local-stats-pixel fb-conv-api

Rīga Par Marihuānu109

438 24

Šoreiz mūsu komanda devās ielās, lai noskaidrotu Rīgas iedzīvotāju domas par Marihuānu un tās legalizēšanu Latvijā!

BĒRNI, NERĪKOJIETIES STULBI, NELIETOJIET NARKOTIKAS!





438 24 109 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 109

0/2000

Kopš kura laika apreibināšanās tiek uzskatīta kā kaut kas pozitīvs? Jebkura apziņas stāvokļa maiņa ir novirze no normas. Starp alkoholu un zāli nav nekādas starpības, tie ir apreibināšanās līdzekļi. Vienīgais, varbūt tomēr ir maza (vai tomēr?) starpība. Zāli pīpē biežāk. Attiecīgi apreibinās biežāk. Un te nu gan nav it nekā pozitīva.

3 2 atbildēt

Viss jau baigi labi būtu, bet es domāju, ka ne visur pasaulē dekriminizēs marihuānu, kaut vai tāpēc, ka no viņas salīdzinoši ar alkoholu, cigaretēm, kokaīnu un citiem sūdiem cilvēki nost mazāk mirst nost un tas ir bizness - alkohola un cigarešu tirgošana.Ja visi pīpēs tikai zāli un nevienam nevajadzēs alkoholu un cigaretes, tad tiem cigarešu un alkohola ražotājiem kaput būs. Tas ir tāpat kā farmācijas biznesā-praktiski nevienas zāles nepalīdz, tikai smadzenes čakarē ar stimuliem ka viss ir okej un principā jēga nekāda , ja neviens nepirktu zāles , kas nevienam nepalīdz tad arī viņiem būtu kaput. Jo kāda jēga pirkt zāles, kas palīdz, izārstē un neviens ne ar ko neslimo. Tāpat smagas aizdomas, ka tos pašus vēžus un AIDS arī īpaši neviens nesteidzas ārstēt , jo kaut kā taču ir jāregulē cilvēku skaits pasaulē. 

1 0 atbildēt

Jo vairāk aizliegs,jo vairāk gribēsies... emotion

1 0 atbildēt

Narkotika ir psihoaktīva viela kura izraisa atkarību. Kofeīns ko satur kafija un citi uzmundrinoši dzērieni izraisa atkarību, cukurs arī izraisa atkarību, nemaz nerunājot par alkoholu un nikotīnu. Tik daudz legālu vielu kas izraisa atkarību . Tikai "īpaši talantīgi" cilvēki var ierindot marihuānu šo vielu sarakstā. Esmu novērojis paradoksu ka vis skaļāk pret marihuāni iestājas tās sievietes kuru vīri sadzērušies alkoholu regulāri viņas sit. Ir daudz grafiku kuros redzama dažādu vielu izraisītā atkarības pakāpe, marihuāna ir pašā apakšā daudzus desmitus vietu zem cukura un kafijas. No dekriminalizācijas un legalizācijas ieguvēja būtu valsts. Tūrisms (viesnīcu, kafeinīcu bizness) , akcīzes nodoklis, ietaupītie līdzekļi kurus iztērē policija trenkājot pusaudžus par 0,25 gr zālītes( 90 % lietu nemaz netiek ierosinātas)

Protams ir jāizstrāda likumdošana, vecuma ierobežojumi, darbības laiki utt. bet visā visumā labuma ir vairāk kā ļaunuma.

Kamēr būs pieprasījums būs piedāvājums, tieši tā pat kā ar prostitūciju. Visi zin ka viņa ir, bet neviens neko nedara, kaut gan legalizējot un ieliekot likuma rāmjos lieks eiro ieripotu valsts kasē.

1 0 atbildēt

Man sii tema pie viens vietas, ja gribes, piipes tapat vai nu bus aizliegta vai nee. starpibas nekadas

2 2 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

lol 3,55 , nevar beigt smieties emotion

0 0 atbildēt
Tas rudais vecis dzīvo saļikā... Un jā, video pats par sevi smieklīgs. YouTubē kkādas 3 reizes skatījos un rēcu.
0 0 atbildēt
Sito kkur pasen redzeju... plus neinteresanti ari likas, tikkai divi cilveki nointerveti. Vase nav pilna versija...
0 0 atbildēt

Tur tak puse kkada ir nometusies :D

Varēja par dažiem iestiept :D

0 0 atbildēt

Domāju, ka marihuānas legalizēšana pašlaik nav nekāds valstisks jautājums, sobrīd valstij ir gana daudz citu lietu par ko uztraukties. Un kamēr Latvija nesāks plūkt labakās lauru lapas, tikmēr lai šis jautājums paliek iesaldēts. 

0 0 atbildēt

Ušakovs un viņa kaķi :D :D, es  jau zināju, ka tur nav kkaut kas tīrs :D

0 0 atbildēt

when will it end?

0 0 atbildēt

video ir vienkārši awesome! :DDDDD tāds iespaids, ka puse intervējamo bija apkurījušies xD

0 0 atbildēt
REALI JUS VISI esat lohi. Gan niideji, gan aizstavji. Ja pipe marihuanu ne deelj "dolbja" tad ari nelielies. Un otradak.
3 3 atbildēt

Visvairāk biju šokā par meiteni kas nezināja kas ir Bobs Marlijs    

 

''Ušakovs'' - ''Kāpēc'' - Jo viņam ir tie kaķi, tas ir aizdomīgi''   ha ha ha ha emotion

1 1 atbildēt

shitas var vienklarshi iet dirst , neieredzu sho cilveeku.

0 1 atbildēt

LEGALIZEET obligati vajag LEGALIZEET!!!!!!!!!!!!!emotion

0 2 atbildēt

Tā nebija tava Komanda!Loh

0 2 atbildēt
« 1  2  3 »