local-stats-pixel fb-conv-api

6 veidi kā padarīt savu dzīvi interesantāku0

26 0


Jums ir pārāk vienveidīga dzīve? Gribat to mazliet dažādot un padarīt krāsaināku? Tad mēs piedāvāsim Jums dažus veidus kā dažādot savu dzīvi un ienest kādu košāku krāsu savā pelēkajā ikdienas dzīvē.

1.Izsvītrojiet visu lieko no sava ikdienas saraksta

Tīrīt zobus, mazgāties sasukāties un uzkrāsoties no rītiem tās, protams, ir dzīvībai nepieciešamas lietas. Bet padomājiet par to, kas ir tās lietas, kuras Jūs darāt katru dienu, bet bez kurām Jūs varētu itin labi iztikt, protams, nekaitējot sev un citiem.

Iespējams, tās ir dažas stundas savos iemīļotajos sociālajos tīklos pēc darba, bet varbūt tās ir garas sarunas pa telefonu ar savu pļāpīgo draudzeni, vai arī seriālu skatīšanās, bez kurām Jūs vairs nespējat dzīvot.

Droši izsvītrojiet to visu no sava grafika. Ticiet mums, Jūs itin viegli izdzīvosiet bez Twittera – agrāk taču Jūs bez tā iztikāt, pareizi? Sarunas ar draudzeni var padarīt mazliet īsākas – ļaujiet taču viņai mazliet noilgoties pēc Jums! Bet attiecībā uz seriāliem, ticiet, pat tad, ja visa pilsēta paliks bez elektrības vai citplanētieši uzbruks Jūsu kabeļtelevīzijai, pasaule tāpēc neies bojā un Jūs itin viegli spēsiet bez tiem dzīvot arī turpmāk! Tāpēc droši izsvītrojiet no savas ikdienas dzīves saraksta visu lieko, jo patiesībā Jūs bez tā visa varat itin labi iztikt…

2.Atbrīvojiet vietu jaunām lietām

Jūs varat iegādāties kādu eksotisku augu sēklas un sākt nodarboties ar puķkopību. Centieties katru dienu veltīt mazliet laika kaut kam jaunam. Izlasiet kādu jaunu grāmatu. Starp citu, kad pēdējo reizi Jūs izlasījāt kādu grāmatu?

Izvēlieties jaunu maršrutu, lai nokļūtu līdz darbam. Cik ilgi var iet pa vienu un to pašu ielu! Vai tiešām Jūs domājat, ka pilsētā vairs nav nevienas citas ielas, pa kuru aiziet līdz birojam? Droši dodieties uz darbu pa citām ielām! Nebaidieties skatīties pa malām, laiku pa laikam paceliet galvu augšā – mums apkārt rit dzīve, kuru mēs bieži vien neievērojam, jo ejam uz darbu galvu nolaidušas un skatienu iedūrušas asfaltā. Bet dzīve taču ir tik skaista…

3.Iepazīstieties ar jauniem cilvēkiem

Mirkli uzgaidiet, droši vien tagad daudzas no Jums teiks, ka Jums tas nemaz nav vajdzīgs, Jūs nemākat iepazīties, vai arī to, ka Jūs labprātāk uzturieties sava iemīļotā suņa sabiedrībā utt. Protams, nevienam nav iebildumu pret suņiem, bet dažādības pēc pacentieties iepazīties ar citiem cilvēkiem. Tas ir ļoti vienkārši! Pavaicājiet, kā nokļūt līdz Brīvības ielai, painteresējieties, kur atrodas tuvākais grāmatu veikals. Ir taču tik daudz veidu kā iepazīties ar cilvēkiem. Pilnīgi iespējams, ka Jūs katru dienu sēžat vienā kabinetā ar cilvēku, ar kuru tik pat kā nesarunājieties, bet Jums taču noteikti būs par ko parunāt. Tāpēc, esiet mazliet drošāka!

Vai arī Jūs regulāri ejat uz fitnesa klubu, kur Jums jau sen patīk kāds cilvēks …. Nekautrējieties uzsākt sarunu, pēc iespējas vairāk uzturieties cilvēku sabiedrībā, nevis visu dienu sēžat pie monitora, vai arī sarunājieties ar savu jauko sunīti, tādējādi atvirzot otrajā plānā pašu galveno.

4.Eksperimentējiet

Vispirms dziļi ieelpojiet un tad droši ķerieties klāt eksperimentiem.

Kādā jomā eksperimentēt – jebkurā, ļaujiet vaļu savai fantāzijai!

Nekad neesat gatavojusi nevienu ēdienu bulgāru vai itāļu gaumē? Pats pēdējais laiks pārsteigt savu ģimeni un draugus. Atveriet pavārgrāmatu vai arī atrodiet internetā kādu recepti un ķerieties pie darba!

5.Mainiet imidžu

Iespējams, Jūs patīkat sev tāda, kāda esat, bet nekad nav par vēlu sākt mainīt savu imidžu, jo, kā jau visiem labi zināms, pilnībai nav robežu, tāpēc ieviesiet vismaz nelielas korekcijas savā izskatā – sievietēm tas vienmēr nāk tikai par labu. Bet, iespējams, arī ne tik mazas…

Jums nekad nav bijuši rudi mati, bet Jūs vienmēr esat par tiem sapņojusi? Pierakstieties pie frizieres un paļaujieties uz viņas profesionalitāti, ļaujot īstenot dzīvē Jūsu sen loloto sapni. Tagad, kad Jūs būsiet tik ļoti mainījusies, Jūs noteikti vairs negribēsiet sēdēt pie televizora ekrāna!

6.Atrodiet sev jaunu hobiju

Jūs vienmēr ir patikuši telpaugi, bet Jūs nekad neesat uzdrošinājusies kādu iegādāties? Beidzot ir pienācis īstais brīdis. Ja Jūs neinteresē telpaugi, tad kāpēc gan Jums neiegādāties abonementu uz austrumu dejām vai Argentīnas tango nodarbībām? Iespējams Jūs jau sen sapņojat par riteni, tad lieki nevilcinieties un nopērciet to, lai varētu doties vakara izbraucienos pa veloceliņu vai arī gar jūras piekrasti.

Galvenais, lai Jums parādītos jauna aizraušanās, kuras spēs Jums ne tikai dāvāt jaunas emocijas, kuras, bez šaubām, Jums tagad ļoti nepieciešamas, bet arī palīdzēs iepazīties ar jauniem cilvēkiem, kā arī aizpildīt savu ikdienu ar kaut ko daudz vērtīgāku, nekā seriāli, un, starp citu (!) piedāvājiet to pašu izdarīt arī savai draudzenei – padariet krāsaināku arī viņas dzīvi…

Vienmēr paturiet prātā vienu lietu – Jūsu dzīve ir tāda, kādu Jūs pati to zīmējat. Vēlaties, lai Jūsu ikdiena kļūtu krāsaina un piesātināta – tad radiet tādus apstākļus, lai neordinārie un aizraujošie piedzīvojumi varētu ienākt Jūsu dzīvē. Savukārt, ja Jūs nevēlaties neko mainīt savā dzīvē, tad nesūrojieties par to, ka Jūsu dzīve ir pelēka un garlaicīga!

Atcerieties, ka viss ir Jūsu rokās, tāpēc nebaidieties padarīt savu dzīvi interesantāku un aizraujošāku, Jums noteikti viss izdosies!

26 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.starstyle.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000