local-stats-pixel fb-conv-api

vēl joprojām 1. aprīļa iespaidos..1

24 0


Aņuks - startam

Notiek Matrixa filmēšana. 
Izšķirošajā brīdī uz galveno varoni tiek izšuta lode- tā lido,lido,lido,paiet 10 sekunes, 15 sekundes tā vēl joprojām lido... 
Pēkšņi Kianu Rīvzs pastiepj roku,paņem lodi un lasa uzraxtu - "Made in Estonia" 


1.Aprīļa joki vēsturē 1. 1957.gadā BBC ziņās paziņoja, ka pateicoties maigajai ziemai un spageti smecernieku mazajai populācijai, Šveices zemniekiem ir izdevies izaudzēt milzīgu spageti ražu. Tad tika parādīts videomateriāls ar Šveices zemniekiem, kuri pa vienam no kokiem ņēma nost spageti augļus. Daudzi skatītāji tiešām noticēja un uz BBC atnāca vēstules ar jautājumiem, kā var izaudzēt tādu koku. Viņi atbildēja:"ielieciet vienu spageti makaronu tomātu mērces buņdžiņā un ceriet uz to labāko!"
2. 1976. gadā britu astronoms Patriks Mūrs (Patrick Moore) BBC Radio 2 paziņoja, ka šodien 9:47 no rīta Plutons aizies aiz Jupitera, radot tiks spēcīgu gravitācijas lauku, ka uz īsu brīdi samazināsies Zemes gravitācija. Viņš teica, ka ja laikā paleksies, varēs izjust, kā tas ir lidot. Pēc 9:47 BBC sāka pienākt simtiem zvanu, kas stāstīja,ka tiešām izjutuši bezsvara stāvokli. Kāda sieviete teica, ka viņa un 11 draugi, kas bija kopā ar viņu pēkšņi pacēlās no krēsliem un peldēja pa istabu.
3. 1980. gadā BBC paziņoja, ka, lai neatpaliktu no laika, Big Ben pulkstenis tiks pārveidots par digitālu. Paziņojums saņēma lielas atsauksmes no šokētajiem un dusmīgajiem skatītājiem, kas nebija mierā ar to. BBC Japānā arī paziņoja, ka pulksteņa rādītāji tiks pārdoti pirmajiem 4 skatītājiem, kas sazināsies ar BBC. Kāds japāņu jūrnieks Atlantijas okeāna vidū uzreiz pēc paziņojuma arī piezvanīja un nosauca savu cenu.
4. 1998. gada aprīļa "New Mexicans for Science and Reason " žurnāla izdevums paziņoja, ka zinātnieki ir nobalsojuši nomainīt pī vērtību no iracionālā 3,14159... uz veselo 3. Drīz vien draugi, paziņas šo ziņu izplatīja tālāk viens otram. Uz šo joku uzķērās daudzi- "New Mexicans for Science and Reason " sāka pienākt veselas vēstuļu kaudzes.
5. 1998. gadā Burger King laikrakstā "USA today" ievietoja reklāmu, kas iepazīstināja ar jauno "Kreiļu burgeru", kas īpaši radīts 32 miljoniem ASV dzīvojošo kreiļu. Visas sastāvdaļas ir tās pašas, tikai pagrieztas par 180 grādiem. Nākamajā dienā daudzi pasūtīja kreiļu burgerus un daži labroči sūdzējās, ka arī viņi grib īpašus burgerus, speciāli ēšanai ar labo roku.
6. 2002. gadā britu lielveikalu ķēde "Tesco" publicēja reklāmu "The Sun" paziņojot, ka zinātniekiem ir izdevies, ģenētiski modificējot, iegūt svilpojošu burkānu. Reklāma paskaidroja, ka burkāni tiek speciāli audzēti ar gaisa caurumiem abās pusēs. Kad burkāni ir izvārījušies, šie gaisa caurumi liek tiem svilpot
7. 2007. gadā marta beigās tika uzņemta un publicēta http://www.lebanoncircle.co.uk/ bilde ar 20 cm garu mumificētu radījumu, kas atgādināja feju. Kāds vīrs ar suni esot pastaigājies un atradis šo radījumu. Drīz vien ziņas par šo atklājumu izplatījās pa internetu. 1. aprīļa beigās Dans Beins, lapas izveidotājs bija saņēmis desmitiem tūkstošu e-pastu. Tad viņš atzinās, ka tas viss ir bijis joks, taču viņš turpināja saņemt vēstules arī pēc atzīšanās.
8. 2008. gadā BBC paziņoja, ka, filmējot "Miracles of Evolution" netālu no Antarktīdas, filmētājiem ir izdeviens noķert neatkārtojamus kadrus. Tika atklāta jauna pingvīnu suga, kas spēj lidot. Tie Antarktīdas bargajā ziemā nevis saspiežas cieši kopā, lai sasildītos, bet gan dodas lidojumā uz Dienvidameriku, kur viņi pārlaiž ziemu siltajos tropiskajos mežos. (speciāli priekš Rockhopper)







24 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

+=

1 0 atbildēt