local-stats-pixel fb-conv-api

Stigs atklāj savu identitāti9

76 4

(īsto!)

Ja negribat sev bojāt pārsteigumu skatoties šovu, tad nelasiet un neskataties šo rakstu. Kaut gan visticamāk jaunajā sezonā viņu tāpat novāks.

Šis tika paziņots pirms pāris dienām, tā kā tas nav kaut kāds sen izdomāts fakts.

Pasaulē populārākā autošova "Top Gear" mistiskais braucējs Stigs atklāja savu identitāti kā pazīstamais Britu sacīkšu braucējs, ar augstu talanta līmeni daudzās autosporta nozarēs - Bens Collins.

Stiga identitāte tika atklāta tādēļ, lai pilnvērtīgi varētu uzrakstīt Bena Collinsa autobiogrāfīju, kurā liels pluss un interesantu prieks, protams, būtu nodaļa par viņa karjeru BBC autošovā "Top Gear", kā mistiskajam autobraucējam baltajā ķiverē.


Tika sarīkota tiesa, lai noskaidrotu to, vai vispār ļaut viņam atklāt savu identitāti un nest lielus zaudējumus Top Gear ( sabojājot visu noslēpumainību un jautrību skatītājiem, un atņemtu daļu no šova sastāva - jokus par stigu, stiga dīvaino gaumi mūzikā utt.) vai arī nē. BBC tiesā diemžēl zaudēja un Bens Collins izlēmis skaisti uzvārīties ar savu autobiogrāfīju, izlēma atklāt savu identitāti.

Njā, itkā jau visiem bija aizdomas par to, ka stigs ir tieši šis vīrs, bet nu tam ir apstiprinājums.


Ja kaut ko nepareizi uzrakstīju, tad atvainojos, neesmu ģeniāls tūlks, ja ir interese, varat paši izlasīt avotā.



76 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

..tagad kad skatīšos Top gear... tas jau nebūs tas pats  :D .. zinot kas ir Stigs..  :[

5 0 atbildēt

Kāda krāsa bus jaunais stigs :D Bet žel ka šis vairs nebūs

3 0 atbildēt

"..neesmu ģeniāls tūlks, varat paši izlasīt avotā.." - tad jau varēji vispār neko netulkot, mēs būtu visu paši izlasījuši.

0 0 atbildēt

Nesaprotu kāpēc atklāja : /  Nu jācer ka viņiem kaut kas jauns ir padomā emotion PS - man vienīgajam likās kā 15mitās sezonas pēdējā sērija viņiem sanāca ar tādu kā negtīvu pieskaņu? Kaut kas nebija tā kā parasti emotion

0 0 atbildēt

vai , man pilnīgi pie kājas!

0 2 atbildēt

Ņ*t vērā, ka Anglis.. Simpātisks^^

0 2 atbildēt

nēēē!!!!!!!!

0 3 atbildēt