local-stats-pixel

VIDEO ⟩ «Rīta Panorāmas» tiešraides laikā noģībst žurnāliste12

34 0

Šorīt, 5.decembrī, «Rīta Panorāmas» tiešraides laikā, kad viesojās Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks, saļimusi žurnāliste Karīna Rubene.

Reaģējot uz Rubenes paģībšanu, gan Ruks, gan Rubenes kolēģis Gusts Kikusts nevilcinoties sniedza žurnālistei palīdzību. «Ūdeni, lūdzu! Dakteri sauciet! Ātri, steidzami – sauciet dakteri!» tiešraidē bija dzirdams Ruka teiktais. Tiešraide uz brīdi tika pārtraukta, un pēc pauzes Kikusts apliecināja, ka Rubene jūtas labi, taču šorīt raidījumā nepiedalīsies.

Video: Intervija ar Armandu Ruku
Ētisku apsvērumu dēļ brīdis, kad žurnālistei palika slikti, no video ir dzēsts.

34 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

Cerams, viss būs labi.

3 0 atbildēt

Tiešraides raidījumi ir diezgan stresaini. Karīna noteikt piecos no rīta ceļās lai ierastos darbā. Viss nav tik viegli kā izskatās televizorā. Lai Karīnai laba veselība! ❤️

3 0 atbildēt

Es vienkārši apbrīnoju tos TV darbiniekus/diktorus, kas ceļās 04.00... Es tā nevarētu/negribētu. Par šo gadījumu, droši vien brīvdienās bij labi atpūtusies.

1 0 atbildēt

Tpc, ka cilvēki ir pārstrādājušies. Tas nav tikai agras celšanās dēļ. Šodien diezgan izteikti jūtams, kā cilvēkus cenšas izpumpēt. Ne viens vien jauns TV darbinieks aizgājis pāragri.

1 0 atbildēt