local-stats-pixel fb-conv-api

Tuvākās nākotnes BMW serviss20

34 1


Paplašinātā realitāte, kas pašlaik tikai izskan vārdos un uz papīru projektos..
Ja jums pieder kaut viens no jaunajiem Iphones, tad jūs varētu būt pamanījuši
dažas opcijas kas atveido paplašināto realitāti. Bet kas tad tā vissaptverošā realitāte
ir un ko ziemā viņa ēd, un kapēc mūs tā rūp? Deficinīja pa visam vienkārša : paplašinātā realitāte ir jebkuras tehnoloģijas kas pārkāpj visas robežas virtuālajā pasaulē saistot to ar
reālo pasauli. Protams cer tuvākajos mēnešos, vai gados šo projektu attīstīt ne tikai
vārdos un papīros bet arī reāli. Bet kā tas ir saistījies ar BMW automašīnām?

Izmantojot paplašināto realitāti, BMW mehāniķi saņem papildus trīsdimensiju (3D) informāciju par motora, piekares,
vai jebkura cita auto mezgla remontu. Piemēram lai palidzētu diagnosticēt un risināt kādu vainu, neatkartīgi
no reālās vides, auto mehāniķis redz praktiski animācijas sastāvdaļas, instrumentu , kuru jāizmanto, un dzird
instrukcijas par katra darba veikšanu, kas viss tiek ar 3d balss ierakstu novadīts uz austiņām, kuras tālāk ir
iestrādāts īpašās brillēs.

Kā jūs redzat video (skat. zemāk), BMW paplašinātā realitātē šoreiz izmantots kā gids, kurš rāda visa remonta
procedūru no A līdz Z. Šīs tehnoloģijas milzīgā priekšrocība ir augstas kvalitātes pakalpojums, lai samazinātu
izmaksas un samazināta remontā pavadīto laiku - respektīvi, ja mūsdienās piemēram ventilatora
nomaiņa ilgtu 2h, tad ar šīs tehnaloģijas palīdzību to varētu samazināt uz pus - 1h.
 



34 1 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Mjā, tā jau jebkurš var kļūt par mehāniķi, vēlviena profesija, kurai tuvojas gals :/

4 0 atbildēt

atbildot uz alens komentāru " tas laikam nozīmē ka Tev tāds nekad nespīdē... " Jaudiga un ekonomiska. Salidzinit pret jaudu bmw ir ekonomisks.

1th un bmw nav ar turbinam?? LOL mersis paslaik lieto atmosferiskos, ja netici, tad vari nostities top gear kur salidzina S-klasi ar 700 bembi. Fail for u.

2nd ne 2th, bet nu ir daudz komfortablakas, bet japiekrit, bmw doma par komfortu un man loti patik bmw kresli, gribetos tadus ieks mersa.

3rd ne 3th tas nakotnes zinasanam, wtf x6 izkonkure galardo? aa nee gelardo, tas ir kkads saldejums? italiem lidzigi skan, gelato. maybe vins izkonkure ietilpibas zina, bet parejas zinas atzita par vienu no nejedzigakajam masinam kada ir uzbuveta, varbut izstas vina fancy, bet parejamibas spejas zigulim lielakas, no redzamibas viedokla zigulim lielakas. ta masina ir viens liels fails.

Bet man nekas nav pret bmw, pats apsveru domu par 3kupeju.

 

Klaunam shtekeram - visiem patik vina del ta ka vina ir jaudiga un bmw tupo statistiku papildina tadi patupi cilveki kaa tu, kas mak tik nospiest pedali un palielinat jaudu, bet huj vini jedz to jaudu izmantot or savaldit.

3 0 atbildēt

Tehnoloģija laba, sevišķi r*ntam mājas apstākļos... :)

3 0 atbildēt

Par pēdējo shtekera komentāru man uznāca smīns, kas pārvērtās smieklos. Varbūt ir vērts salīdzināt cenas taviem minētajiem auto. Paskaties, kas tam ir labāks bez "jaudīgakā motora" un nosaukuma. Mašīna paliek mašīna. Manuprāt tā ir domāta, lai tiktu no punkta A līdz punktam B. Jā, protams, patīk ziemā ar paslidināties, bet tas ir cits stāsts. Vai tas ka tev būdu Dodge, vai tas padarītu tavu krānu garāku ?

2 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " BMW- leetaakaa ''jaudiigaa'' mashiina, ar ko ... " tas laikam nozīmē ka Tev tāds nekad nespīdēs ja tu saki leetaakaa "jaudiga" masina :D

1th - visi rAUDI "pienes pienu" bmw ja neskaita vēl to ka audi ir turbanizeti (savadak nemaz lidzi netur)

2th - leeeti ??? nu raudi ir vēl lētāki :D neskaitot kkadus mersus komforta zina varbut ir labaki nedaudz atsevisji modelji

3th - m6 bmw izkonkure tadu ka lamborgini gelardo :)

tev laikam nelabas atminas par bmw :D

2 0 atbildēt

vienkārši nevari atļauties nevienu mašinu tapēc saki kad sudi droši vari braukt talak ar saku žiguli :D

atbildot uz shtekers komentāru " kaads te sakars ar audi?? tie arii ir meesli!... "  

1 0 atbildēt

Normālu meistaru nevar aistāt nekādas brilles, ja mashiina buus iedauziita diez vai tur varēs tik skaidrībā ar kāda 3d attēlu plīdzību vai varbūt tas pats modelis tikai cita gada; skrūvju vietā var būt klipshi vai pavisam cita uzbūve, tās brilles var izmantot mājā mainot eļļu :)

1 0 atbildēt

:D paļubom tev audi vienkārši nevari ciest kad bmw izdomā kaut ko jaunu bet audi nevar izdomāt  :D

atbildot uz shtekers komentāru " BMW- leetaakaa ''jaudiigaa'' mashiina, ar ko ... "  

1 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " ja man buutu zhigulis, es buutu laimiigs- m... " VO tas par tevim liecina daudz ka tu saproti kko no auto :)

1 - MAZ ED .. ja Tu zinātu kko par žiguļa uzbūvi tad zinātu ka žiguļa motoriem ir karburators. Un kā zināms žiguļa degvielas patēriņš mērams ar kādu bmw 2.8 motoru :) tākā es neteiktu ka viņš ir diez ko ekonomisks :D

2 - rezerves daljas letas jaa, bet kvalitate ...

3 - izkaidrošu nedaudz par žiguļa eksistenci .. patiesībā viņš ir cēlies no Fiat .. Tad kad viņš vēl bija Fiat, tad viss bija ok, inženieri viņu radīja normālu ( protams normālu saprātīgas robežās :D) bet tad krievi pārpirka patentu, un sāka ražot žiguli... protams pirmie žiguļi bija ok, pēc tam kad bija problēmas ar metālu, tad sāka ražot no kkādiem lūžņiem, un žiguļi iznāca ar durvju spraugām starp kurām vējš šņāca salona, nekvalatatīvi motori , un hadene netur nekādas slodzes :) tā lūk tavs ekonomiskais un labais žigulis :D

1 1 atbildēt

Nu ja ta būs ta pat es varēšu būt mehāniķis! emotion

0 0 atbildēt

A mož vnk 1 vadiņš atnācis un uzreiz jāmaina viss ventilātors emotion

0 0 atbildēt

a vaauuuu tadas briles, ka nu turies :D  Visa informaaciija, ko briles, kjipa paraada, ir atrodama literatuuraa !!! Un ja saadas brilles pa tiesaam,  taalaa naakotnee ieviesiis, tad auto detalu cenas buus krietni augstaakas !!

Turklaat, kaa jau teicu, informaaciija taa pat ir pieejama, bet neaizmiirsiisim, ka nepieciešami arii instru,emti un apriikojums, kaa arii vieta kur auto, r*nteet, taadeelj, saubos, vai siis brilles buutu iipasi pieprasiitas :D

 

0 0 atbildēt

šitas jau vienreiz bija,nah atkārtoties  emotion

1 1 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " Jaudiga un ekonomiska. Salidzinit pret jaud... " skaisti un patiesi vārdi, itsevišķi par to jaudu..  

0 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " BMW- leetaakaa ''jaudiigaa'' mashiina, ar ko ... " brauc ar žigul

0 0 atbildēt

atbildot uz ppacans komentāru "   " ja man buutu zhigulis, es buutu laimiigs- maz eed, leetas rezerwes daljas utt.. bet es sew negribeetu nekaadu kruto mmashiinu,., un ne bmw.. mashiinas naw domaatas lai izraadiitos.. manaa izpratnee..

0 1 atbildēt

BMW- leetaakaa ''jaudiigaa'' mashiina, ar ko palieliities draugiem.. ja gribi palieliities, nopeerc ko normaalu! newis bembi! bembji wisi ir praktiski wienaadi! kaada suuda peec vinji kjipa patiik taa wisiem?? meesli peedeejie!

2 3 atbildēt

kaads te sakars ar audi?? tie arii ir meesli! es te runaaju par normaalaam mashiinaam! bentley, dodge,aston martin,bugatti,infiniti.. bembji ir tikai urlaam uz chigaaniem! jo newar atljauties kaartiigu mashiinu.. starpcitu bmw no ieprieksh mineetajiem ir leetaakais,.,.. kaadeelj??

0 2 atbildēt

atbildot uz pur1fy komentāru " Par pēdējo shtekera komentāru man uznāca smīn... " kaads te sakars ar kraanu?? runaat saaku ar to, ka bmw naw taada mashiina, par kuru visiem jaabuut taadaa staraa.. ir daudz labaakass mashiinas!

0 3 atbildēt

atbildot uz pur1fy komentāru " Par pēdējo shtekera komentāru man uznāca smīn... " un kas labaaks bez jaudiigaaka motoora?? kaut wai izskats.. bmw izskats ir atbaidoshi vienaads wisiem modeljiem..

0 3 atbildēt