local-stats-pixel fb-conv-api

Vides glābšanas komanda piedalās akcijā „Turies, Latvi3

3 0
Piektdien, 13. novembrī Projekts Pēdas aicināja visus Latvijas iedzīvotājus vienoties akcijā „Turies, Latvija” - no plkst. 9:00 līdz 9:10 visi, kam nav vienaldzīgi līdzcilvēki, Latvija un tās tauta, izgāja ielās, zvanu skaņām šķindot, vai vienojās pozitīvās domās. Arī DnB NORD Vides glābšanas komanda kopā ar Māri Olti un Nordiņu atsaucās šim aicinājumam un piedalījās akcijā.  

Apbraukājot Latvijas reģionus un apzinot jaunus glābjamos dabas objektus, DnB NORD Vides glābšanas komanda piektdienas rītā piestāja Valmierā, lai tieši pulksten 9:00 skaļi iezvanītu akciju „Turies, Latvija” un domātu labas domas par visiem un visu, kas mums līdzās.
  

DnB NORD Vides glābšanas komandas eksperts Māris Olte atzīst: „Visiem projektā „Turies Latvija” iesaistītajiem es gribētu atgādināt, ka tajā brīdī, kad mēs ieguldām darbu kāda dabas objekta sakopšanā vai darām jebkādu citu darbu ar mērķi kaut izglābt mums apkārt esošo skaistumu, mēs patiesībā glābjam paši sevi.” 
 

Ideja iezvanīt šo rītu ar zvaniem sakņojas latvju senās tautas tradīcijās, kad ļaunie gari tika izdzīti līdzīgā veidā. Šajā rītā DnB NORD Vides glābšanas komanda domāja par Latvijas vidi un dabu, domās cenšoties izdzīt visu to kaitējumu, ko cilvēks vai gadu gājums tai nodarījis. Pēdējo mēnešu laikā ir izdevies jau vairākiem dabas objektiem palīdzēt atgūt kādreizējo krāšņumu un nodrošināt tā saglabāšanu arī nākotnē, bet darāmā vēl daudz un pietiks visiem.
3 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.izglabsim.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
mjaa..zhel ka raksts ielikts 16:08.. :D
1 0 atbildēt

aicināja :)

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt