local-stats-pixel fb-conv-api

S.W.A.T.7

Kā jau pēc virsraksta varat spriest, mazliet mēģināšu Jums pastāstīt par S.W.A.T. [turpmāk SWAT].


SWAT, ir Special weapons and tactics, jeb speciāli ieroču un taktikas. Latviskās pareizāk laikam būtu speciālo uzdevumu vienība. SWAT kā tāds ir radies ASV. Tas esot noticis ļoti nejauši, kad kādiem ASV policistiem ir bijis izsaukums uz bruņotu laupīšanu. Viņi ieradušies nozieguma vietā konstatēja, ka noziedzinieki joprojām ir ēkā. Esot bijusi kāds juvelierveikals, un visas sienas cietas, logiem priekšā restes... bet... --- Viņi ilgi plānojuši, kā tad nu pareizi uzbrukt un izglābt ķīlniekus tā, lai neviens netiktu ievainots. Snaiperi bija jau ieņēmuši vietas uz citiem jumtiem, un viens no viņiem saka, ka uz juta ir logi bez restēm, kur viegli var iekļūt.....bet, tad viņi izdomāja, ka pa šiem logiem ļoti viegli var uztaisīt ideālu taktiku. Paņēmuši 5 dūmu granāts, viņi tās iemeta iekšā ēkā. Visi tika izglābti, tikai bezsamaņa no dūmiem.


Tā, tas viss esot radies. Noticis laikā no 1998 - 1999 [ja fakti nemelo]. Šobrīd SWAT ir ļoti labs veids, kā ieņemt vai izglābt ēkas. SWAT ir ASV vadošās vienības civillietās, kas notiek pilsētās. T.i. laupīšanas, zagšanas, ķīlnieki utmldz.

Visiem iesakiu arī lejuplādēt 2003 gada filmu S.W.A.T. Teikšu ļoti labi var izprast par ko S.W.A.T. pastāv. Laba filma.
Mazliet bildes.



26 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Ne tikai tā filma laba, bet arī spēle S.W.A.T. 4 

2 0 atbildēt

Filmu arī iesaku es, patiešām laba 

1 0 atbildēt

http://en.wikipedia.org/wiki/SWAT

izlasi shito un palabo savu "rakstu"!

kur tu vispaar taadas mulkjiibas esi izracis?

1 1 atbildēt

WTF? Kas tie par pajoliem saklausās te kaut kādas Jaunsargu stulbības un klaigā pa labi, pa kreisi?! Iesaku kārtīgi iepazīties ar SWAT vēsturi, pirms kaut ko tik tupu bārsti apkārt!

1 1 atbildēt

ja 6. labs skatijos ja viņu saloca tad var ielikt aizmugureja džinsu kabatā

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Gramatika klibo, vai arī - GOOGLE tulkotājsemotion...

0 1 atbildēt