local-stats-pixel

Stefan Raab4

8 0
Stefans Rābs, īstajā vārdā Stefans Konrads Rābs, ir vācu mūzikas producents, dziedātājs un komiķis, kurš kļuva populārs 1996. gadā vācu kanālā VIVA vadot komsku raidījumu Vivavision (kaut kas līdzīgs mūsu Savādi Gan un tam Lielajam brīnumšovam). Kopš 1999. gada viņam kanālā PRO 7ir savs šovs TV Total, kurā viņš parasti iztirzā katras dienas smieklīgākos notikumus un pārpratumus, kā arī tiekas gan ar pašmāju, gan vispasaules slavenībām. Bez tam raidījumā ir visvisādas rubrikas. Viss raidījums ir tendēts uz humoru. Tiesa, daži viņa joki mēdz būt diezgan aizskaroši.
Stefans Rābs ir arī vairāku diezgan smieklīgu sporta veidu izdomātājs. Pirms vairākiem gadiem viņš izdomāja sporta veidu, kurā ir jābrauc pa kamaniņu ledus trasi, sēžot milzīgā pannā. Pēc tam, saistībā ar Pasaules Kausu futbolā 2006. gadā, kas notika Vācija, tapa tā saucamais "Aklais futbols", kurā ir jāspēlē 2 pret 2, spēlētājiem ir jāvalkā necaurredzamas brilles un komandas, kur pārvietoties un kad sist, dod trešais spēlētājs. Pavisam jauns ir cits futbola paveids, kurš jāspēlē uz hokeja laukuma, ar visiem hokejista aizsargiem, vienīgi slidu vietā ir jāvalkā - boulinga čības.
Vēl Stefans Rābs piedalās šovā "Schlag den Raab" (Uzveic Rābu), kurā vienam laimīgajam ir iespēja tikt pie milzīgas naudas summas, vienīgais, kas ir jāizdara, jāuzveic Rābs vairākos uzdevumos. Tiesa, tikai vienam cilvēkam ir gadījies šajā šovā uzvarēt, jo Stefans ir tik universāls cilvēks, ka viņš var izpildīt gandrīz katru uzdevumu.
Vēl Stefans Rābs ir piedalījies Eirovīzijas dziesmu konkursā 2000. gadā (Skatīt zemāk video), kā arī ticis vairākas reizes apsūdzēts par citu cilvēku cieņas aizskaršanu.
Taču galvenais šajā rakstā ir nevis tas, ko viņš ir izdomājis, bet tas, kāds cilvēks viņš ir. Proti, viņam vispār nav kompleksu, nav tādu lietu, ko Stefans Rābs atteiktos darīt. Tālāk ir pāris video, kuros būs redzami gan viņa izgudrotie sporta veidi, gan arī pierādījums, ka viņš ir cilvēks bez bailēm un kompleksiem.
Piezīme: Daži video ir vācu valodā!
Ja kādam ir interese, tad citus klipus ar viņa piedalīšanos var redzēt adresē:
http://tvtotal.prosieben.de/tvtotal/videos/voting/










8 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
man jau patika kaa vins tokio hotel izķēmoja http://www.youtube.com/watch?v=x9n4sPhgzmI
0 0 atbildēt
blje shitais ir labais vecis/
0 0 atbildēt
šitais ir foršs. pēteri - viņš neizķēmoja sliktā nozīmē, viņam daudzas intervijas ar TH bijušas un viņi visi savā starpā ir diezgan draudzīgi, tas bija vnk jaunā gada prikols ja nemaldos. ;DD bet smieklīgs un viņš tik atraktīvs vienmēr. ^^
0 0 atbildēt
Skatos viņā šovu kad vien varu!! Vnk līdz asarām! :D:D:D p.s Jaunākais viņa izdomājums ir futbols uz ledus :D
0 0 atbildēt