local-stats-pixel fb-conv-api

Prostitūcija (18+) sociālajos tīklos - mūsu realitāte?4

70 4

PROSTITŪCIJA (18+) SOCIĀLAJOS TĪKLOS - MŪSU REALITĀTE?

70 4 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Tādus kā tu sauc par incel. Beidz tiesāt citus un dzīvo savu dzīvi. Tad būs mazāk laika visādas stulbības domāt un taisīt šādus video. Kā tu zini, ka neviens nepaliek ar viņām? Aprobežotība domājot, ka viss ir tikai tā un ne citādāk. Zin kā, es arī savlaik biju gudrs d###ējs, bet pienāca brīdis kad sapratu ka citi kas nevelta laiku gudrai d##šanai, sasnieguši vairāk par mani.
10 1 atbildēt

Tava izmantotā leksika ir simtkārt pretīgāka par skaistas sievietes plikumiem.

8 0 atbildēt

Patiesībā kailums ir dabisks un pilnīgi pieņemams, bet cilvēki paši sevi psiholoģiski ir "sačakarējuši" un kailums ir kā aizliegtais auglis, kas tāds ko ļoti iekārot. Paskaties iezemiešu ciltīm, kas vēljorpojām dzīvo aizvēsturē visi staigā kaili un viss ir chill ! Soc tīkli ir kā alternatīvā realitāte, kur viss ir "cool" viss ir skaisti viss ir labi nav nekādu barieru, tu vari aplukot plikas bābas pēc sirds patikas, bez nekādām barijerām. 

6 0 atbildēt

"Manā laikā nekas tāds nebija" - kādā, kādā laikā?

Vispār nogrūsties ir dabiska parādība, tāpat kā kailums - agrāk cilvēkviedīgie netikai bez krekliem staigāja, bet vispār bez neko, tā kā nekas jauns tas nebūs. Mani vairāk interesē tas, kurā brīdī abģērba valkāšana kļuva par obligātu parādību?...

2 0 atbildēt