local-stats-pixel fb-conv-api

Rogovkas govs0

Andris Putkutāns, iesācējs un amatieris savā lauciņā, sācis publicēt savas video-foto-telefonsarunas internetā. Pēdējā laikā tapuši vairāki video, no kuriem pats Andris, t.i. es par labāko līdz šim ievietoto uzskatu sarunu "Rogovkas govs". Kā jau visās Andra Putkutāna sarunās, arī šajā ir konkrēts, varbūt pat nedaudz interesants sākums (tas jāvērtē katram atsevišķi), taču beigās tiek nonākts pavisam līdz citiem jautājumiem.

Andris Putkutāns cenšas savas sarunas veidot bez nevietā lietotiem lamu vārdiem, kas varbūt dažās citās telefonsarunās ir pārāk daudz. Dažos video tās iesprūk, bet neaizēno pašu sarunu. Ir būtiski arī ik pa laikam radīt kādu multimēdiju latviešu valodā, lai būtu mums visiem ko ielūrēt!

Andris Putkutāns, kā jau teikts, ir amatieris un vēl ir lietas un "fiškas", ko dabiski vēl nav iespējams zināt. Tāpēc, ja jums ir kas sakāms par šo visu, ir kādi svarīgi ieteikumi, tad varat tos rakstīt uz andris.putkutans@gmail.com vai uz spokiem AndrisPutkutans! Ik pa laikam arī ziņas tiek lasītas...




4 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000