local-stats-pixel

Amerikāņi nogaršo latviešu ēdienu50

Neliels bonusa, ziemassvētku video!



1057 5 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 50

0/2000

'Murikāņi pieraduši tikai pie McDonalds atejas un tagad viebj ģīmjus kad piedāvā kautko normālu pagaršot.

11 8 atbildēt

Tomatu cipsi man ar negarso.

Kiploku grauzdini atkarigs ka kurs pagatavo.

Tas siers varetu but garsigs.

"Karums" protams ka ir labs.

Par manna piekritu ka diezgan bezgarsigs, ja neliek garsai ko klat.

2 0 atbildēt

Labs emotion

2 0 atbildēt

Izsmiekls, vai tie ir latviešu ēdieni ..čipsi, sieriņi u.t.t?! emotion 

Iedodied pagaršot viņiem sklandrausi, sautētus kāpostus, gaileņu mērci...kaut vai skābeņu zupu emotion  Te varētu daudz ko pieminēt. Vot, tad jūs redzētu ieplēsta acis. emotion  Čipsi! emotion 

1 0 atbildēt
Ķiploku grauzdiņus ir jāmāk pagatavot un tos ir jāpasniedz svaigus, veikalā iegādātie nereti ir diezgan draņķīgi. Čipsus ar tomātu garšu arī neēdu, nekad nav garšojuši.
0 0 atbildēt

Tufta.Labāk paskatītos ,ko amīši saka par piena zupu ar klimpām (extrēmais variants: ar reņģēm vai kūpinātām butēm),nēģumaizīti,sautētu cūkas viskautko(gadatirgos bieži tirgo no lielā katla) ,vai to pašu rasolu, kas gan neskaitās latviešu ēdiens .saldajā pēc izvēles maizes zupa vai ķīselis ar pienu ! 

p.s ķiplokmaizītēm ir jābūt svaigi pagatavotām ,nevis vakardienas vai pirms mēneša.(es ņemu liepkalnu saldskābmaizi sagriežu un fritēju,pēctam bļodā sakrata ar blenderētiem ķiplokiem un akmenssāli).mēli var norīt.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

aaa! sk.. dodies pa trasi karo4 tupeni!

0 0 atbildēt

Daunis esi?

0 0 atbildēt

Amerikanji gan nav mums jauzskata par kompetentiem musu produktu degustatoriem.Atceros, kad Riga bija Monreal Canadiens un Dinamo spele, komentators pastastija par vinju komandas dzivoshanu un eshanu Riga,pieminot,ka shiem savs ediens lidzi,jo baidas est musu edienu,debilikji. Vispar jenkji ir totali nozombeti ar savu ,,pareizo dzivesveidu un iekartu,, ...   kas gan nenozime,ka vinjiem taisniba.

5 6 atbildēt