local-stats-pixel

17 gadus vecs puisis sašāvis vecākus spēles Halo 3 dēļ36

34 3
Laiku pa laikam nākas dzirdēt atgadījumus, kas lieciena par to, cik nopietns drauds cilvēka psihei ir atkarība no datorspēlēm. Pirms kāda laika, piemēram, ziņojām par atgadījumu, kad tēvs, salauztas Xbox 360 konsoles dēļ, nosita savu meitu, bet šoreiz ziņosim par kādu citu ļoti skumju negadījumu – 17 gadus vecs pusaudzis ar pistoli iešāvis galvā abiem saviem vecākiem, jo viņi puisim atņēma tikko iegādāto Halo 3 spēli. Pusaudža rīcības rezultātā dzīvību zaudējusi viņa māte.
17 gadus vecā Daniela Petriča vecāki pēc tam, kad puisis izlavījās no mājas, lai nopirktu Halo 3 spēli, pieķēra dēlu ar jauniegādāto spēli rokās, un nolēma audzināšanas nolūkos to jaunietim atņemt. 17 gadus vecs puisis sašāvis vecākus spēles Halo 3 dēļ, tādējādi nogalinot savu māti 17 gadus vecā Daniela Petriča vecāki pēc tam, kad puisis izlavījās no mājas, lai nopirktu Halo 3 spēli, pieķēra dēlu ar jauniegādāto spēli rokās, un nolēma audzināšanas nolūkos to jaunietim atņemt.
Daniela tēvs Halo 3 spēli ielika savā aizslēdzamajā kastītē, kurā viņš glabāja arī savu 9 milimetru pistoli. Vēl nenoskaidrotā veidā puisim izdevās no kastītes izņemt spēli, kā arī tēva ieroci. Tēvs stāsta, ka tad, kad tas viņam bija izdevies, puisis esot ienācis dzīvojamajā istabā, kurā tobrīd atradās abi apsūdzētā vecāki, un teicis: "Vai jūs neaizvērtu savas acis? Man jums ir pārsteigums."
Uzreiz pēc tam pusaudzis, lietojot tēva ieroci, iešāva galvā abiem vecākiem, tādējādi nogalinot savu māti.
Petriča advokāti paskaidroja, ka smagas infekcijas dēļ, Daniels esot bijis spiests gadu pavadīt mājās, skatoties televizoru un spēlējot datorspēles.


34 3 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 36

0/2000
lohs nu...smadzenes laikam par zirni nekas vairak ari nebija,ja ta rikojas!
1 0 atbildēt
Slimais nolif3rs
1 0 atbildēt
čalis tāpat nonaakot briivibaa gan jau pirmais ko izdariis buus uzkapaaas HALO :D šaubos ka vinajm tas baigi ruup, ja ko daaadu vareeja izdariit!
1 0 atbildēt
Man jua arī liekas, ka bieži vien tā spēlē kā tiešais iemesls tiek minēts beigās vairāk attaisnojuma dēļ... .. bet no otras puses, nav izslēgts ka uz šādu aktīvu, agresīvu domāšanu, dzīves uztveri, rīcību un situācijas risinājumu variantiem netieši mudina un "iemāca" tieši dažādo mēdiju pārsātinājums ar agresiju.
1 0 atbildēt
wo neizskataas ka 17 izskataas ka vinam jau dzive ir beigusies !!!
1 0 atbildēt
Pareizi dariija... psc atnjemt Halo3 =D
5 4 atbildēt
:) jautri
1 1 atbildēt
Ha ha jūtu viņam līdzi kā lielie spalvainie onkuļi uzbruks emotion emotion
1 1 atbildēt
par pēdējo rindkopu runājot, liekas, ka tur ir nevis smaga infekcija, bet narkotikas.
0 0 atbildēt
īstenībā vecāki, paši vainīgi, neviens bērns nepiedzimst par slepkavu
1 1 atbildēt
Eso avatarsEso
nop makara piedzimst gan, zinatnieki ir izpetijuši, ka slepkavošana jau daudziem ir gēnos :P
0 0 atbildēt
nu ģēni jau nāķ no vecāķiem takāvar teikt, ka šā vcai tāvecāki vainīgi emotion pietam lai nu cik stulbs kāds būtu tur nav atšķīrības datorspēles narkotikas,alkohols vai da jebkas cits kā dēļ katru dienu kāds kāu nogalina, tik pēdējā laikā tos "datorspēļu atkarībniekus" izceļ vairāk.. kā bija gudri reiz rakstīts 90% gadījumu pie vainas ir k-kāda sociālā problēma, nevis atkarība emotion
0 0 atbildēt
arvoons vinjsh ir seedeejis tikai nevis cietumaa bet pie kompja :D
0 0 atbildēt
Kārtējais debīlais Geimeris emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
gribēja ko labāku par CS! emotion
0 0 atbildēt
japriecajas ka nebij C.S ar nazi ...sen4iem buutu saapiigaak bijis !! emotion
0 1 atbildēt