local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Latvija ir gatava viendzimumu partneru reģistrēšanai?38

48 32

Vai Latvija ir gatava VIENDZIMUMU PARTNERU REĢISTRĒŠANAI?

48 32 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

A, kāpēc vienmēr ir jāskatās kaut kāds video, bet nevar ielikt normālu rakstu....principa pēc neskatīšos. Komentārs tik no virsraksta... ak, jēziņ.... lai dzīvo čals ar čal, vecen ar vecen, zoss ar vērs un bull reizē... tik nevajag to propogandēt kā dzīves pareizo etalonu.

18 6 atbildēt

Nu, šis ir tikai viens "solītis". Ja atzīsti vienus, tad nāk ārā arī otri un trešie. Beigās sabiedrība ir apkrauta ar tik daudz minoritātēm, ka neviens tur negrib dzīvot un bēg uz trešajām pasaules valstīm, kur pēc laika arī viss attīstās tik tālu. Ja paskatās uz eiropu, tad labi var redzēt kā tā ķēdīte aiziet un beigās tiešām jākaunās, ka neesi homiķis un, ka esi par tādu ģimeni, kāda ir aprakstīta mūsu Valsts satversmē. Ja cilvēki zinātu, ka zem šī visa var būt arī bērnu adoptācija un citas lietas, tad neviens savu balsi par viņiem nedotu.

9 3 atbildēt

Kā man patīk teikt - katrai lietai ir divas puses. Personīgi man labāk patiktu, ja manu dzērāju/aurotāju kaimiņu vietā būtu pieklājīgi cilvēki, pat ja tas būtu geju/lesbiešu pāris. Bet kur teikts, ka otrie būs kārtīgi? - nekur. Vai, kā jau te ir minēts - labāk bērns uzaug viendzimuma pāra ģimenē, nekā bērnu namā. Vai dzērāju ģimenē.

Bet man vienmēr ir bijis tāds jautājums - ja tāds pāris aizbrauc uz eiropas valsti, kur laulības ir atļautas un aprecās, tad atbraucot atpakaļ uz LV būs kā??? - vai viņu statuss būs likumīgs?

6 0 atbildēt

No visas sirds ceru, ka viendzimuma laulības Latvijā LEGALIZETAS netiks nekad! Pataloģija nav jālegalize!

https://media.tenor.com/images/865f4eb99fc2b29a3fd7dc3bf8631aca/tenor.gif

8 2 atbildēt

Vai Latvija gatava? Drīzāk "Latvijai" pockuj, reģistrēs vai nereģistrēs - lielajam vairumam pie kājas, turpinās čīkstēt, ka algas par mazu, ka valdība zog, ka lietus līst u.c. figņas...

Mans "viedoklis" - nav nekādas vajadzības pieņemt kaut kādus speclikumus šādā sakarā.

4 0 atbildēt

Pagaidām mana nostāja - 3 Reiha 175 kriminālpants.

5 1 atbildēt

Īsā atbilde - gatava, likumiskā ziņā. Garā- uz papīra viss būs ok, bet protams, būs kas gribēs diskriminēt. Būs slēptā diskriminācija ka aiz muguras un emocionāli izrāda nepatiku un atstumj. Visvairāk ienīst tieši gejus, par to ka viņi ir geji. Lesbietes parasti neaiztiek. Tā, itkā viņi būtu izvirtuļi un varētu mainīties ja pietiekams skaits cilvēku viņus ienīdīs.

Par ģimenēm - esmu sapratis ka pārdod sapni un iluziju par laimīgām ģimenēm virietis un sieviete, it sevišķi reliģiozie. Realitātē šķirās vieni un otri. Labāk tad lai bērns tiek pie mīlošiem vecākiem, nekā sliktā, vardarbīgā ģimenē ar skandāliem, kur ir vīrietis un sieviete.

Lai vai kā citi gribētu, bet šie cilvēki nevar izmainīt to kas ir. Tad lai viņiem vismaz ir laime būt kopā.

7 4 atbildēt

Pedāļiem atkal uzmanības trūkums

8 6 atbildēt

Paņemiet kaut vai sievieti pakaļā. Sapratīsiet, ka starpība nekāda no vāveres. Protams, man homoseksuāļi riebjas un esmu par tradicionālu ģimeni.

2 0 atbildēt

Es šo visu geju padarīšanu neatbalstu, jo tas nav pareizi, bet, ja man pa ielu garām paies gejs, es viņam nemetīšos virsū ar cirvi, jo man viņš netraucē un es neesmu neadekvāta persona. Mani vairāk interesē, kādēļ cilvēkus tik ļoti satrauc kaut kādi geji, nevis, piemēram, izvarotāji, pedofīli, slepkavas, tie, kuri zog bērnus, lai pārdotu kā seksa vergus, jo tieši šie visi sabiedrībai nodara lielāku ļaunumu nekā homoseksuāļi? Kādēļ tos visus neķer un neatspārda kādā vārtrūmē?

2 0 atbildēt

Personīgi man vienalga. Domāju, geji ir mazāks ļaunums sabiedrībai, kā kaut kādi lauķi, dzērāji, kuri brauc sist viens otru par komentāriem internetā. emotion

4 3 atbildēt

Zinot LV sabiedribas visparejo attistibas limeni uz otra respektesanu, ne nebus gatava vel ilgi. LV sabiedribai vel ilgi jamacas pieklajiba un otra respektesana.

9 9 atbildēt

🍕

0 2 atbildēt

NAV

2 7 atbildēt