local-stats-pixel fb-conv-api

Tapusi parodija šovam “Caur ērkšķiem uz…”0

56 0

Pie televīzijas skatītājiem ar savu jaunāko sezonu šoruden atgriezies latviešu iecienītais realitātes šovs “Caur ērkšķiem uz…”, kas licis sarosīties Youtube satura veidotāju grupai “Rektopuss”, kuri nupat ir laiduši klajā asprātīgu šova parodiju, iesasitot tajā vairākas citas latvijā atpazīstamas Youtube un Tiktok zvaigznes.

Šova parodija veidota tā, lai skatītājam tā liktos maksimāli autentiska gan vizuālajā gan saturiskajā izpildījumā, tādējādi pierādot, ka kvalitatīvu saturu iespējams iegūt ne tikai televīzijā un dažādās straumēšanas platformās, bet arī individuālo satura veidotāju Youtube un tiktok kanālos.

Galvenās lomas šovā attēlo tādas atpazīstamas personības kā Elīna Pakalne, DoIlze un kanāla NeTikLabi dalībnieki Matejs un Edvīns, kā arī paši video autori - Rektopuss.

Radošā apvienība Rektopuss tika radīta 2019. gadā un jau vairāk kā 3 gadus nodarbojas ar Youtube satura radīšanu latvijas auditorijai, līdz šim piesaistot vairāk nekā 18,000 sekotāju. Šo gadu laikā apvienība ir radījusi vairākus simtus oriģinālvideo, taču ir specializējušies arī parodiju veidošanā, publicējot parodijas tādiem šoviem kā “Lauku sēta”, “Saimnieks meklē sievu”, “Nākamā pietura mīlestība”, “X Faktors” un daudziem citiem, ar mērķi kļūt par kvalitatīvākajiem komēdijas satura veidotājiem latvijā.

56 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000