local-stats-pixel fb-conv-api

Televīzijas šovu cienītājiem13

41 2
Zinu, ka ir ļoti daudzi, kas Latvijas kanālos skatās populārāko seriālu vecās sezonas un gaida teju pusgaud, lai ieraudzītu jaunākās sērijas, kamēr visi apkārtējie jau runā, par to, kas ir noticis kādā no jaunajām sērijām. Tāpat ir arī cilvēki, kas jaunākās sērijas lejupielādē no torrentu trakeriem nelegāli. Tad nu es centīšos atvieglot jūsu dzīvi.

Sākšu ar kaut ko nenopietnāku, ar multiplikācijas filmu seriāliem.
http://wtso.net/ - ''The Simpsons"
Video kvalitāte nav pati labākā, bet tā ir pieņemama. Tomēr tas arī paātrina video ielādēšanos un pat cilvēkiem ar viduvēju internetu ir iespējams noskatīties, katru sēriju no viena gala līdz otram. Manuprāt, šeit ir atrodamas pilnīgi visas Simpsonu sērijas.Ir skatāma arī Simpsonu filmu pilnā garumā.
http://watchfamilyguyonline.org/ - "Family Guy"
Tāpat kā Simpsoniem arī Family Guy video kvalitāte nav pati labākā, bet nedaudz labāka ir gan. Ir dažas sērijas, kuras diemžēl nerāda, bet lielāko daļu ver redzēt.
http://www.southparkstudios.com/ - "South Park"
Šī ir pilnīgi autortiesību aizsargāta mājaslapa, līdz ar to šeit netiek ik pa laikam izņemti video. Epizodes ir labā kvalitātē, bet tās ir sadalītas 3 daļās, starp kurām ir nelielas reklāmas.
http://watchprisonbreakonline.tv/ - "Prison Break"
Šis laikam ir vispopulārākais seriāls. Tomēr šajā lapā jaunākās 4. sezonas sērijas redzēt nevar. Šeit ir sērijas no 1. līdz 3. sezonai. Sērijas ir labā kvalitātē, taču tās ir hostētas ārpus dotās lapas.
http://watchscrubsonline.ca/ - "Scrubs"
Kopumā viss diezgan līdzīgi Prison Break seriāla lapai. Tā kā neesmu īpašs šī seriāla fans, tad nezinu vai tās ir visas vai nav visas sērijas, bet ir redzamas 7. sezonas šim seriālam.
http://watchhousemdonline.com/ - "House M.D."
Diemžēl uzreiz sarūgtināšu. Reti kura sērija šajā lapā ir redzama. Kā var lasīt lietotāju komentāros, tad tās nerāda nevienam. Lai gan parokot dziļāk var atrast, ka administrācija cenšas visu vērst par labu. Varat pēc kāda laika iegriesties šajā lapā un apskatīties, vai kļūdas ir labotas vai tomēr nē.
http://tvlifeline.com/ - dažādi seriāli.
Šajā mājaslapā ir atrodami dažnedažādi seriāli. Varu iepriecināt arī tos, kas jau noskuma par neesošo Prison BReak 4. sezonu un neredzamajām House M.D. epizodēm augstākminētajos saitos, šeit ir Prison Break 4. sezonas sērijas un arī var redzēt House M.D. epizodes. Tāpat varat atrast arī tādus seriālus kā CSi: Miami, CSI: New York, Desperate Housewifes, Dexter, Grey's Anatomy, Heroes, My Name is Earl, Mythbusters, NCIS, The Office u.c.









41 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Paldies , ljoti noderiigi emotion
4 0 atbildēt
Family Guy Rock :D
3 0 atbildēt
Tas ir pats labākais raksts ko vien varēja ielikt, super(+)
3 0 atbildēt
pld
3 0 atbildēt
`Tiešām labs raksts !!!!!!!!!!!!!!!
3 0 atbildēt
pldies
3 0 atbildēt
O liels paldies tagad varesu saktities simpsonus angliski :D
2 0 atbildēt
dazas saites normaalas emotion
2 0 atbildēt
Labs raksts! Kkas noderēs emotion emotion
2 1 atbildēt
Siktiigs TNX! man noderees
1 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Nesaprotu kas te var noderet emotion
1 5 atbildēt