local-stats-pixel

Kāpēc sāki nodarboties ar YOUTUBE (Q&A #1)14

Šis ir Q&A video, no skatītājiem kas man uzdeva jautājumus.
Atbildēju uz visiem jautājumiem kas tika iesūtīti 24h laikā.
Cerams patika šis video, ja patika šis video uzpied like un dalies ar to. PEACE.

92 21 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

Bezsatura kanāls, vienā dienā noliec Latviju, ka visi braucot prom un te neviena vairs nebūšot, otrā dienā jau esi LV patriots. Un tie challengi jau cik reizes atvemti no citiem youtuberiem, ja nebūs oriģināla satura, tad šā vai tā aiziesi pa burbuli un visi tevi te sāks ienīst kā FunFace ākstus. Bet nu tev vēl teorētiski ir iespēja ko mainīt.

11 0 atbildēt
Kāpēc nebeidz nodarboties ar youtube? emotion
7 0 atbildēt
Aņa 2
3 0 atbildēt

Nu redz, pirmie FuckFaceTV un UldonsTV kanālu skatītāju veidotie kanāli - tikpat anāli. Satura vērtība 0, tāpēc jau nav brīnums, ka citiem iesaki nevis uzlabot saturu, bet vienkārši taisīt vairāk video. Pēc līdzīga principa strādā arī Latvijas valsts pārvalde - strādā draņķīgi, bet tā vietā, lai uzlabotu darba kvalitāti, taisa jaunas ministrijas, komisijas un nodaļas, kurās strādā tādi paši āksti. Diršot trīsreiz dienā sūda kvalitāte neuzlabojas!

3 0 atbildēt
Kapēc tas īkšķis tev tik nedabiski mazs?
2 0 atbildēt

kautkā neticas ka pāreja no usb uz 3mm migrafona uzgali maksātu 50 eiro, mikrafons tā var maksāt bet nejau vads. (jo pašam ir mikrafons kurš maksā 30 eiro, karaoke mikrafons -70 eoro, bezvadu mikrafons 150 eiro (mikrafons, bez ieraksta sistēmas, kura maksā 450 eiro)

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Mans kanāls būtu top 1 kas tev patiktu, ja tu par viņu zinātu   emotion  (viģiki tur tādi, ka mēms var palikt)   emotion  

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt