local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējošā patiesība20

114 7

Šajā video tiek pastāstīta patiesība par notiekošo Krievijā. Šis video tiek Krievijā bloķēts.



114 7 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Nu ja, liela valsts, iespejas bija loti daudz un vareja attistities tapat ka asv, kanada, vacija, francija, bet krievi jau vienmer zin labak... Tad nu luk ir labak, veljoprojam dzivo bloku majas, brauka ar ziguliem un viss ir nolaists lidz maksimumam. Nav jau brinums, ka pat krievi negrib dzivot krievija! Biju maskava salidzinosi nesen, sarkanaja laukuma, viss izlaizits tirs, lidz pedejam, pat nav kur piesieties, bet paskaties kada skersiela, pizgets kas tur daras, pareja pilseta ir viena liela sudu bedre!

12 1 atbildēt

Bēdīgi, tā ir propagandas otrā puse. Radot propogandu valdošā vara ir kā pateikusi, ka mēs nevaram tikt galā ne ar vienu no minētajām problēmām, tāpēc mēs runāsim par labu dzīvi un stāstīsim, ka viss ir kārtībā.

7 0 atbildēt

Domāju, ka visiem ir skaidrs kas notiek Krievijā- pašiem krieviem tur nepatīk. Pats dzīvoju Lielbritānijā un pat ļoti patriotiski noskaņoti krievi samulsuši apklust, ja es pieminu, ka gan jau ir kāds iemesls tam, ka viņi nav devušies uz Krieviju, bet  "briesmīgo"  UK.

Varbūt Puķins atkal samainīsies vietām ar Medveģevu?

8 1 atbildēt

Putinam par parastajiem iedzivotajiem ir nosplauties(pasmieties) , galvenais ,lai galvas dzivo labi, skumji.

5 1 atbildēt

Šitais video ir trulāks par pašu putleru, no konteksta parauti ārā vārdi, lai maziem bērneļiem pateiktu, ka ļauns ir ļauns, jo ļauns.

5 1 atbildēt

Man ir paziņa kurš darba darīšanās bieži brauc uz krieviju, var teikt katru nedēļu. Viņš saka ka tur ir galīgs vāks.

4 0 atbildēt

Mani šokēja, ka katra otrā grūtniecība beidzas ar abortu, katru dienu 200 cilvēku pazūd bez vēsts. Nerunājot pat par nabadzību, alkoholismu, pamestiem bērniem un slepkavībām, kas jau ir zināmas lietas par Krieviju. Maza ir cerība, ka kaut kad nākotnē Putins tiks gāzts un šī valsts spēs attkopties un progresēt. Šobrīd viss gan tikai pasliktinās.

4 0 atbildēt

Man patīk video nosaukums, kaut vai tikai tāpēc, ka video ir no youtūba emotion Pats video daudz jaunu nepasaka, visiem zināmi fakti...

3 0 atbildēt

Tādu pašu video varētu uztaisīt par jebkuru valsti... nekas šokējošs

4 1 atbildēt

1) sliņķis 

2) krievs 

1 0 atbildēt

Stulbie cilvēki,jeibogu emotion

0 0 atbildēt
Tu vispaar pats saproti ko tur saka
0 0 atbildēt
Krievija raida savu proppgandu Reitumi savejo propogandu Kurina naidu Un gaida karu
4 6 atbildēt