local-stats-pixel fb-conv-api

Vai vlogu ir tik grūti samontēt?2

YouTube video veidotāji vienmēr žēlojas, ka viņu video ir ļoti grūti montēt. Tam ir ļoti grūti noticēt, ka vloga montēšana var aizņemt 3 stundas emotion Noskaties šo video un sapratīsi, par ko ir runa!

12 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

tu jau nezini! Varbūt tie, kuri saka, ka ilgi jāmontē, neprot montēt un tad jau montāžas ilgums ir relatīvs jēdziens. Bet, skatoties šo video, radās sajūta, ka tev skauž, ka citus skatās vairāk par tevi. Tu aizmirsi vienu svarīgu lietu - lai izsistos youtube, ir jābūt harizmai. Ja tev ir harizma, tad cilvēki tevi skatīsies arī, ja visu laiku liksi viena kadra video.

1 0 atbildēt

Parasti skatos par izglītojošām lietām un parasti angļu valodā - tad lūk - uz viņiem parakstījušies ir simtiem tūkstoši, dažiem pat daži miljoni - un viņi visi ir līmenī, kā īsfilmas - laba skaņa, lielisks krāsu balanss, laba dikcija (bez bļa un na*uj, tas ir - bez fuck un cunt), pārdomāts interjers fonā un materiāls patiesi ir vērtīgs. Pat nesaprotu, kam šādi vlogi var interesēt. Neesmu nekāds baigi pareizais vai perfektais, arī lamājos, bet Tavā video tas ir krietni par daudz - gan no Tavas puses, gan tie mazie krievu video gabali. Bez tam - gribi izmainīt pasauli un iestāstīt sliņķim, ka viņš ir sliņķis (stulbenim, ākstam, lielībniekam utt.)? Tad man arī jāsaka, ka Tu neko nesaproti, ja to gribi izdarīt emotion

0 0 atbildēt