local-stats-pixel fb-conv-api

9 lietas par attiecībām ar viņu6

50 6

Šeit būs man viedoklis par 9 lietā, kas notiek pāru attiecībās. Galvenokārt tās negatīvās lietas. Sorry meitenes, bet gribas to skaļi pateikt J

 

1. Rokās sadošanās.

Ejot pa ielu, var ļoti labi atpazīt pārīšus, kuri ir tikko izveidojušies, vai kuri ir ļoti iemīlējušies. Šī pazīme ir tāda, ka viņi staigā rokās sadevušies. No malas jau izskatās ļoti jauki un mīļi. Piekrītu, ka ja esam pāris, tad arī rokās sadodamies. Bet vai tā ir jādara visu laiku? Man piemēram, no ilglaicīgās rokās sadošanās svīst rokas; pēc ilgāka laika man kļūst neērti, utt. Kāpēc nevar vnk iet viens otram blakus, vai arī Tu vnk turētos pie manas rokas?

 

2. Rokas uzlikšana uz klēpja vai rokas turēšana, kamēr viņš stūrē.

Mīļā, ne velti automašīnas sauc par metāla zārkiem uz riteņiem. Tāpēc automašīnas vadīšanā ir jāpielieto visas maņas un uzmanība. Rokas turēšana novērš manu uzmanību. Tāpēc, ja vēlies galamērķī nonākt sveika, vesela un vienā gabalā, tad ir jāļauj man automašīnas vadīšanā izmantot visus savus locekļus. Es saprotu, ka tagad ieķiķināmies izlasot vārdu „loceklis” – arī tas loceklis jāliek mierā, kamēr es stūrēju.

 

3. Apsēšanās blakus nevis pretim.

kad ejam uz kafejnīcu, tad Tu vienmēr uzstāj uz to, ka jāsēž blakus. Bet man nav ērti sēdēt blakus. Es gribu sēdēt Tev pretī, jo – tā ir ērtāk; es redzu Tavas acis; tā ir vieglāk komunicēt. Sēžot blakus, es neko negribu Tev teikt, jo pastāvīga galvas pagriešana uz tavu pusi man rada fizisku diskomfortu.

 

4. Sekss.

Seksa laikā mani nekas tā neuzbudina kā Tavs augums. Jātnieka poza man patīk vairāk ne tāpēc, ka tad man ir mazāk darba, bet gan tāpēc, ka tā Tu izskaties ārkārtīgi sexy. Un no aizmugures, Tu arī izskaties ļoti kārdinoša.

 

5. Pēc seksa.

Šajā punktā apskatīsim to gadījumu, kas atbilst sekojošiem nosacījumiem:

-         sekss bija vakarā pirms gulētiešanas;

-         mums bija sekss, nevis nokniebiens piecu minūšu garumā;

-         mums Tas bija 2 vai 3 reizes (ja bija vairāk – ak Tu laimīgā).

Atceries mīļā, ka viena reize, jeb kā citi sauc – viens raunds, ir tad, kad es beidzu vienu reizi, bet Tu 2 līdz vairāk. Tā kā mani par egoistu nemaz nevar nosaukt. Ir zinātniski pierādīts, ka vīrieši, savu fizioloģisko īpatnību dēļ, seksa laikā patērē vairāk enerģijas nekā sievietes. Līdz ar to es esmu ļoti noguris. Vienīgais, ko es pēc tam vēlos, tā ir cigarete un gulēt. Lūdzu, nenoslogo mani ar jautājumiem un stāstiem par savām draudzenēm. Tu biji lieliska, tiksimies pie rīta kafijas, arlabunakti!

 

6. Gulēšana.

Es ļoti labi saprotu, ka esmu Tev dārgs un mīļš. Tu man arī. Bet ir brīži (zinu, ka tie ir bieži brīži), kad es gribu gulēt ar seju uz otru gultas pusi. Es tā daru, nevis tāpēc, ka man kaut kādā veidā nepatiktu tava klātbūtne gultā. Vienkārši tā man ir ērtāk un tā es labāk izguļos. Tu taču negribi no rīta redzēt īgņu, kurš tāds ir tikai tāpēc, ka nav labi gulējis?!

 

7. Nemaini mani.

Mīļā, lūdzu necenties mainīt manas rakstura īpašības un manu gaumi. Mēs esam uzaicināti uz saviesīgu vakaru, kur jāievēro dresscode. Uzvalku, ar žaketi un kaklasaiti, es, protams, uzvilkšu. Nav problēmu. Atceries mīļā, man patīk trīspogu žakete, man patīk melna krāsa, un šī ir mana mīļāka kaklasaite, kuru par ļoti labu esam ir atzinuši teju vai visi mani draugi. Tādu uzvalku es arī vilkšu, jo man tas patīk. Es negribu vilkt šo laša krāsas kreklu un dzelteno kaklasaiti, tikai tāpēc, ka tas būs pieskaņots Tavām kurpēm un rokas somiņai, un tā visi varēs redzēt, ka esam saskaņoti. Man tas nepatīk. Es takš Tev nelieku vilkt konkrētus apģērbus. Jā, zinu zinu, ka Tu tā izdarīs, ja es tā pateikšu. Bet tur tā lieta mīļā, ka es tā neteikšu, jo es cienu Tavu gaumi.

 

8. Atcerēšanai svarīgās dienas.

Iepazīšanās diena; pirmā satikšanās diena; pirmā randiņa diena; pirmā skūpsta diena; pirmā seksa diena; pirmā laba seksa diena; ar vecākiem iepazīšanās diena; viena pie otra ievākšanās diena; seksa kopīgajā mājoklī diena; bildinājuma diena; piekrišana bildinājumam diena; draugiem paziņošana par saderināšanos diena; vecākiem paziņošana par saderināšanos diena; kāzu dienas ieplānošanas diena; kāzu diena, uttt. Vai mums tiešām visas šīs dienas ik gadu ir jāatzīmē?

(es saprotu, ka dažas no minētajām dienām liekās pilnīgs absurds, bet esmu piedzīvojis, ka man pārmet, ka esmu aizmirsis par pirmā seksa dienu XD)

 

9. Esmu ar draugiem, nezvani man.

Es ar draugiem ietusēju. Es Tev par to jav iepriekš esmu teicis, ka šodien tā būs. Mājās būšu vēlu, var mani negaidīt. Kāpēc Tu man zvani? Pazvanīji, es pacēlu, ar manīm viss ir kārtībā, nevajag par manīm uztraukties. es takš Tev nezvanu, kad Tu ar draudzenēm tusējies. Es ļauju Tev mierīgi izklaidēties. Tavs zvans tādos brīžos, īstenībā ir kaitinošs. Turklāt mani draugi mani par to izsmej. Man vienalga, ko viņi par to domā, bet kad izsmej, nav patīkami. Lūdzu nezvani man!

50 6 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

jāiedod izlasīt draugam, lai saprot, kas man nepatīk :D nez kpc obligāti meitenēm jāpatīk šitādām banalitātēm?

4 1 atbildēt

piekrītu visam bet ne jau nu 7.

cammon.. uz saviesīgu pasākumu ir pieņemts ja tu ej ar kādu kopā tad vīrieša kaklsaitei ir jābūt saskaņotai ar sievietes kleitu.

p.s. piekrītu bubble.

2 1 atbildēt

Uuuuun...kā būtu ar sarakstu, kurā meitene(s) stāsta par to, kādi kaitinoši paradumi Tev mēdz būt?

Vienmēr būs pie kā piekasīties, vai kkas, kas tracina, bet tāpēc ir mute un mēle, lai pateiktu, kaut vai to pašu, kas 4.punktā minēts. Daļa te ir tādu sīkumu, par kuriem... pat īpaši nav vērts besīties :)  Vēlme doties uz balli saskaņotā apģērbā diezzin vai būtu uszkatāma par vēlmi Tevi mainīt.

0 0 atbildēt

es lasīju lasīju un man tā neomulīgi ap sirdi palika.goda vārds tad tās meitenes kas tā dara, ir izlutinātas žurkas! tiešām alus pudele un basketbola spēles tiešraide...vot to es saprotu.emotion

0 0 atbildēt

Tad jau es esmu super! emotion Izņ*t laikam nr. 7, jo uz kāzām gan viņš vilks tikai to, ko es apstiprināšu,.. un ziemā īgņojos, ja velk šortus.

Starp citu, par nr.6, es vispār nespēju gulēt, ja esmu pagriezusies uz gultas pusi. Patīkama neatkarības sajūta, kad abi pagriezušies katrs uz savu pusi un netraucē viens otram gulēt.

0 1 atbildēt