local-stats-pixel

colibry4

41 0
Kāpēc vīrietis nevar iztikt bez sievietes?????
Pavisam vienkārša atbilde:
Sievieti var pielīdzināt lielai,asinskārai plēsoņai, bet tai pašā laikā viņai piemīt liela grācija,viltība,spēks un elegance...Vai kāds ir iepazinis šāda tipa plēsoņu??Daudzi no šāda veida plēsoņām baidās.Ne jau tāpēc,ka viņas varētu saplosīt,bet gan tāpēc,ka bailes ir spēcīgākas par viņiem pašiem..bailes pazaudēt to,kas viņam ir-saprāts.Jo sievietes dēļ vīrietis spēj to zaudēt.
Ir tāds teiciens "Sieviete dieviete,sieviete velns.Vīrietis bez sievietes maziņš uz melns". Sieviete ir dieva vietā iecelta,kurai ir viss,ko viņa vēlas,bet vīrietis šai gadījumā ir viņas kalps,kurš zemojas viņas priekšā.Šīs dievietes bieži tiek aprecētas,jo vīrieši baidās viņas zaudēt.Bet lielākoties viņas tikai mīl,jo atkal baidās uzņemties atbildību.Kā saka-runga ar diviem galiem.
Sieviete ir sieviete,nevis maita,kad izsaka savu viedokli,pretēji vīriešiem.Vēl joprojām daudzās valstīs valda šis uzskats,kad vīrietis ir noteicējs,ģimenes gādnieks,valdnieks par sievieti.Bieži saka,ka sieviete ir skaita,bet jāatceras viena lieta-sieviete nav lieta,par ko var pateikt,ka viņa ir SKAISTA.Viņa ir gracioza,ar spilgtu personību.Viss,kas atrodas viņas tuvumā,ir tikai aksesuāri,kas viņu tikai papildina.Arī vīriettis,kas ir viņas tuvumā,viņs tikai sievieti papildina.
Nu tad sievietes,nevērtējiet sevi tik zemu..Jūs tak redzat,ko vīrieši ir gatavi darīt mūsu labā....
Un jūs vīrieši..jūs tak zinat,ka mēs bez jums nekā... :):):)

41 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
baigi noliki džekus. :D bet nu neko :D
0 0 atbildēt
pirmo reizdzirdeju to teicienu, par sieviete velns utt.. redz, tam pec teksta spriezhot japiekrit, bet tam ka visur izplatita, un ka pashsaprotama lieta pienemta shtelle, ka virietis gimenes galva, tam nu gan nav? kapec? aa, tu tak sieviete, atkal izmisig meginas kka uzspust no sevis kaut ko paraaku :) feministe? tas vairak blaustaass tukshi kaa pashas saprot ko grib... ^^
0 0 atbildēt
pizdec ar 2 ragiem./DxDxD
0 0 atbildēt
Varēji pagriezt priekšpusi.. :)
0 0 atbildēt