local-stats-pixel fb-conv-api

United Flavour1

10 0

Gribu pastāstīt par fantastisku grupu, kuras mūziku iepazinu Čehijā. Tā kā dziesmas pārsvarā ir spāņu, angļu un franču valodā, man nebija ne jausmas, ka grupa ir no Prāgas. Un ka grupasi notika koncerts apmēram 16 km no vietas, kur dzīvoju. Tā kā uz to koncertu man nesanāca tikt, bet gan jau, ka tikšu! Grupa pārsvarā koncertē Čehijā, Polijā, Slovākijā un Spānijā.

Biogrāfija:

Kā pirmais impulss, lai izveidotos multikulturālā grupa United Flavour bija divu grupas dalībnieku – dziedātājas un komponistes Carmen (Spānija) un basģitārista, komponista un producenta  Djei (Ivory Coast) ierašanās Čehijā. Viņi bija tik lielā sajūsmā par atmosfēru Prāgā savas pirmās vizītes laikā, ka izdomāja pārvākties uz Prāgu 90to gadu otrajā pusē. Pēc īslaicīga adaptēšanās perioda, abi mūziķi sāka aktīvi piedalīties Čehijas kultūrā un sadarboties ar vietējiem un ārvalstu mūziķiem.

Tā arī 2004.gada pavasarī  izveidojās grupa United Flavour.
Dažādo kultūru ietekme no Spānijas, Āfrikas un Centrālās Eiropas UF mūzika tika sakombinēta enerģiskā miksā no dažādiem mūzikas stiliem, kā  reggae, latino, soul, hiphop, R&B un dancehall. Savas uzstāšanās laikā grupa grib nodot klausītājiem, ka cilvēki no dažādām nācijām, rasēm, ticībām un konfesijām var kopā sastrādāties bez problēmām, konfliktiem un vardarbības. Turklāt tie var savstarpēji papildināt viens otru. Arī UF dziesmu vārdi atspoguļo to pašu ideju.



10 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Nē paldies, nesaista :D

0 0 atbildēt