local-stats-pixel fb-conv-api

Absurdi. Cēsu sidrs "Bumbieru Fizz" vs Ilgezeem "Stiprai133

628 15

Viens no maniem iecienītākajiem šis vasaras jaunumiem bija CA bezalkoholiskais bumbieru fizz(1,2% alk vol) - narvesenos, kas lielākoties ir pa ceļam, lētāks par kolu un vēlvisādiem brīnumiem. Iki par 0.39 varēja nopirkt. Bet. Aptuveni ar jūlija sākumu man vairs nepārdod, jo es neesmu pilngadīgs(16.g). Pašā šī produkta izlaišanas sākumā, panorāmā vēl bija sižets, ka dzerot mazi bērni'n'stuff, bet Cēsu Alus pārstāve atbildēja, ka viss ir likuma normās, un 1,2% nav alkohols, pēc LR likumdošanas. Tagad strādāju BBH, diezgan grūti izturēt tās 10h, un veikalā meklēju ko dzeramu. Dzēru gan "Monster", gan kafijas, kolas utt, un vienā reizē ieraudzīju Ilgezeem(Iļģuciema) "stipro kvasu", kuram bija 1% alk vol. Aizeju līdz pārdevējai - neko nesaka, mierīgi pārdod.

Mans jautājums - kāda ir starpība starp 1,2% alk vol, un 1%? Varbūt man tikai tā liekas, vai arī kādam no deputāteriem aldaris labāk garšo? Manās acīs tā ir tīra aldara produkcijas lobēšana, griežot Cēsu alum diezgan interesantu veidojumu, jo, kā zināms, LV aldaris un Cēsu alus ir diezgan sīvi konkurenti.

P.S. Atbraucu uz Rīgu, joka pēc "narvītī" paņēmu sidru, un apsargs nāca klāt prasija, vai ir 18, un es atbildēju, ka nav. Tas sāk braukt virsū, un es rādu, ka ur ir rakstīts "Non-alchoholic sider", un vai tiešām man nepārdos arī 1% kvasu? Tas lepns kā gailis saka, ka tādi nemaz neesot, so, es izvilku pudeli no somas, un tam mūlis aizvērās xD

628 15 133 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Absurdā Latvija.
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 133

0/2000

Es savai skolotājai prasīju vai var ņemt bezalkoholisko alu uz klases vakaru... neļāva. prasīju vai kvasu var  skolotājai bija ilgi jādomā bet es tikmēr ņirdzu :D beigās atļāva (skolotāja tāda dīvaina :D...) paņēmu Leišu kvasu ar 3% šajai acis lielas teica lai nesu mājās :D protams vēlāk tāpat izdzēru viņai neredzot :D nākošajā klasesvakarā uzdodot jautājumu: ''vai drīkst ņemt līdzi bezalkoholisko alu'' skolotājā bez garas domāšanas pateica jā.

0 1 atbildēt

Man patika viens atgadījums Gulbenē- es pērku kvasu, to Ulmaņlaika, man nepardod, ok es vinai tur boreju, ka tas nav alkohols. ši neko. nevarot pardod nepilngadigiem. Nu neko, es izvelku un paradu rollera tiesības, kur smuki redzams, 94. dz. gads un ši ieskaita. emotion

0 1 atbildēt

tas bumbieru fizz garšo pēc bumbieru limpenes, tad kāds tolks izmest tādu naudu pa 0.5 fizzu , ja sanāk 1.5l limpene.

0 2 atbildēt

Man 6. jūlijā šogad palika 18 un tgd jūtos kā īsts vecis

5 7 atbildēt

man pārdod visur lai gan man ir 14.

2 10 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »