local-stats-pixel fb-conv-api

"Viņi" ir pavisam tuvu.11

Iepriekšējais raksts bija vairāk, vai mazāk tāds vispārīgs un ieskats tajā, ko šie tā saucami "citplanētieši" ir darījuši uz mūsu planētas, vai varbūt nemaz nav darījuši, kā jau mēs zinam, visa šī citplanētiešu teorija ir apšaubāma un tur atbildes ir grūti dabūt, jo uz katru atbildi ir nākamais jautājums, tas var turpināties mūžīgi, tieši tāpēc šoreiz paņemsim kaut ko tuvāk. Ko jūs teiktu, par mūsu pašu mēnesi? Mēnesi uz kuru paši katru nakti skatamies un domājam kā tur izskatās, vai tur varētu dzīvot utt, nu lūk te jums atkal pārdomām. Vai jūs tiešām ticat, ka 1969. gadā amerikānis uzkāpa uz mēness? Vai jums, tiešām liekas, ka uz mēness nekas nenotiek? Vai jums tiešām liekas, ka valdība stāsta patiesību par šīm anomālijām? Uz to jums varētu atbildēt šī filma, atzīstu filmā ir daudz kas, uz ko var skatīties skeptiski un, protams, neticēt, taču ir arī daudzas lietas, kuras liek domāt - WTF!? :O Būsim tik jauki, noskatīsimies, padomāsim, neķersimies pie lāpām un nenozākāsim, bet padomāsim pie sevis, vai tiešām viss ir tā kā jums liekas, vai varbūt viss ir pilnīgi otrādi... uz šo jautājumu atbildēsiet jūs paši, lūk jums filma, par mēnesi, par sazvērestības, vienu no teorijām, vienkārši par kaut ko ļoti fantastisku un tajā pašā laikā neticamu.

Paldies!


p.s.

šī ir tikai part 1 pārējos variet noskatīties youtubē, lieku part 1 tāpēc, lai jūs saprastu, vai gribiet turpināt skatīties, vai izslēgt un uzdirst visam, pasakot fake you moron :D



56 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Mythbusters pieraadiija ka uz Meenes patiesiibaa izseedinaajas

5 0 atbildēt

Bet vai mēnes tiešām taisīts no siera? :P

5 0 atbildēt

kkādi sūdi jau būs..

3 0 atbildēt

kpc nez tgd neviens nelido uz mēnesi! Kā nekā iespējas tgd jau ir plašākas, bet tāpat neviens uz turieni nelido!

3 0 atbildēt

Jēga tur lidot, ja ir būts jau ? + cik dzirdējis esmu, lidojot caru to saucamo pasaules apvalku, aizmirsu kā viņu sauca :/.... viņu itkā pārdurot.

3 1 atbildēt

spēcīgi

2 0 atbildēt

Noskatījos visas daļas!!! Fkn A!!! Esmu šokā!

0 0 atbildēt