local-stats-pixel fb-conv-api

ķekavas avota udens vs akas udens117

601 22

Ķekavas udens tieshaam ir līkūdens

601 22 117 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 117

0/2000

Ķekavas ūdens paliek melns jo vispār Ķekavas un Baldones apkartnē ir gandrīz tikai sērūdens, kurš ir nemaņā negaršīgs un smird, bet ir šausmīgi veselīgs ādai un kunģim. Dzeru to melno ūdeni jau 5 gadus kopš dzīvoju Baldonē un nomiris neesmu :) Bet par video +

3 1 atbildēt

emotion emotion emotion

2 0 atbildēt

Šausmas... 

Bet pēc šī video ganjau ķekavas avots dabūs pa mizu...

2 0 atbildēt

Atbildot visiem, kas domā, ka tas ir veikalā noperkamais ūdens - Tas nav veikalā nopērkamais "Ķekavas avots" ūdens! :D Ķekavā ir arī avotiņš un viņš ir iesaukts par Ķekavas avotiņu! :D Nav ko uztraukties, un tas viss eksperments arī ir, piedod, bet muļķibas, jo ja viņš butu tik loti kaitigs tad es sen jau būtu atstiepis pekas! :D

2 0 atbildēt

AK ŠAUSMAS GAIDA, TU PASKATIES...emotion

2 0 atbildēt

 

nomaini virsrakstu uz-  "ideots ar elektrolīzes aparātu"

2 0 atbildēt

Ķekava rullē !!!!

1 0 atbildēt

Vai kāds gadījumā nezin šīs ierīces nosaukumu?

1 0 atbildēt

ES domaaju taa drizaak ir Merkuritai reklama :D [ taa uzlimiite]

1 0 atbildēt

Vaitad šeit gadījienā nav vienkārši vārīšanas process?   A nēee acerējos pēc ķimijas  šiii ir elektrolīze :P   Baigi jaūdīgi katrā zīņa :P    Vide matreālam ticu :P

1 0 atbildēt

Nu ko tad, ūdeni dzert nevaram, minerālūdeni ar... nu tad ko.. dzersim ALU xD

1 0 atbildēt

Man jautājums tiem GUDRINIEKIEM kuri saka ka tas ir blefs. Kapēc nekas neparādas ūdens glāzē kura ir izfiltrēta caur ūdens filtru?? tas šinī video nebija redzems...

1 0 atbildēt

''Es ar tādu ūdeni pat mašīnai riteņus neazgātu'' emotion

1 0 atbildēt

tantes fonā vnk iekapā emotion

1 0 atbildēt

PILNĪGAS MUĻĶĪB AS!  izmantots viss parastākais elektrolīzes aparāts 12v.dc.  pie anoda(+elektrods) veidojās ūdeņradis (H), pie katoda (-eletrods) veidojās skābeklis(O). skābeklis ir ārkārtīgi agresīvs un cenšās oksidēt visu, kas gadās pa rokai. un pie katoda veidojās tīra skābekļa vide, kas, kā jau teicu, ir ultra agresīva. 

  spriežot pēc zaļās krāsas ūdenī, elektrodi ir veidoti no kapara,  ko tad skābeklis arī oksidē.

  katrā glāzē process norit savādākā ātrumā. tas dēļ atšķirīgās ūdens elektrovadītspējas. šī spēja ir atkarīga no ūdenī esošajiem minerāliem/dažādu vielu daļiņām , kuru daudzums un dažādums katrā glāzē ir savādāks.

1 0 atbildēt

PILNĪGAS MUĻĶĪBAS!!! izmantots parastākais elektrolīzes aparāts .  pie anoda(+elektroda) veidojās ūdeņradis(H), pie katoda(-elektroda) skābeklis (O) . Skābeklis ir ultra agresīvs un cenšās oksidēties pilnīgi ar visu, kas vien oksidējās. un par cik skābekļa tur ir lērums, tad tas momentāli stājās attiecībās ar elektroda materiālu. spriežot pēc zaļās krāsas, elektrods ir taisīts no kapara, ko tad arī Skābeklis oksidē. 

  vienā glāzē ūdenim ir mazāka eletrovadītspēja kā otrā glāzē, tāpēc vienā no glāzēm process ir aktīvāks.  

1 0 atbildēt

1: Smagie metāli ir praktiski visur, ar to gan domāju dabīgas vielas. Es biju strādājusi pie projekta, kur analizēju smago metālu koncentrāciju ārstniecības augos, man zināmas meitenes strādāja pie smagajiem metāliem upes ūdeņos un zemē. Visur ir... tikai dažādas koncentrācijas. Starp citu, piesārņotā upes ūdenī (netālu bija rūpnīca) ir daudz mazāk smago metālu nekā parastā ārstniecības augā.

2: Nevar 100% apgalvot, ka smagie metāli ir slikti. Katram organismam tie ir tomēr nepieciešami nelielos daudzumos. Pēc video spriežot, tajā Ķekavas ūdenī ir varš. Varš cilvēka organismā piedalās asins ražošanā. Vēl vara trūkums var novest pie defektiem melanīna ražošanā, skeletā un saistaudos.

Parasti gan mums pietiek tā vara, ko mēs uzņemam ar ēdienu, tāpēc nav īpaši jāseko, lai tas ūdenī būtu. Bet, ja interesē pārdozēšana, 0,5mg uz kilogramu cilvēka svara (piemēram, 35 mg uz 70kg smagu cilvēku) ir pilnīgi droši. Ļoti šaubos, ka tai glāzē varētu būt pat 10% no šī daudzuma.

2 1 atbildēt

Tak beidziet ārdīties! Tas, ka tajā ūdenī ir vairāk minerāl sāļu ir tikai labi, to tak sauc par minerālūdeni! Tad jau jūsu izpratnē vislabākais ir destilēts ūdens?:D Kādi tik spriedumi nerodas, ja nepatur prātā pat pamatskolas vielu.

1 0 atbildēt

vismaz kaut viens te zin kas tiek pārbaudīts? no šitā, ka krāsa mainās, tas neko nenozīmē.

1 0 atbildēt

ŠAUSMAS, tu Gaida paskaties kādus mēslus.... :D

Ei nost, tik labs!!!!

2 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »