local-stats-pixel

17 gadus vecs puisis sašāvis vecākus spēles Halo 3 dēļ36

34 3
Laiku pa laikam nākas dzirdēt atgadījumus, kas lieciena par to, cik nopietns drauds cilvēka psihei ir atkarība no datorspēlēm. Pirms kāda laika, piemēram, ziņojām par atgadījumu, kad tēvs, salauztas Xbox 360 konsoles dēļ, nosita savu meitu, bet šoreiz ziņosim par kādu citu ļoti skumju negadījumu – 17 gadus vecs pusaudzis ar pistoli iešāvis galvā abiem saviem vecākiem, jo viņi puisim atņēma tikko iegādāto Halo 3 spēli. Pusaudža rīcības rezultātā dzīvību zaudējusi viņa māte.
17 gadus vecā Daniela Petriča vecāki pēc tam, kad puisis izlavījās no mājas, lai nopirktu Halo 3 spēli, pieķēra dēlu ar jauniegādāto spēli rokās, un nolēma audzināšanas nolūkos to jaunietim atņemt. 17 gadus vecs puisis sašāvis vecākus spēles Halo 3 dēļ, tādējādi nogalinot savu māti 17 gadus vecā Daniela Petriča vecāki pēc tam, kad puisis izlavījās no mājas, lai nopirktu Halo 3 spēli, pieķēra dēlu ar jauniegādāto spēli rokās, un nolēma audzināšanas nolūkos to jaunietim atņemt.
Daniela tēvs Halo 3 spēli ielika savā aizslēdzamajā kastītē, kurā viņš glabāja arī savu 9 milimetru pistoli. Vēl nenoskaidrotā veidā puisim izdevās no kastītes izņemt spēli, kā arī tēva ieroci. Tēvs stāsta, ka tad, kad tas viņam bija izdevies, puisis esot ienācis dzīvojamajā istabā, kurā tobrīd atradās abi apsūdzētā vecāki, un teicis: "Vai jūs neaizvērtu savas acis? Man jums ir pārsteigums."
Uzreiz pēc tam pusaudzis, lietojot tēva ieroci, iešāva galvā abiem vecākiem, tādējādi nogalinot savu māti.
Petriča advokāti paskaidroja, ka smagas infekcijas dēļ, Daniels esot bijis spiests gadu pavadīt mājās, skatoties televizoru un spēlējot datorspēles.


34 3 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 36

0/2000
ko sēsi, to pļausi emotion
6 0 atbildēt
nja,stulbu cilvēku uz pasaules netrūkt,for sure!
5 0 atbildēt
pretīgi
4 0 atbildēt
Pareizi dariija... psc atnjemt Halo3 =D es vnk liiks par sito :D:D
3 0 atbildēt
pavlik - vsp es neredzu neko diži smieklīgu :p :D
3 0 atbildēt
Nu vot malacis!Panaca savu ar vispareizako ricibu! Macieties no vina....un varbut busiet vina limeni!
3 0 atbildēt
Laikam jautra spēle, būs jāizmēģina.
3 0 atbildēt
Neizskataas peec 17.gadiiga, ja tas ir vinjsh bildee :D Izskataas ka jau seedeejis ir!
3 0 atbildēt
vot zadrots emotion
2 0 atbildēt
GameON!!!! Es nevaru beikt smieties par sito!
2 0 atbildēt
varēji kopēt arī kvalitatīvāk :D bez - Nosūtīt vēstuli draugam utt. Un tas ir vnk debīlisms, nabaga vecāki...
2 0 atbildēt
normāls vergs
2 0 atbildēt
Halo 3 ? VSE DOMA? to4na HALo smadzenem
2 0 atbildēt
A ko man nesmieties par tadiem idiotiem?! Jopcik speles del nosaut mati....es vnk nevaru beikt smieties!
2 0 atbildēt
- vajag audzinat kamer var ! 17 gados vairs nepaaraudzinasi - bet nu kadu laiku vairs chalis nespelees!
2 0 atbildēt
Man liekas,ka ne jau tajā spēlē lieta,,sīkais bija attālinājies no vecākiem un ienīda viņus. Šī reize bija liktenīga,viņi viņu izbesīja!!
2 0 atbildēt
NU malacis ko lai saka... Palika bez vecākiem, bez nākotnes, bez dzīves, domāju ka arī spēli šim vairs neredzēt...
2 0 atbildēt
tāds lohs,abiem iešauj galvā,bet tikai māte nomirusi-lūzers pilnīgais! Bet ir tomēr idioti pasaulē!Es laikam esmu atpalicis,jo man liekas nesaprotami kā spēles dēļ var nogalināt savus vecākus!!! Ja nu vienīgi es izmantotu to kā ticamu attaisnojumu,jo tiesās tas iedarbojas,ja kāds idiots attaisnojas,ka filmas saskatījies,spēle viņu iespaidojusi utt.
2 0 atbildēt
Man jua arī liekas, ka bieži vien tā spēlē kā tiešais iemesls tiek minēts beigās vairāk attaisnojuma dēļ... .. bet no otras puses, nav izslēgts ka uz šādu aktīvu, agresīvu domāšanu, dzīves uztveri, rīcību un situācijas risinājumu variantiem netieši mudina un "iemāca" tieši dažādo mēdiju pārsātinājums ar agresiju.
1 0 atbildēt
čalis tāpat nonaakot briivibaa gan jau pirmais ko izdariis buus uzkapaaas HALO :D šaubos ka vinajm tas baigi ruup, ja ko daaadu vareeja izdariit!
1 0 atbildēt