jauna kāda sērija es īsti nezinu, jo neesmu vēl cik tālu ticis, lai par to domātu un ja kāds zzin lūdzu pasakat.
Par ko ir anime:
Anime ir par jaunu zēnu vārdā Luffīs, kas dzīvo Pirātu Zelta laikmetā un kā daudzi citi dodās jūrā precīzāk sakot uz "Grand Line" kur atronās sala uz, kuras atronās pasaulē lielākās bagātības, kuras tur ir savedis Zelta Rodžers un, kas iegūs šīs Bagātības varēs saukties par Pirātu Karali. Tā Luffījs dodās ceļā, kurā pa mazām vāc sākumā sev komandu. Ceļā Luffijam stājās daudz stipru Cīnītāju, bet nevienam neticot Luffījs visus uzvar par spīti visam, jo viņam tic viņa "Nakamas"" vai arī aizskarot viņa cepuri viņš paliek super nikns un super stiprs xD . Pagaidām viņam ir uz kuģa ieskaitot viņu 7 cilvēki:
Roronoro Zoro, Čopers, Niko Robin, Nami, Usops, Sandži, Luffi.

Tā ir pirmā daļa!!!


25 4 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000
NARUTO..... drīz vairāk nerādīs.....jo iespējams nebūs vairāk tv7 HD(digital) pats skatos Japāņu valodā ir aizrajoša mūltene, tapat arī Bleach un One Piece ir super komēdija.... :)
5 0 atbildēt
Bleach un Naruto da best emotion emotion
6 1 atbildēt
Mmm.. jā šīs ir labas ^^
4 0 atbildēt
Man gribētos redzēt kādu tiešām labu , bet īsu anime , teiksim pie 30 sērijām , piemēram kā Wolf's Rain .
4 0 atbildēt
fillers ir taadas serijas kuras uztaisa cita animatoru grupa lai aizpildītu vietu, kamēr top tās serijas kuras turpina galveno stastu. nu principā sērijas kuras stasta kautkadu blakus stastu. piemeram tu esi redzejis 57 seriju pedejo tad no 57 lidz 70 serija naruto Shippuuden ir fillers, principaa taja vietaa orginalais stasts nobruuk un ir ielikts stasts pa vienu ctu noziedzigu nindzu grupu utt. bet nu tagad es vairak lasu pašu mangu nevis skatos multenes jo mangas ir interesantakas nedaudz, un ari precīzākas. :)
3 0 atbildēt
stasi, neko parak daudz neesi palaidis garaam.. pa to laiku bija veel fillers. kas galiigi nav interesants..
3 0 atbildēt
Death note noskatijos, tik beigas gribejas raudat emotion amn, bleach tgd skatos 31. marta gadu 213 seriju :P :) no sakuma skatijos sheit... http://videoonclick.com/Cartoons (sheit var redzet visas Death note serijas, ar bleach ir ka ir) tad var skatities sheit, daudzas vietas vnk ir dzesti video, un tad nakas meklet citur http://www.planetbleach.com/ http://bleach-4u.blogspot.com/2008/07/bleach-episode-001.html trukstoshas serijas var meklet sheit http://www.truveo.com/ pec vardiem bleach episode un skaitlis ir jau ta ka iekas ka atrod majaslapu kur doma ka visas serijas tur ir, bet ir ta ka tomer kada truxt
3 0 atbildēt
Kasis , es sajaucu , es biju domājis 57. sēriju tam Shipudenam :P
3 0 atbildēt
Pilnigi visas no shim esu redzejis, patiesham iesaku :)
3 0 atbildēt
itniksgt nē, tas veestures attainojums kā izveidojās vaizard nav fillers tas ir ieklauts mangā isteniibaa.. bet tomer bleach manga ir loti maz priekša animē, tas nozīme ka drīz var būt diezgan liela filler arka. naruto noticis ir diezgan , pa tam mangam kas tur ir, patiesībā, tas kas tagad iznacis anime tas jau ir fillers, bet apmeram taja briidi kad cinijās ar Hidan un Kukuzu, tad taja brīdī Sasuke "nogalinaja" Orichimaru, un stasts ir aizgajis jau krietnu gabalu talak. vismaz no tam mangam kastagad ir varetu uztaisit vismaz vel 100 anime serijas.
3 0 atbildēt
Pats skatos naruto, viena no jedzigakajama anime es teiktu par bleach esmu redzejis tikai pirmas 2 vai 3 serijas, bet par tam vien ta parsmejam jeegu :D ir ok +
3 0 atbildēt
Kas par filleru , kas tas tāds ir ? :D
3 0 atbildēt
patiesibā bleach iznāk otrdienās, bet trešdienās viņš ir pieejams jau netā ar subtitriem. naruto iznāk ceturdienās parasti, un ir pieejams piekytdienā parasti.. vel laba multene ir D-Gray man.. kurai kādas 108 serijas bija un itka tagad sāk parādīties jaunas, bet neesmu meklējis.
3 0 atbildēt
Death Note bija loti laba :) neesmu skatiijies sen ko labu varbut vari kautko ieteikt? ::D
3 0 atbildēt
un stasīt, nezinu jau kādas tev patīk bet ieteikt var diezgan daudz uz 30 serijā, piemeram busou renkin, samurai champloo, claymore arī ir laba.
3 0 atbildēt
skatiities ko?
2 0 atbildēt
leaf wilige mmm naruto (esmu redzejusi visas serijas+ vamire knight(sorry ja rakstu nepariezi vell elfine lide (sorry ja rakst nepareizi xD
2 0 atbildēt
es papriecāšos tik pa bildītem :) .. slinkums lasīt :D jo neskatos šitādus :D
2 0 atbildēt
Šādam rakstam var likt plussu , jo nav plikas billdītes ;) One Pieci pašlaik 393 sērijās ??? un es domāju kādēļ nevaru atrast to 394. :D A pa Naruto nezinu , es pagāšgad vasaras sākumā beidzu skatīties pie 57. sērijas , nezinu vai tagad būtu jēga atsākt skatīties , visu jau esmu aizmirsis :D
2 0 atbildēt
Stasits Devil Mey Cry tikai 12 serijas :D Samurai Champloo ar neko tā sev es jau 2 reizi ne pag 3 reizi pārskatos visas sēriojas :D
2 0 atbildēt
« 1  2  3 »