local-stats-pixel fb-conv-api

Absurdi. Cēsu sidrs "Bumbieru Fizz" vs Ilgezeem "Stiprai133

628 15

Viens no maniem iecienītākajiem šis vasaras jaunumiem bija CA bezalkoholiskais bumbieru fizz(1,2% alk vol) - narvesenos, kas lielākoties ir pa ceļam, lētāks par kolu un vēlvisādiem brīnumiem. Iki par 0.39 varēja nopirkt. Bet. Aptuveni ar jūlija sākumu man vairs nepārdod, jo es neesmu pilngadīgs(16.g). Pašā šī produkta izlaišanas sākumā, panorāmā vēl bija sižets, ka dzerot mazi bērni'n'stuff, bet Cēsu Alus pārstāve atbildēja, ka viss ir likuma normās, un 1,2% nav alkohols, pēc LR likumdošanas. Tagad strādāju BBH, diezgan grūti izturēt tās 10h, un veikalā meklēju ko dzeramu. Dzēru gan "Monster", gan kafijas, kolas utt, un vienā reizē ieraudzīju Ilgezeem(Iļģuciema) "stipro kvasu", kuram bija 1% alk vol. Aizeju līdz pārdevējai - neko nesaka, mierīgi pārdod.

Mans jautājums - kāda ir starpība starp 1,2% alk vol, un 1%? Varbūt man tikai tā liekas, vai arī kādam no deputāteriem aldaris labāk garšo? Manās acīs tā ir tīra aldara produkcijas lobēšana, griežot Cēsu alum diezgan interesantu veidojumu, jo, kā zināms, LV aldaris un Cēsu alus ir diezgan sīvi konkurenti.

P.S. Atbraucu uz Rīgu, joka pēc "narvītī" paņēmu sidru, un apsargs nāca klāt prasija, vai ir 18, un es atbildēju, ka nav. Tas sāk braukt virsū, un es rādu, ka ur ir rakstīts "Non-alchoholic sider", un vai tiešām man nepārdos arī 1% kvasu? Tas lepns kā gailis saka, ka tādi nemaz neesot, so, es izvilku pudeli no somas, un tam mūlis aizvērās xD

628 15 133 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Absurdā Latvija.
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 133

0/2000

ehh, pagaidi 2 gadus un tad varēsi mest kā lielais :D

109 0 atbildēt

apsargs ir totāls bumbieris!

90 0 atbildēt

Kaķim tak karsti izlaid ārā...nabadziņš guļ pie loga :D

64 0 atbildēt

man vienkārši liekās, ka kvasa grādus neviens neievēro, jo viņu nedzer mazas dumjas meitenītes, kas mētā kruto, dzerot "sidru"... stipri šaubos vai tā ir dajebkāda lobēšana.

51 1 atbildēt

Tev smuks kaķītis ;D

27 0 atbildēt

labāk dzer to kvasu, nekā to neveselīgo suslu

15 0 atbildēt

Pofig, dirs pretī, tu par to jau nemaksā akcīzes nodokli un pārdevējam tev ir jāpardod tas. Man šitas pats 1reiz bija ar cigarešu papīrīšiem un filtriem, gribēju pirkt, nepārdeva, dirsu virsū ka tas nav tabakas izstrādājums and shit un pēc kādas 1min ilgas diršanās pārdeva

14 0 atbildēt

redz, ka atkariiba ira, nepaardot tev, paliec traks!!! :D:D:D

11 1 atbildēt

bieži lietot šitos draņķus ir ļoti neveselīgi - arī tie tavi enerģijas dzērieni. sevis nemaz nav žēl ?

16 6 atbildēt

Pirkt tādu sidru vai kvasu lai apdolbītos būtu nožēlojami, bet jāatzīst, ka gadās , ka tādi alkoholiskie dzērieni ir lētāki par kolu, lai veldzētu slāpes.

10 0 atbildēt

manā pilsētā 2.klasnieki šito fizzu pērk! nopietni! un pārdod arī!

9 0 atbildēt

ahahaha- man to sidru vienreiz RIMI nepārdeva pēc 22.00- jo skaitoties alkohols. pat pārdevēja atzina- ka tas ir muļķigi un tūlīt arī kefīru pēc 22.00 nevarēs nopirkt emotion tas sidrs ir garšīgs dzēriens- tad , kad gribas kaut ko kolveidīgu-bet ne kolu un ne sprite :]

9 0 atbildēt

Tas viss atkarīgs no pārdevējas, citas pārdod, citas nē, bet pēc būtības vispār nav ko dzert šitos dranķus, tad jau labāk kvasu un miers !

8 0 atbildēt

Tavs kaķis tur guļ gan pa dienu un vakaru.?

9 2 atbildēt

man un draudzenei vienā veikalā divas mudžas pārdeva , bet pieteica, lai nevienam nesakot xD malacis, ka neaizvēries ;) ++

8 1 atbildēt

Neuzskatu, ka sidru vajadzētu pārdot nepilngadīgajiem, lai nu kādi būtu tie %. Vai vismaz nolikt no kāda vecuma drīkst tirgot šādu sidru, jo man kaut kā nepatīk redzēt mazas meitenītes, kurām varētu būt kādi 11 gadi, stāvot uz ielas un tēlojot krutās, jo, redz, viņām sidriņš rokās. Nu kam maziem bērniem to vajag? Bet kvasam jau ir tā lieta, ka šīs mazās meitenītes tik krutas neizskatīsies.

6 0 atbildēt

cilveki tikai dara savu darbu, ja viniem pateiks ka lai nepardod tad nepardos, un po ko sikie lasa uz pudelem.

6 0 atbildēt

6. bildē kaķis krīt..

Nē, nu jā. Dižās atšķirības tur nav. Vienkārši sidrs skan krutāk kā kvass.

6 0 atbildēt

Cēsu alus vispār pieder somiem, vai kaut kam tādam, no Lv tikai ūdens tur palicis.

Būtu labāk pircis veselības dzērienu ar akciju un miers.

5 0 atbildēt

No šitiem mēsliem tāpat nevar padzerties, tāpat, kā no kolas, dzer kaut spaini. Tur tak tik daudz cukura iekšā, jo vairāk izdzer, jo vairāk gribas dzert.

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »