local-stats-pixel fb-conv-api

Tag video10

Sveiki ceru ka patiks mans jaunais video!

16 27 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Kaut kāds uzmanības trūkums tev, vai kas par lietu? Un tava angļu val. reāli iesūkā.

12 0 atbildēt

Tu domā ka Angliski runājot būs lielāka auditorija? Gluži kā Unicorn King. -_-  emotion 

11 0 atbildēt
Tāpat jau bez visiem taviem sūda tagiem ir zināms, ka esi debīls gejs - ej un iepazīsties ar unicorn king jeb max duaz - varēsiet abi kopā gejot un moš tad cerams netraucēsiet un nepiedrazosiet internetu ar saviem mēsla video
11 0 atbildēt
Tas akcents emotion LMAO
5 1 atbildēt
Āksts.
4 0 atbildēt

Ja Maksis Diāzs būtu glīts un reizē latentais gailis(nav nekā pret homoseksuāļiem, bet tādi kā Max Diaz ir riktīgie pidrilas). Šādi apmēram izskatās šis vecis un tas ar ko viņš nodarbojas.

Varbūt es nepareizi izprotu tegu konceptu, tomēr tegs gadījumā nav tad, kad kāds konkrēts cilvēks izdomā uzdevumu un tad tevi ietego? Šis drīzāk līdzinās kaut kādai spēlei. Tu visticamāk nevienam neinteresē un tāpēc izdomāji, ka pats organizēsi. Un atkal, neviens ievērojams youtuberis netaisa šos tegus jo pati ideja ir debila.

Nepatīk arī tā latviešu vlogeru mode ierunāt video angļu valodā, lai kļūtu populāriem. Ja jūsu ideja izdotos, jūs kļūtu populāri. Tas, ka jūs publicējat šos video latviešu lapās nozīmē tikai to, ka jums nekas nesanāca un jūsu pamata auditorija ir latvieši. Tā rīkojoties jūs tikai turpinat uzņemt latviešu skatītājus. Ar savu izkropļoto angļu valodu(es pat nerunāju par akcentu, bet vispār veidu kā runājat) jūs tikai spīdzinat savu auditoriju. Labāk taisat video latviski, tomēr vēl labāk - netaisat vispār. Jums nav oriģināla vai interesanta satura, kura dēļ jums būtu vērts uzturēt youtube kanālu. Bez jums jau ir kaudze deģenerātu, kas dara to pašu, tikai latviski.

Labots: Papētot jūsu kanālu pamanīju, ka jums ir latviešu kanāls, kur taisat identiskus video, godīgi sakot tas ir vēl bēdīgāk.

2 0 atbildēt
Tas tagad ir mode? "Ka klut par MAX DIAZ"
1 0 atbildēt

Labāk būtu izštapsēlijis to meiču emotion 

1 0 atbildēt

Ja tev patīk taisīt video, tad dari un priecājies par saviem šedevriem aiz aizslēgtām durvīm. Neliec tos Spokos, kā redzi tas nav tā vērts. Nevienam to nevajag

2 1 atbildēt
Gejs esi?
1 0 atbildēt